- 9 Ekim 2023
- 1.350
- 1.924
- 53
- 28
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.841
Biz de ayni durumdayizAaaa gerçekten mi ay ben de korkarım gerçi ele gelmiş olurlar amahem ayaklı hem katlananlar gereksiz pahalı ya aslında en güzeli o
Valla elimde olsa yer kaplamasın diye beşik bile almayacağımev çok küçük artık evir çevir yapacağız bir şeylerr
Hahahaha oda apayrı korkuttu tabii her ikiside gerçekten çok zorr canım yaaDoktorum bana da sezaryen önerdi. Eşimle 2 gün bir doğuma hazırlık kursuna katıldık normal doğum odaklıydı iyice korktukBenim de çok kaygılı bir yapım olduğunu biliyor doktorum. Bir de tüp bebek, çok uğraştık riske atmayalım dedi. Ben de korkuyorum normal doğumdan iyi oldu
Benimde ilki sezaryendi aşkom 2 ciye öyle olurrSenin de sezeryen mi canim. Benim 2. Dogum olacak sezeryen
Çok teşekkür ederimHahahaha oda apayrı korkuttu tabii her ikiside gerçekten çok zorr canım yaa
Hayırlısı olsun tüp bebekle sonunda seninle tutundu bebe rabbim kucağına nasip etsin inşaallahh
Nasıl istiyorsun peki spinal mı
Bayrak bende olabilir canım :). 30.haftaya girdim. Tahmini doğum tarihi 4 Haziran gösteriyor uygulamalar. Senin?Elim ayağım titredi bir an öyle şeyler söylemeyinwasnt aramızda 5 gün varmış sürpriz yapan olmazsa bayrak bende
Çokgüzel bi duygu rabbim yaşatsın nasip etsinÇok teşekkür ederim
Evet spinal anestezi istiyorum, bebeğimi en son ben görmek istemiyorum ya
Oh ohh güzel haberlerle gel insallahhBenimde ilki sezaryendi aşkom 2 ciye öyle olurrama hala konuşmadık doktorla hahahaha sanırım 30haftasına gelince yarın oğluşumu görmeye gidicem
Günaydınnnn Yaseminnn senin de çok güzel geçsin gününGünaydınnnn güpgüzel günler diliyorum kızlaaarrr
10da aşkomm birazdan çıkıcamm pipisini goreyim ogluşumunn
Oohhh buhafta herkesin var kontrolü süperrrOh ohh güzel haberlerle gel insallahhbizimde cuma gunu kontrolümüz
ayy benim aç karna tahlilim oldu mu en erken saate randevu alıyorum jouu ben yemek yemezsem kötü oluyorum yaaa10da aşkomm birazdan çıkıcamm pipisini goreyim ogluşumunnsende guzel haberler all inş kan vercem zaten bide açkarna açım
Aynen benim de cumayaOohhh buhafta herkesin var kontrolü süperrr
Ben de cuma günü çok merak ediyorum döndü mü diye bakalımmKızlaaaar ben de şimdi kontrolden geldim eve. Bebeğin başı doğum pozisyonuna inmiş. Aşağıda.Geliyor gelmekte olannn... Çok şükür her şey yolunda...
Gözünaydınn rümeysa , ayy çok heyecanlıKızlaaaar ben de şimdi kontrolden geldim eve. Bebeğin başı doğum pozisyonuna inmiş. Aşağıda.Geliyor gelmekte olannn... Çok şükür her şey yolunda...
ayyy hadi bakalım , son trimestr artık başlar dönüyorrrrrr vakitler yaklaşıyorrrrBen de cuma günü çok merak ediyorum döndü mü diye bakalımmaz kaldııııı
Ay biz deeeBiz de ayni durumdayizmaksimum 2 sene idare edebiliriz diyoruz… mecbur daha buyuk bi eve tasinmamiz gerekecek. Allah bize guc kuvvet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?