- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.341
Çok tatlı değil mi hep merak ederdim çıkacak mı diyeEvett benim 16. Haftadan itibaren belirmeye başladı o çizgi göbeğimin üstünden aşağı doğru gidiyor baya uzun
neye göre oluyor belli değilo bende hiiç çıkmadı
Neye göre oluyor kimse bilmiyor gerçekten garip bir şeyAy cikmaz olur muu annem diyo ki bu cizgi sadece erkek cocukta cikiyo halbuki sende de cikmis farketmiyo demek ki
kan sulandırıcı mı kullanıyorsun random? maşallah bebeğine bu arada :)Biz daha küçüğüz24+3 bugün ama dün kontrolüm vardı 3 hafta önden gidiyormuş kilosu ve boyu maşallah 27 haftalık görünüyor dedi. Şimdiden 1050 Gr olmuş bile tostik abisi de öyleydi, o yüzden 35.hafta doğmuştu. Bunu da erken almayı planlıyor doktorum iğne yaptığım için sancı erken gelirse riskli olur diye. Sağlıkla alalım kucağımıza, biraz sabırsızlanmaya başladım ben
Hahahah yok yok öylesi de var, benimki göbek deliğimi turlayarak yukarı çıkıyor az bir yamukluk bende de varBenimki alttan göbek deliğine kadar düz, göbek deliğinden sonra sola doğru gidiyor enteresan bi şekilde çıktı yamuk yumukhep fotolarda gördüğüm düz halbukii
Ay çoğumuzda da çıkmış doğumdan sonra nasıl kaybolacak ki bu çok ilginççBenim çıktı düz gidiyor
Kemikte mi yoksa göğsünün alt kısmında damarlarda falan mı hissediyorsun?Kızlar sürekli gogsumun altında şiddetli ağrı var,arada geçiyor.bazen dayanamiyorum ağrısına niye böyle oluyor.var mi benim gibi bu ağrıyı ceken
bugün doktorumun bulundugu hastanede testi yeniledim negatif cıktı her hastanede farklıBen de geçen hafta idrar tahlili yaptırdım protein eser çıktı ve enfeksiyon da çıktı lökosit +3 diyordu negatif yerine. Doktorum idrar kültürü de istedi orada üreme olmayınca ilaç kullanmaya hiç gerek yok bol su tüket dedi. Bol su için siz de korkmayın
Ne dalga geçermiş gibi konuşuyorsunuz sordunuz söyledim çok merak ediyorsanız açın you tube bakın herkesin aynı olmuyorHadi yaa.Teşekkür ederim...
Niye fevri bir çıkış yaptınız anlamadım. Arkadaşta hatırlamadığınız için hadi ya demiş ne var bunda.Ne dalga geçermiş gibi konuşuyorsunuz sordunuz söyledim çok merak ediyorsanız açın you tube bakın herkesin aynı olmuyor
Size de dalga geçmiş gibi gelmedi mi siz olsanız ne tepki verirdiniz kimse ortamın huzurunu bozmuyor hassasiz hepimiz biraz daha kibar soyleyebilirdi değil miNiye fevri bir çıkış yaptınız anlamadım. Arkadaşta hatırlamadığınız için hadi ya demiş ne var bunda.
Ortamın huzurunu bozmayın lütfen sakin kalmaya çalışın.
Valla bana dalga geçmiş gibi gelmedi ya. Siz nasıl öyle algıladınız şaşırdım.Size de dalga geçmiş gibi gelmedi mi siz olsanız ne tepki verirdiniz kimse ortamın huzurunu bozmuyor hassasiz hepimiz biraz daha kibar soyleyebilirdi değil mi
Aayyy çokgüzel maşaallahhh kızzzz benimkide 1hafta önden seninki maşaallahhh kilosuna bi bu haftalıkta basmış erken den ameliyata uğurlarız seniBiz daha küçüğüz24+3 bugün ama dün kontrolüm vardı 3 hafta önden gidiyormuş kilosu ve boyu maşallah 27 haftalık görünüyor dedi. Şimdiden 1050 Gr olmuş bile tostik abisi de öyleydi, o yüzden 35.hafta doğmuştu. Bunu da erken almayı planlıyor doktorum iğne yaptığım için sancı erken gelirse riskli olur diye. Sağlıkla alalım kucağımıza, biraz sabırsızlanmaya başladım ben
Benimde oluyo bazen canım normal hormonlar gelişiyo burnumda tıkalı oda yapıyo benimKızlar bir iki gündür çok başım ağrıyor, hamilelikten önce hiç bu kadar baş ağrısı yaşamıyordum. Burnum akşamları çok tıkanıyor rahat nefes alamıyorum ona bağlıyorum ama siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz
Kemikte değil sanki böyle damarlarda oluyor.Kemikte mi yoksa göğsünün alt kısmında damarlarda falan mı hissediyorsun?
Bana da dalga geçmiş gibi gelmedi hadi yaa öyle mi bilmiyordum anlamında şaşırmış gibi geldi ama dediğiniz gibi hassas dönemde olduğumuzdan hepimiz siz yanlış anlamış olabilirsinizSize de dalga geçmiş gibi gelmedi mi siz olsanız ne tepki verirdiniz kimse ortamın huzurunu bozmuyor hassasiz hepimiz biraz daha kibar soyleyebilirdi değil mi
Sürekli hep bi ağrıma varsa öyle doktoruna bi sor kuzumKemikte değil sanki böyle damarlarda oluyor.
Hahahahah bak hele pohluyaaBenim kız dünden beri bel boşluğumda oynuyor resmen korktum sırtıma mı geçecek diye hdhfhfjdh
Sürekli değil ara ara oluyor.Sürekli hep bi ağrıma varsa öyle doktoruna bi sor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?