- 25 Ağustos 2019
- 62.412
- 119.759
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.401
Iyi bakalımm canım insaallahh çıkmaz öyle birşeyBugün gittiğim doktor dedi,bebeğim suyu fazla şekerin yüksek olabilir.sana şeker yüklemesi yapalım dedi.
Ayy korkuyorum bakmaKız zaten yemişsin ben hala şeker yüklemesi etkisinden çıkamadım heralde
Hahahahaha eşimden gizli yedim kızzz azar işitirim vallahaaE bunun üzerine bir baklava ile ödüllendir kendini oğluşunun canı baklava çekmiş baaakhemen eşine sipariş ver 1 tane bile olsa yee
Evett evett kuzumm hayırlısı olsun insaallahhhSağol canımevet oksapar kullanıyorum. Hem 4 kaybım var hem de damarda tıkanıklık problemim var. Bacağımdaki toplar damar komple alındı mesela. O sebeple doğuma kadar devam edicem kullanmaya
Öyle tospik tospik doğsunlar ki rahatça mıncıralım dimigüzelce gelişsinler de ne zaman isterlerse gelsinler. Sonlara doğru sabır tükeniyor zaten
Ayyy gözüm gitti yaaaaSayfa neden bebek mavisii? Bi tek bende mi böyle? Diğer topiclere girince standart pembe oluyor, buraya girince böle. Neden acabaa
Eki Görüntüle 3400825
Evet ya ben de alışamadımAyyy gözüm gitti yaaaa
Hic giresim gelmiyo buraya şindiiEvet ya ben de alışamadım
Yeşill yanıyorsaa mükemellllJou sonuçlarım e nabıza da düşmüş sanırım her şey normal gibi referans aralığında ya bunu da atlattık çok şükür Eki Görüntüle 3400892
Güzel haberler bekliyoruuumYeşill yanıyorsaa mükemellll0 hayırlısıyla sıra bende inşaallahhh
Bekle beniiiiGüzel haberler bekliyoruuum
Evet doğuma kadar kullanıcaz düzenli olarak. Hatta gebe okulundaki ebe "Doğum yaptıktan sonra da 6 ay daha kan ilacını kullanmanız gerekiyor. Çok önemli" dedi...Kızlar demir hapım bitti 30gün nezaman oldu maşallahh yaa bu hap doğuma kadar kullanıcakmıyız doktora da sormayı unuttum hep bittiğinde alcakmıyız diye tekrar almam lazımmı hemen yoksa çarşambayımı bekleyeyim?
Bugün sağlık ocağından yazdırabilirsin canım benimde magnezyum bitmişti öyle yaptımKızlar demir hapım bitti 30gün nezaman oldu maşallahh yaa bu hap doğuma kadar kullanıcakmıyız doktora da sormayı unuttum hep bittiğinde alcakmıyız diye tekrar almam lazımmı hemen yoksa çarşambayımı bekleyeyim?
Sen ne planlarsan planla, bebek istediği gibi geliyor zaten kuzum son anda her şey değişebiliyor. Zor bulmuşuz hiç riske atamayızBende kan sulandırıcı kullanıyorum 2 kaybım var , banada doktorum sezeryan yapalım riske atmayalım dedi , sağlıcakla kucaklayalım inşallah :)
Acemi ben geçen kontrolde bunu sorduğumda yapamazsın cevabı aldım ama benim durumum biliyorsun biraz karışık , önceden kayıplar vs var , herkesin kendi doktoru durumuna göre yanıtlar bunu sanırım canımKızlar benim kafam bu egzersiz konusunda yine karıştı aksi gibi dün doktordaydım daha 1 ay sonra randevum, soramayacağımyanlış bir şey yapmayalım şimdi durduk yere, yakında randevusu olan varsa sorabilir mi?
Kalça açıcı hareketler, çömelmeler, squat falan bebeğin doğum kanalına erken girmesine sebep olur muymuş? 32. Haftadan sonra baş geliş değilse yapmayın gibi şeyler deniyor biz bilebilir miyiz, ya son anda makat gelişe dönerseher dk ultrasona giremiyoruz ki.
Yapsak bir dert yapmasak bir dert valla durduk yere doğumu başlatmayalım zaten ucunda tövbe yarabbimhepimizinkinde bir çıkma hevesii
merhaba, magnezyum ve multivitamin verdi doktorum , ben bir de bir tane maden suyu içiyorum her gün , onda kalsiyum olduğu içinMerhaba kalsiyum takviyesi kullanam var mi acaba dr bana kalsiyum vermedi ama icmek istiyorum
benimde mavi olmuşş yaa değişmiyordaaaSayfa neden bebek mavisii? Bi tek bende mi böyle? Diğer topiclere girince standart pembe oluyor, buraya girince böle. Neden acabaa
Eki Görüntüle 3400825
öyle öyle kuzum Rabbim sağlıcakla kolaylıkla kucağımıza aldırsın , evimize sağlıkla hep birlikte dönmeyi nasip etsinSen ne planlarsan planla, bebek istediği gibi geliyor zaten kuzum son anda her şey değişebiliyor. Zor bulmuşuz hiç riske atamayızDoktorlarımıza güvenicez yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?