- 25 Ağustos 2019
- 62.457
- 119.904
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.921
2.5 litre su içtim 2 saat wcden çıkamadımAy ne güzelllbenimki davul olduu
Birşey olsa detaylida çıkardı diye tahmin ediyorum ama boy kilo yapı bunlar biraz da genetik biliyorsun kuzu o yüzden çok takılma sen normal toklukta git bakalım ne diyecek artık yönlendirir zaten açlık tokluk ister belki. Normalde bir problemin var mı ac kalamamak gibi mesala acıkınca nasıl hissediyorsun bir belirtin var mıAmin kuzumm insaallahh
Evet genelde oğlanlar öyle iştee hattaa boyları daha fazla oluyo ama neyin sonucuna öyle dedi onu anlamadımm yoksa birsey yok yanii bi varla bi yok arası birsey dedii 2li taramadada öyle demişti detayda birsey cıkmadı mesela allahın izniyle cuma günü ins güzel haber alırımm da kan tahlil istese acaba açkarnamı isticek neye göre gitsem bileemdim
Yasemincim 10 gün önce falan ben şeker kontrollerini yaptırdım devlette ulstrasonla da bakti genel olarak iyiydi sıkıntı yoktu elhamdülillah ondan 15 gün öncede özeldeki dr a gitmiştim sonuçları da kendi Dr a attım iyi dedi ben ilcedeyim sürekli merkeze gidemiyorum özel Dr a orda 18-23 arası kontrolüm var eşim izin işini ayarlasin inşallah haftaya falan giderim sanırımmevsimciim senin kontrol ne zamann :) bayadır gitmedin sanki yada benim b12im engel oldu hatırlamama :)
Aminn SpagettiBende kontrolden çıktım2 gebeligimin arası 26 ay olacak benimde, normalde 40 hafta 13 Haziran gostriyor ama 30 Mayıs dan sonra duruma bakar gün belirleriz diye konuştuk doktorumla zaten ilk bebisten çoğu şey kaldı, bayramdan sonra eşyaları yıkar ütüler çantayı hazırlarım diye düşündüm bakalım. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah
Maşallah yakımlar çok güzel bende yaptıracağım ama bi karar veremedim baskımı pikomu olsa diye. Baskı solar belki diye kararsızım. Kızlar aiz hamgi siteşerde yaptırdınız tavsiye edermisinizz
Aynen öyle çok şükür Rabbım onlar iyi olsun da gerisinin hiç bir önemi yok:)normaldir heralde canım ya :) gün içinde iniyor , ee 30 lu haftalarada geldik Allah'ın izniyle :)
Aaa yok kızz öyle bi belirtimde yok gerçi ya ac kalsamda durabiliyorum yani ellerim titremiyo hani açken ellerde titretir ya hani acından ölürsün öylede olmuyo gebelik sekeri belirtilere baktım hiçbiride uymuyo bu doktor niye böyle etti cabuk kiko aldığım içinmi cözemedim yanii cıkamadım yanina kizım arabada uyudu durmadida hiç hastanede zaten eşim çıktıda sonucları baktırmayaBirşey olsa detaylida çıkardı diye tahmin ediyorum ama boy kilo yapı bunlar biraz da genetik biliyorsun kuzu o yüzden çok takılma sen normal toklukta git bakalım ne diyecek artık yönlendirir zaten açlık tokluk ister belki. Normalde bir problemin var mı ac kalamamak gibi mesala acıkınca nasıl hissediyorsun bir belirtin var mı
Aklıma geldikçe dua ediyorum canım sana ve bebişineHaziran anneleri hepinize merhabalar. Bazılarınız konumu görmüş burda da etiketlemişsiniz sizlere de haber edeyim istedim. Cumartesi günü plasenta ayrılması nedeniyle aşırı kanama yaşadım ve acilen sezaryene alındım. Kızım 28 haftalık 1040 gram doğdu. 3. Seviye yoğun bakımda entübe şu an. Bugün yoğun bakımın bilgi günüydü doktor çok çok iyi konuşmuyor küçük olduğu için uzun bir süreç olacak dediler.
İdrarını yapabiliyor
Tansiyonu biraz daha dengeye gelmiş
Hala entübe yani solunum yapamıyor ama doğduğunda kendisi nefes almış
Beyninde ufak bir kanama var
Bunları söylediler minik kızım için. Bunları duymak çok ağır geliyor yaklaşık 2 aydır zaten zor bir süreç yaşıyorduk kızım 5,5 hafta susuz dayandı karnımda. Onu hastanede bırakıp gelmek de çok zor oldu ama elimden bir şey gelmedi.
Sizler sakın moralinizi bozmayın hamileliğin tadını çıkarın ve inanın eğer bir sıkıntı varsa bebeğiniz ne kadar küçük olursa olsun size bunu belli edecek bir şey yapıyor. Kafanızda stres yaratmayın kendinize iyi bakın çok yorulmayın ve sürecin tadını çıkarın zira ben karnımda olduğu günleri çok özlüyorum. Tekmelerini dönmesini verdiği acıyı bile özlüyorum. Ben Haziran annesi olamadım Mart annesi oldum ama sizler bana burdan ve özelden hep destek oldunuz teşekkür ederim.
Ramazan ayı olduğu için eğer dualarınızda kızım Arya Çağla’yı da anarsanız çok sevinirim.
E ben o göbeği severim yaahuuSadece sabahları mıbenim ellerin şaftı kaydı. Önce-sonra
Altı aylık doğan ve sağlıklı bir şekilde yaşayan bebekler varmış. Bir konuda okudum. Lütfen umudunuzu yitirmeyin. Sadece inanarak dua edin miniğiniz içinHaziran anneleri hepinize merhabalar. Bazılarınız konumu görmüş burda da etiketlemişsiniz sizlere de haber edeyim istedim. Cumartesi günü plasenta ayrılması nedeniyle aşırı kanama yaşadım ve acilen sezaryene alındım. Kızım 28 haftalık 1040 gram doğdu. 3. Seviye yoğun bakımda entübe şu an. Bugün yoğun bakımın bilgi günüydü doktor çok çok iyi konuşmuyor küçük olduğu için uzun bir süreç olacak dediler.
İdrarını yapabiliyor
Bunları söylediler minik kızım için. Bunları duymak çok ağır geliyor yaklaşık 2 aydır zaten zor bir süreç yaşıyorduk kızım 5,5 hafta susuz dayandı karnımda. Onu hastanede bırakıp gelmek de çok zor oldu ama elimden bir şey gelmedi.
Sizler sakın moralinizi bozmayın hamileliğin tadını çıkarın ve inanın eğer bir sıkıntı varsa bebeğiniz ne kadar küçük olursa olsun size bunu belli edecek bir şey yapıyor. Kafanızda stres yaratmayın kendinize iyi bakın çok yorulmayın ve sürecin tadını çıkarın zira ben karnımda olduğu günleri çok özlüyorum. Tekmelerini dönmesini verdiği acıyı bile özlüyorum. Ben Haziran annesi olamadım Mart annesi oldum ama sizler bana burdan ve özelden hep destek oldunuz teşekkür ederim.
Ramazan ayı olduğu için eğer dualarınızda kızım Arya Çağla’yı da anarsanız çok sevinirim.
Anladım kuzum hadi bakalım belli olunca bizede haber etYasemincim 10 gün önce falan ben şeker kontrollerini yaptırdım devlette ulstrasonla da bakti genel olarak iyiydi sıkıntı yoktu elhamdülillah ondan 15 gün öncede özeldeki dr a gitmiştim sonuçları da kendi Dr a attım iyi dedi ben ilcedeyim sürekli merkeze gidemiyorum özel Dr a orda 18-23 arası kontrolüm var eşim izin işini ayarlasin inşallah haftaya falan giderim sanırım
Bende Instagram mydearbabies diye bir sayfadan yaptırdım canımMaşallah yakımlar çok güzel bende yaptıracağım ama bi karar veremedim baskımı pikomu olsa diye. Baskı solar belki diye kararsızım. Kızlar aiz hamgi siteşerde yaptırdınız tavsiye edermisinizz
Sen ve kızın sağlıkla kavuşacaksınız inşallah besteHaziran anneleri hepinize merhabalar. Bazılarınız konumu görmüş burda da etiketlemişsiniz sizlere de haber edeyim istedim. Cumartesi günü plasenta ayrılması nedeniyle aşırı kanama yaşadım ve acilen sezaryene alındım. Kızım 28 haftalık 1040 gram doğdu. 3. Seviye yoğun bakımda entübe şu an. Bugün yoğun bakımın bilgi günüydü doktor çok çok iyi konuşmuyor küçük olduğu için uzun bir süreç olacak dediler.
İdrarını yapabiliyor
AAAA iyi ozaman kızzz senin ilkten buzaman yani 2 senemi oluyor benimde 13 haziran konusulduBende kontrolden çıktım2 gebeligimin arası 26 ay olacak benimde, normalde 40 hafta 13 Haziran gostriyor ama 30 Mayıs dan sonra duruma bakar gün belirleriz diye konuştuk doktorumla zaten ilk bebisten çoğu şey kaldı, bayramdan sonra eşyaları yıkar ütüler çantayı hazırlarım diye düşündüm bakalım. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah
Bende seni merak ediyordumm bitürlü nickini bulamıyordumm rabbim sağlıcakla o hastanede çıkmasına nasip etsin inşaallahhh eline boş bırakmasın guzel haberler all inşaallahhh benim 2022 haziran annelerinde bile nisanda doğmuştu çok kuçüktü simdi 2 yaşında hiç belli olmazz bebekler bile çok güçlüdürrHaziran anneleri hepinize merhabalar. Bazılarınız konumu görmüş burda da etiketlemişsiniz sizlere de haber edeyim istedim. Cumartesi günü plasenta ayrılması nedeniyle aşırı kanama yaşadım ve acilen sezaryene alındım. Kızım 28 haftalık 1040 gram doğdu. 3. Seviye yoğun bakımda entübe şu an. Bugün yoğun bakımın bilgi günüydü doktor çok çok iyi konuşmuyor küçük olduğu için uzun bir süreç olacak dediler.
İdrarını yapabiliyor
Yhaaa teşekkür ederimE ben o göbeği severim yaahuu
Hiç yitirmiyorum kızım çok güçlü Allah’a da güvenim sonsuz ona emanet ettim yavrumuAltı aylık doğan ve sağlıklı bir şekilde yaşayan bebekler varmış. Bir konuda okudum. Lütfen umudunuzu yitirmeyin. Sadece inanarak dua edin miniğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?