2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
kan sulandırıcı mı kullanıyorsun random? maşallah bebeğine bu arada :)

bugün doktorumun bulundugu hastanede testi yeniledim negatif cıktı her hastanede farklı

Ne dalga geçermiş gibi konuşuyorsunuz sordunuz söyledim çok merak ediyorsanız açın you tube bakın herkesin aynı olmuyor
Niye fevri bir çıkış yaptınız anlamadım. Arkadaşta hatırlamadığınız için hadi ya demiş ne var bunda.
Ortamın huzurunu bozmayın lütfen sakin kalmaya çalışın.

Kızlar bir iki gündür çok başım ağrıyor, hamilelikten önce hiç bu kadar baş ağrısı yaşamıyordum. Burnum akşamları çok tıkanıyor rahat nefes alamıyorum ona bağlıyorum ama siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz

Reactions: Jou
Niye fevri bir çıkış yaptınız anlamadım. Arkadaşta hatırlamadığınız için hadi ya demiş ne var bunda.
Ortamın huzurunu bozmayın lütfen sakin kalmaya çalışın.
Size de dalga geçmiş gibi gelmedi mi siz olsanız ne tepki verirdiniz kimse ortamın huzurunu bozmuyor hassasiz hepimiz biraz daha kibar soyleyebilirdi değil mi

Aayyy çokgüzel maşaallahhh kızzzz benimkide 1hafta önden seninki maşaallahhh kilosuna bi bu haftalıkta basmış erken den ameliyata uğurlarız seni benim kızımda 1hafta önden gidiyodu oda öyle 36 haftalıkken doğdu sezaryen

Benimde oluyo bazen canım normal hormonlar gelişiyo burnumda tıkalı oda yapıyo benim

Size de dalga geçmiş gibi gelmedi mi siz olsanız ne tepki verirdiniz kimse ortamın huzurunu bozmuyor hassasiz hepimiz biraz daha kibar soyleyebilirdi değil mi
Bana da dalga geçmiş gibi gelmedi hadi yaa öyle mi bilmiyordum anlamında şaşırmış gibi geldi ama dediğiniz gibi hassas dönemde olduğumuzdan hepimiz siz yanlış anlamış olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…