2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Biz de ayni durumdayiz maksimum 2 sene idare edebiliriz diyoruz… mecbur daha buyuk bi eve tasinmamiz gerekecek. Allah bize guc kuvvet versin

Ben katlanabilir olan küvet kova setini bime geldiğinde almıştım. Aslında iki üç ayda bir geliyor galiba bu ürünler, trendyoldan vs daha ucuza gelmişti. Ben de yer sıkıntısından dolayı bir de ne kadar kullanacağımızı bilemediğimden işim bitince katlanır en azından çok yer kaplamaz diye düşündüm. İleride de kova falan da başka amaçlarla değerlendirilebilir.

Hahahaha oda apayrı korkuttu tabii her ikiside gerçekten çok zorr canım yaa
Hayırlısı olsun tüp bebekle sonunda seninle tutundu bebe rabbim kucağına nasip etsin inşaallahh
Nasıl istiyorsun peki spinal mı

Hahahaha oda apayrı korkuttu tabii her ikiside gerçekten çok zorr canım yaa
Hayırlısı olsun tüp bebekle sonunda seninle tutundu bebe rabbim kucağına nasip etsin inşaallahh
Nasıl istiyorsun peki spinal mı
Çok teşekkür ederim
Evet spinal anestezi istiyorum, bebeğimi en son ben görmek istemiyorum ya

10da aşkomm birazdan çıkıcamm pipisini goreyim ogluşumunn sende guzel haberler all inş kan vercem zaten bide açkarna açım
ayy benim aç karna tahlilim oldu mu en erken saate randevu alıyorum jouu ben yemek yemezsem kötü oluyorum yaaa

Reactions: Jou
Kızlaaaar ben de şimdi kontrolden geldim eve. Bebeğin başı doğum pozisyonuna inmiş. Aşağıda. Geliyor gelmekte olannn... Çok şükür her şey yolunda...
Ben de cuma günü çok merak ediyorum döndü mü diye bakalımm az kaldııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…