2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Evett evett kuzumm hayırlısı olsun insaallahhh

Kızlar demir hapım bitti 30gün nezaman oldu maşallahh yaa bu hap doğuma kadar kullanıcakmıyız doktora da sormayı unuttum hep bittiğinde alcakmıyız diye tekrar almam lazımmı hemen yoksa çarşambayımı bekleyeyim?

Evet doğuma kadar kullanıcaz düzenli olarak. Hatta gebe okulundaki ebe "Doğum yaptıktan sonra da 6 ay daha kan ilacını kullanmanız gerekiyor. Çok önemli" dedi...

Bugün sağlık ocağından yazdırabilirsin canım benimde magnezyum bitmişti öyle yaptım

Reactions: Jou
Bende kan sulandırıcı kullanıyorum 2 kaybım var , banada doktorum sezeryan yapalım riske atmayalım dedi , sağlıcakla kucaklayalım inşallah :)
Sen ne planlarsan planla, bebek istediği gibi geliyor zaten kuzum son anda her şey değişebiliyor. Zor bulmuşuz hiç riske atamayız Doktorlarımıza güvenicez yapacak bişey yok

Acemi ben geçen kontrolde bunu sorduğumda yapamazsın cevabı aldım ama benim durumum biliyorsun biraz karışık , önceden kayıplar vs var , herkesin kendi doktoru durumuna göre yanıtlar bunu sanırım canım

Sen ne planlarsan planla, bebek istediği gibi geliyor zaten kuzum son anda her şey değişebiliyor. Zor bulmuşuz hiç riske atamayız Doktorlarımıza güvenicez yapacak bişey yok
öyle öyle kuzum Rabbim sağlıcakla kolaylıkla kucağımıza aldırsın , evimize sağlıkla hep birlikte dönmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…