2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bebek küveti olarak ne aldınız? Ben ayaklı düşünüyordum ama kullanacağımız 3-4 ay ayrıca katlanmıyor boşuna yer kaplar diye vazgeçtim. Karar vermedim

Kızlar bebek küveti olarak ne aldınız? Ben ayaklı düşünüyordum ama kullanacağımız 3-4 ay ayrıca katlanmıyor boşuna yer kaplar diye vazgeçtim. Karar vermedim
Ben katlanabilir olanlardan aldım. Hem yer kaplamaz hem de kovalarını sonra da kullanırım diye.

Ben de bundan aldım..
Evet teşekkürlerr genelde bu karşımıza çıkıyor peki geldi mi dikkatini çeken silikonlarında koku vs var mı?
koku vs yoktu ona dikkat etmiştim kaliteli ve güzel geldi

Doktora bebeğin suyunu bi kontrol ettir canım zira uzun saatler susuz kalıyoruz. Ben kontrol ettirdim içim rahat.Akşamları bol bol havuç ye çünkü havuç suyu artırıyormuş. Eşim kızıyor artık tutunca ben de birgün tutup birgün tutmayım diyorum. İnşallah bebeğimize de şifa olur bu oruçlar

Toz ve kremin adı nedir canım benimde hemoroidim var ve çok zorlanıyorum

Amin canım Suyunu özellikle sordum zaten dedi iyi dediğin gibi bol su iciyorum havuç da yerim canım şimdiye kadar 2 gün tutmadım bebek hareketli çok şükür gün içinde de hareketleri var o yüzden içim rahat tutabiliyorum şimdilik orucu

O kadarcık mı kullanıcaz ya sonra napcaz ben ayaklı düşünüyorum üstünde alt değiştirme ünitesi olan bir modeli var chicco’nun. Bebişimizin odası olamayacak yani koltukta da bez değiştirilir ama yeri belli olsa gece filan kolaylık olur gibi geliyor sizce ne yapayımm

Arkadaşlarım 3-4 aydan sonra beraber duşa girdiklerini söylediler ben cesaret eder miyim bilmiyorum gerçi. Ama 1 sene bile olsa sonradan dağınıklık olmaması için ayaklıdan vazgeçtim. Kafamda yer belirleyemiyorumm.
Şimdi baktım chicco’nunkine. Çok kullanışlı görünüyor aslında koyacak yerin varsa neden olmasın acemii

Aaaa gerçekten mi ay ben de korkarım gerçi ele gelmiş olurlar ama hem ayaklı hem katlananlar gereksiz pahalı ya aslında en güzeli o
Valla elimde olsa yer kaplamasın diye beşik bile almayacağım ev çok küçük artık evir çevir yapacağız bir şeylerr

Evet gerçekten dediğin gibi hem katlanıp hem ayakları olanlar hem çok pahalı hem de stok yok Allah kolaylık versin ama bi yerden sonra oyuncaklarr kitaplarr mama oturağı bi sürü ıvır zıvır çıkacak evlerimiz daha da daralacak çok şükürr

Edit: alıntıyı unutmak acemiyogi

dimi hahaha alınacaklar hiiiç bitmeyecek, emekleyecek yer bulur inşallah yavrum

Aayy bu topikte baya sezaryenli var
Doktorum bana da sezaryen önerdi. Eşimle 2 gün bir doğuma hazırlık kursuna katıldık normal doğum odaklıydı iyice korktuk Benim de çok kaygılı bir yapım olduğunu biliyor doktorum. Bir de tüp bebek, çok uğraştık riske atmayalım dedi. Ben de korkuyorum normal doğumdan iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…