2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bidaha yemesen öyle toparlarsın hahahah yedin yediğin kadar

He kız feramat alıyordumm çarşamba randevum var acaba ozamana kadar beklesemmi son yarına kaldı 1 tane yazdırmadan alınmıyor herhalde ya
Ben yazdırmadan parayla alıyordum, ben de artık yazdıriim bari . Jou hergün içmek lazım ama ben 2 gündür unutuyorum ondan önce de 2 gün unutmuştum. Sen de almazsan 3 gün içmemiş olacaksın bilemedimm
Feramat daha 3 gün önce sağlık ocağına yazdırdım canım yazdırılıyor yaniii bana sormadın ama cevap vermek istedim
Teşekkür ederimmm

D vitamini kullananlar kaçlık kullanıyor acaba doktor bana 10 binlik yazmışta sağlık ocağına reçeteletmeye gittiğimde doktor şaşırdı binlik değil 10 binlik mi istiyorsun dedi

Geçen ay 1 hafta içememiştim aşko doktora gidene kadar bende parayla alıyorum aynenn 3 5 günden neolur vallahi ben alarm kuruyorum sabah 7de hüplüyorum yatıyorum geriye kızımda 8 de kalkıyo anca yoksa açlıktan ölüyorum çok iştahımı açıyo

Bir hafta çokk naptınn alarm iyi fikir ya ben de kurucam artıkk.. ben de içip yatıyorum

Reactions: Jou
Kızlar aklınızda bulunsun d vitamini değerinizi yükseltmek için pratik hesap 10 kg başına 1 damla gibi, Jou senin ideal d vitamini değerin büyük ihtimalle, düşüklük olmasın diye idame doz olarak üç damla demiştir. Yükseltmek için değil de bu değerin düşmesin diye

Sağoll canım ne güzel bilgilendirme bu

günaydın kuzumm doktorun gerek yok diyorsa endişelenme, ilaçlarna şükret ayrıııcaaaa :) bende enox iğne , gynoferon demir, ocean multivitamin , adalat kasılma önleyici, tiroid ilacı kullanıyorum . hayatım boyunca bu kadar ilaç kullanmadım ama canı sağolsun bu güzellikleriiiin

kızlar kontrolden geldim şimdi , fıstıkım iyi çok şükür, ilk defa nstye bağlandım kalp atışıyla birlikte, çok duygulandım :) kalp atışları iyi sancı da çıkmadı çok şükür, 2 hafta sonraya kontrol verdi doktorum Rabbim hep iyi olduklarının haberini aldırsın inşallah

Bana 3 demişti hicte sormadım dahaa hala 3 damlatıyorum
O zaman ilk değerlerin iyidirrr benim bi ara 5 çıkmıştı. Yoksunlukmuş
Aynen Lilyumm

Amin Yaseminn bakalımm ben de haftaya gidicem nst dicek mii

Amin canımm çok sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…