2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Oohh süperr dedim ben hiç yok gibiydi sende rahatladın bi küçük te olsa oluyo o enfeksiyon uzamadan oda gider mikrop üstüne boyna su içip işemen dileğiylee mikrop söküp gitsin
Evet ya olmayan yok galiba bakalım düzelir inşallah rahatladım ama gerçekten

Reactions: Jou
kan sulandırıcı mı kullanıyorsun random? maşallah bebeğine bu arada :)
Sağol canım evet oksapar kullanıyorum. Hem 4 kaybım var hem de damarda tıkanıklık problemim var. Bacağımdaki toplar damar komple alındı mesela. O sebeple doğuma kadar devam edicem kullanmaya
Öyle tospik tospik doğsunlar ki rahatça mıncıralım dimi güzelce gelişsinler de ne zaman isterlerse gelsinler. Sonlara doğru sabır tükeniyor zaten

E bunun üzerine bir baklava ile ödüllendir kendini oğluşunun canı baklava çekmiş baaak hemen eşine sipariş ver 1 tane bile olsa yee

Kız zaten yemişsin ben hala şeker yüklemesi etkisinden çıkamadım heralde

Peki size ne önerdi doktorunuz.sekeriniz yoksa nasıl bı çözüm buldular

Bende kan sulandırıcı kullanıyorum 2 kaybım var , banada doktorum sezeryan yapalım riske atmayalım dedi , sağlıcakla kucaklayalım inşallah :)

Kızlar benim kafam bu egzersiz konusunda yine karıştı aksi gibi dün doktordaydım daha 1 ay sonra randevum, soramayacağım yanlış bir şey yapmayalım şimdi durduk yere, yakında randevusu olan varsa sorabilir mi?

Kalça açıcı hareketler, çömelmeler, squat falan bebeğin doğum kanalına erken girmesine sebep olur muymuş? 32. Haftadan sonra baş geliş değilse yapmayın gibi şeyler deniyor biz bilebilir miyiz, ya son anda makat gelişe dönerse her dk ultrasona giremiyoruz ki.

Yapsak bir dert yapmasak bir dert valla durduk yere doğumu başlatmayalım zaten ucunda tövbe yarabbim hepimizinkinde bir çıkma hevesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…