- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.861
benim 30 mayıs gösteriyor canım niye burdasın diye sormaBayrak bende olabilir canım :). 30.haftaya girdim. Tahmini doğum tarihi 4 Haziran gösteriyor uygulamalar. Senin?
Ayyyyyayyy hadi bakalım , son trimestr artık başlar dönüyorrrrrr vakitler yaklaşıyorrrr
Benimde öyle eşime tripliydim bikac gündür, eşim beni uyuyo sanıyodu ama elini karnıma koyar koymaz hemen tekme atıyodu zilli kızAyyyyydünden beri hareketleri o kadar belirginleşti ki canımı acıtmaya başladı… dün resmen çığlık attım, bir 30 sn kalakaldım ne oluyor bir şey oluyor diye aklımı aldı sıpa, yeri daraldıkça bir de güçlendikçe sağlam ittirmete başladı karnımı
Hhahaha yaaa çok şanslısınızzBenimde öyle eşime tripliydim bikac gündür, eşim beni uyuyo sanıyodu ama elini karnıma koyar koymaz hemen tekme atıyodu zilli kıztribimi yaşatmıyodu bana
Yok bizimki elini koyana tekme atıyoHhahaha yaaa çok şanslısınızzbizde hala eşim elini koyunca sıfır hareket
Evettt bizde de öyle eşim elini koyunca duruyor. Ben de ayy ne güzel bak seni hissedince sakinleşiyor babası, doğunca demek sakinleştirmek senin işin diyorum.Hhahaha yaaa çok şanslısınızzbizde hala eşim elini koyunca sıfır hareket
Oy maşallah kuzumaaa yaaaaAyyyyydünden beri hareketleri o kadar belirginleşti ki canımı acıtmaya başladı… dün resmen çığlık attım, bir 30 sn kalakaldım ne oluyor bir şey oluyor diye aklımı aldı sıpa, yeri daraldıkça bir de güçlendikçe sağlam ittirmete başladı karnımı
Bak buda farklı bir bakış açısıEvettt bizde de öyle eşim elini koyunca duruyor. Ben de ayy ne güzel bak seni hissedince sakinleşiyor babası, doğunca demek sakinleştirmek senin işin diyorum.
Yaa benim de canım acıyor çoğu zaman.bildiğin yırtılıyor gibi sancı giriyor bazı hareketlerindeAyyyyydünden beri hareketleri o kadar belirginleşti ki canımı acıtmaya başladı… dün resmen çığlık attım, bir 30 sn kalakaldım ne oluyor bir şey oluyor diye aklımı aldı sıpa, yeri daraldıkça bir de güçlendikçe sağlam ittirmete başladı karnımı
Ayy maşallah hadi hayırla gelsin canımKızlaaaar ben de şimdi kontrolden geldim eve. Bebeğin başı doğum pozisyonuna inmiş. Aşağıda.Geliyor gelmekte olannn... Çok şükür her şey yolunda...
Hahahahahah tek lokmalık ayaklarlaYok bizimki elini koyana tekme atıyo
Analar yesin tekmeyi tabii babalara bir şey yok oh iyi demişsin, ağladıkça babayaaEvettt bizde de öyle eşim elini koyunca duruyor. Ben de ayy ne güzel bak seni hissedince sakinleşiyor babası, doğunca demek sakinleştirmek senin işin diyorum.
Sorma canım gerçekten öyleOy maşallah kuzumaaa yaaaaRabbim korusun evlatlarımızı. Çok çok daha güçlü bağlar oluşmaya başladı hissettikçe gerçekten acemim
Evett! Korkutuyor valla.. benim bir de karnımın altında var o his, bazen sol adımımı atarken o kadar canım yanıyor ki yürüyemiyorumYaa benim de canım acıyor çoğu zaman.bildiğin yırtılıyor gibi sancı giriyor bazı hareketlerinde
Ayyy kalabalığımız olmayacak ama onu ben de çok istiyorumKızlar ben bi an önce dogumun bitip, o kalabalık sürecin gecip cocugumun bi aylık falan olduğu sürece ışınlanmak istiyorum, hastane isleri falan bitmis anladınız mı, o kalabalık dagılmıs
Aynen öyle şimdiden bilinçaltına işliyorum ahshshHahahahahah tek lokmalık ayaklarla
Analar yesin tekmeyi tabii babalara bir şey yok oh iyi demişsin, ağladıkça babayaa
Benim de kalabalığım olmayacakKızlar ben bi an önce dogumun bitip, o kalabalık sürecin gecip cocugumun bi aylık falan olduğu sürece ışınlanmak istiyorum, hastane isleri falan bitmis anladınız mı, o kalabalık dagılmıs
Hepsinin tadını çıkarmaya bak canım sonrasında zaten başbaşa kalcazKızlar ben bi an önce dogumun bitip, o kalabalık sürecin gecip cocugumun bi aylık falan olduğu sürece ışınlanmak istiyorum, hastane isleri falan bitmis anladınız mı, o kalabalık dagılmıs
Bilinçaltımız tamamen bunlarla dolu acemimSorma canım gerçekten öyledün emzirme videoları falan konuştuk ya rüyamda emzirdiğimi gördüm hatta yüzünü de gördüm o kadar tatlıydı ki ilk sütüm gelmiyordu sonra çektikçe gelmeye başladı, o his o kadar gerçekti ki bazen bazı rüyalara aklım ermiyor cidden
Dogrudurr kuzu bende öyle ama dayandım vallahaa 10da vardırandevu mecburrayy benim aç karna tahlilim oldu mu en erken saate randevu alıyorum jouu ben yemek yemezsem kötü oluyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?