- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.421
Genel bebek hamilelik konularının hepsi mavi olmuşbenimde mavi olmuşş yaa değişmiyordaaa
Mesirmacubu günaydınnöyle öyle kuzum Rabbim sağlıcakla kolaylıkla kucağımıza aldırsın , evimize sağlıkla hep birlikte dönmeyi nasip etsin
Bir şey önermedi, şeker olmadığı için suyun fazla olması sorun olmaktan çıktıPeki size ne önerdi doktorunuz.sekeriniz yoksa nasıl bı çözüm buldular
Doğru diyorsun canım bir yolunu bulup sorayımAcemi ben geçen kontrolde bunu sorduğumda yapamazsın cevabı aldım ama benim durumum biliyorsun biraz karışık , önceden kayıplar vs var , herkesin kendi doktoru durumuna göre yanıtlar bunu sanırım canım
Ya benimki neden demir vermiyor her gittiğimde demir için kan alıyorlar gerisi yokEvet doğuma kadar kullanıcaz düzenli olarak. Hatta gebe okulundaki ebe "Doğum yaptıktan sonra da 6 ay daha kan ilacını kullanmanız gerekiyor. Çok önemli" dedi...
Demirin iyidir cunkuu yoksa hemen arayip kosa kosa git demir ilaci al diyolarYa benimki neden demir vermiyor her gittiğimde demir için kan alıyorlar gerisi yokelenatal 2 kullanıyorum onda var diye mi acaba
Ay güvenemiyorum ne biliyimDemirin iyidir cunkuu yoksa hemen arayip kosa kosa git demir ilaci al diyolar
Hımm ilk gebemde ben böyle şey yaşamadım vermedide öyle sadece folik asit içmiştim doğumdan 1 ay boyuncaEvet doğuma kadar kullanıcaz düzenli olarak. Hatta gebe okulundaki ebe "Doğum yaptıktan sonra da 6 ay daha kan ilacını kullanmanız gerekiyor. Çok önemli" dedi...
Hee yazdırmadan alınmiyor galiba dimiBugün sağlık ocağından yazdırabilirsin canım benimde magnezyum bitmişti öyle yaptım
Aaa bende elenatal 2 kullanıyorum bende ilk gebemde demir ilacı içmedim vermemisti herhalde bunda düşük gördü bilemedimYa benimki neden demir vermiyor her gittiğimde demir için kan alıyorlar gerisi yokelenatal 2 kullanıyorum onda var diye mi acaba
Yok kuzum pazar donuyorumAy güvenemiyorum ne biliyimsende son haberler neee buraya döndün artık galiba, doktora ne zaman gidiyorsun
Bugün kendi doktoruma gittim,şeker testi onermedi sadece yediklerime dikkat etmem gerektiğini söyledi.Bir şey önermedi, şeker olmadığı için suyun fazla olması sorun olmaktan çıktı
Ay ne güzeelYok kuzum pazar donuyorum26sinda nst’ye girecegim kismetsee
En iyisi takipli olduğumuz doktora güvenmek :) Eminim bir sıkıntı yokturBugün kendi doktoruma gittim,şeker testi onermedi sadece yediklerime dikkat etmem gerektiğini söyledi.
Hiç öyle sağlıklı falan da beslendim diyemem yani neyse şükür diyelim doktorumuza güvenelim napalımm senin aynı doktor muAaa bende elenatal 2 kullanıyorum bende ilk gebemde demir ilacı içmedim vermemisti herhalde bunda düşük gördü bilemedim
Jou sen de feramat kullanıyordun d mi? Ben normal eczaneden alıyorum, yazıyorlarsa ben de yazdıriimHımm ilk gebemde ben böyle şey yaşamadım vermedide öyle sadece folik asit içmiştim doğumdan 1 ay boyunca
Hee yazdırmadan alınmiyor galiba dimi
Ay o geçer yaaa şifa olsun ama bir daha tuzlamadan yeKızlar selam:) ben 24. Haftadayım.. normalde yemek yemeye bayılırım, kgm normaldir hep. Çzellikle ekşi şeyleri (ot meyve vs) tuz atarak tüketmeyi çok severim. İsmini vermeyeyim ama pzarlarda vs çıkmış olan bir şeyi 3 gündür tuza batırıp yiyorum. Normalde de hep çok sevdiğim bir şeydir. dün de yedim ve akşamına inanılmaz elimde ayağımda şişkinlik hissi geldi. Yani fiziken çok şişlik yok biraz var ama his olarak ödem olduğunu anlıyorum. Bu ödemi nasıl atabilirimsalatalık bol su hariç
Geçer mi ciddenAy o geçer yaaa şifa olsun ama bir daha tuzlamadan ye
Geçer geçer doya doya yemişsin oh yarasın ben genelde farketmiyorum neden şiştiğimi çözene kadar geçiyorGeçer mi ciddendünden beri balon gibi hissediyorum ama değilim tabi djdnfjfn bir daha tuzlamayı geçtim hiç yemicem korktum
He kız feramat alıyordumm çarşamba randevum var acaba ozamana kadar beklesemmi son yarına kaldı 1 tane yazdırmadan alınmıyor herhalde yaJou sen de feramat kullanıyordun d mi? Ben normal eczaneden alıyorum, yazıyorlarsa ben de yazdıriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?