2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
öyle öyle kuzum Rabbim sağlıcakla kolaylıkla kucağımıza aldırsın , evimize sağlıkla hep birlikte dönmeyi nasip etsin
Mesirmacubu günaydınn
Benimde bu iki gündür kasıklarıma ara ara ağrı girip duruyor. Doktorumda magnezyum felan yazmadı ya kan değerlerimde magnezyum güzel çıktı. Sadece D vitaminim çok düşüktü onun için ilaç yazdı. Kullandığım ilaçlarda çok . Corasprin, İmom, gynoferrosanol, Coledan-d
.

Evet doğuma kadar kullanıcaz düzenli olarak. Hatta gebe okulundaki ebe "Doğum yaptıktan sonra da 6 ay daha kan ilacını kullanmanız gerekiyor. Çok önemli" dedi...
Ya benimki neden demir vermiyor her gittiğimde demir için kan alıyorlar gerisi yok elenatal 2 kullanıyorum onda var diye mi acaba

Evet doğuma kadar kullanıcaz düzenli olarak. Hatta gebe okulundaki ebe "Doğum yaptıktan sonra da 6 ay daha kan ilacını kullanmanız gerekiyor. Çok önemli" dedi...
Hımm ilk gebemde ben böyle şey yaşamadım vermedide öyle sadece folik asit içmiştim doğumdan 1 ay boyunca
Bugün sağlık ocağından yazdırabilirsin canım benimde magnezyum bitmişti öyle yaptım
Hee yazdırmadan alınmiyor galiba dimi

Ya benimki neden demir vermiyor her gittiğimde demir için kan alıyorlar gerisi yok elenatal 2 kullanıyorum onda var diye mi acaba
Aaa bende elenatal 2 kullanıyorum bende ilk gebemde demir ilacı içmedim vermemisti herhalde bunda düşük gördü bilemedim

Kızlar selam:) ben 24. Haftadayım.. normalde yemek yemeye bayılırım, kgm normaldir hep. Çzellikle ekşi şeyleri (ot meyve vs) tuz atarak tüketmeyi çok severim. İsmini vermeyeyim ama pzarlarda vs çıkmış olan bir şeyi 3 gündür tuza batırıp yiyorum. Normalde de hep çok sevdiğim bir şeydir. dün de yedim ve akşamına inanılmaz elimde ayağımda şişkinlik hissi geldi. Yani fiziken çok şişlik yok biraz var ama his olarak ödem olduğunu anlıyorum. Bu ödemi nasıl atabilirim salatalık bol su hariç

Aaa bende elenatal 2 kullanıyorum bende ilk gebemde demir ilacı içmedim vermemisti herhalde bunda düşük gördü bilemedim
Hiç öyle sağlıklı falan da beslendim diyemem yani neyse şükür diyelim doktorumuza güvenelim napalımm senin aynı doktor mu

Reactions: Jou
Ay o geçer yaaa şifa olsun ama bir daha tuzlamadan ye

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…