2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
ayyy hadi bakalım , son trimestr artık başlar dönüyorrrrrr vakitler yaklaşıyorrrr
Ayyyyy dünden beri hareketleri o kadar belirginleşti ki canımı acıtmaya başladı… dün resmen çığlık attım, bir 30 sn kalakaldım ne oluyor bir şey oluyor diye aklımı aldı sıpa, yeri daraldıkça bir de güçlendikçe sağlam ittirmete başladı karnımı

Benimde öyle eşime tripliydim bikac gündür, eşim beni uyuyo sanıyodu ama elini karnıma koyar koymaz hemen tekme atıyodu zilli kız tribimi yaşatmıyodu bana

Hhahaha yaaa çok şanslısınızz bizde hala eşim elini koyunca sıfır hareket
Evettt bizde de öyle eşim elini koyunca duruyor. Ben de ayy ne güzel bak seni hissedince sakinleşiyor babası, doğunca demek sakinleştirmek senin işin diyorum.

Oy maşallah kuzumaaa yaaaa Rabbim korusun evlatlarımızı. Çok çok daha güçlü bağlar oluşmaya başladı hissettikçe gerçekten acemim

Yaa benim de canım acıyor çoğu zaman.bildiğin yırtılıyor gibi sancı giriyor bazı hareketlerinde

Kızlaaaar ben de şimdi kontrolden geldim eve. Bebeğin başı doğum pozisyonuna inmiş. Aşağıda. Geliyor gelmekte olannn... Çok şükür her şey yolunda...
Ayy maşallah hadi hayırla gelsin canım ne zaman iniyor ki böyle kişiden kişiye değişiyor dimi Rümeysa kimisi doğuma kadarda dönmüyormus birde ne kadar oldunuz canım

Oy maşallah kuzumaaa yaaaa Rabbim korusun evlatlarımızı. Çok çok daha güçlü bağlar oluşmaya başladı hissettikçe gerçekten acemim
Sorma canım gerçekten öyle dün emzirme videoları falan konuştuk ya rüyamda emzirdiğimi gördüm hatta yüzünü de gördüm o kadar tatlıydı ki ilk sütüm gelmiyordu sonra çektikçe gelmeye başladı, o his o kadar gerçekti ki bazen bazı rüyalara aklım ermiyor cidden

Kızlar ben bi an önce dogumun bitip, o kalabalık sürecin gecip cocugumun bi aylık falan olduğu sürece ışınlanmak istiyorum, hastane isleri falan bitmis anladınız mı, o kalabalık dagılmıs
Ayyy kalabalığımız olmayacak ama onu ben de çok istiyorum hareket bitsin bir rutin oluşturalım yeni hayatımıza alışmış olalım, baş başa kalalım…

Hahahahahah tek lokmalık ayaklarla

Analar yesin tekmeyi tabii babalara bir şey yok oh iyi demişsin, ağladıkça babayaa
Aynen öyle şimdiden bilinçaltına işliyorum ahshsh
Kızlar ben bi an önce dogumun bitip, o kalabalık sürecin gecip cocugumun bi aylık falan olduğu sürece ışınlanmak istiyorum, hastane isleri falan bitmis anladınız mı, o kalabalık dagılmıs
Benim de kalabalığım olmayacak . Ama o sürece geçmeyi ben de isterdimm

Hepsinin tadını çıkarmaya bak canım sonrasında zaten başbaşa kalcaz

Bilinçaltımız tamamen bunlarla dolu acemim en güzel şekilde ilerlesin tüm süreç inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…