- 14 Ekim 2023
- 720
- 698
- 23
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.381
Evet ya olmayan yok galiba bakalım düzelir inşallahOohh süperr dedim ben hiç yok gibiydi sende rahatladın bi küçük te olsa oluyo o enfeksiyon uzamadan oda gider mikrop üstüne boyna su içip işemen dileğiylee mikrop söküp gitsin
Tatlı yiyebilirsinnEvet ya olmayan yok galiba bakalım düzelir inşallahrahatladım ama gerçekten
Sağol canımkan sulandırıcı mı kullanıyorsun random? maşallah bebeğine bu arada :)
Öyle tospik tospik doğsunlar ki rahatça mıncıralım dimiAayyy çokgüzel maşaallahhh kızzzz benimkide 1hafta önden seninki maşaallahhh kilosuna bi bu haftalıkta basmış erken den ameliyata uğurlarız senibenim kızımda 1hafta önden gidiyodu oda öyle 36 haftalıkken doğdu sezaryen
E bunun üzerine bir baklava ile ödüllendir kendini oğluşunun canı baklava çekmiş baaakaklimseyyah aayy kızzz kızım uyurken bende içim geçmiş uyumuşum köşede rüyamda ne göreyim baklava ısırdım şurda konustuk baklavayı sabah beri dedim ya aklım bi gidey bi geley ahaa dedim uyandım gittim attım ağzuma bi rahatladım şaşırırsın
Kız zaten yemişsin ben hala şeker yüklemesi etkisinden çıkamadım heraldeaklimseyyah aayy kızzz kızım uyurken bende içim geçmiş uyumuşum köşede rüyamda ne göreyim baklava ısırdım şurda konustuk baklavayı sabah beri dedim ya aklım bi gidey bi geley ahaa dedim uyandım gittim attım ağzuma bi rahatladım şaşırırsın
Bugün gittiğim doktor dedi,bebeğim suyu fazla şekerin yüksek olabilir.sana şeker yüklemesi yapalım dedi.Hee anladım şimdi canımm Ozaman seker yüklemesini kim dedi sana kuzumm hani yap diye
Peki size ne önerdi doktorunuz.sekeriniz yoksa nasıl bı çözüm buldularEvet su fazlalığı şeker belirtisi olabiliyor. Benim de suyum fazlaydı, şekerden şüphelendi. Tarama yaptı, sıkıntı çıkmadı.
Jou yalnızca çok su içmenin bir sonucu değil, az su içmek yanlış bir çözüm olur.
aklimseyyah aayy kızzz kızım uyurken bende içim geçmiş uyumuşum köşede rüyamda ne göreyim baklava ısırdım şurda konustuk baklavayı sabah beri dedim ya aklım bi gidey bi geley ahaa dedim uyandım gittim attım ağzuma bi rahatladım şaşırırsın
Bende kan sulandırıcı kullanıyorum 2 kaybım var , banada doktorum sezeryan yapalım riske atmayalım dedi , sağlıcakla kucaklayalım inşallah :)Sağol canımevet oksapar kullanıyorum. Hem 4 kaybım var hem de damarda tıkanıklık problemim var. Bacağımdaki toplar damar komple alındı mesela. O sebeple doğuma kadar devam edicem kullanmaya
Öyle tospik tospik doğsunlar ki rahatça mıncıralım dimigüzelce gelişsinler de ne zaman isterlerse gelsinler. Sonlara doğru sabır tükeniyor zaten
Ben bol giymiştim öyle birşey sormadılar ama doktorun veriyor zaten seyahate engel bir durum yoktur diye bir kağıt almıştım sorulmayınca dagöstermedim.Peki havayolu şirketi doktor raporu fln görmek istedi mi?
Hormonlar tavan sakın olamiyoruzDalga geçilme ibaresi yok gerçeksakinliğimizi koruyalım senin gülmene karşılık gülmüş rümeysa. Sakin olalım
Kız saçmalama neden dalga geçeyim. Bele, kasığa hepsine vuruyor dedin diye güldüm. Yanlış anlama...Hormonlar tavan sakın olamiyoruz
Şuan bende de böyle ve şaşırdım ama içim açılmadı değilSayfa neden bebek mavisii? Bi tek bende mi böyle? Diğer topiclere girince standart pembe oluyor, buraya girince böle. Neden acabaa
Eki Görüntüle 3400825
Ben de bi ayarla falan oynadım sandımŞuan bende de böyle ve şaşırdım ama içim açılmadı değil
Tm canım anladım kocaya kızınca ben işteKız saçmalama neden dalga geçeyim. Bele, kasığa hepsine vuruyor dedin diye güldüm. Yanlış anlama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?