- 6 Ocak 2024
- 2.982
- 3.968
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.961
Evet hastanede pek hazırlık yapamamıştım şimdi kendimi toplayıp kızıma hazırlık yapacağım sonra yanıma gelecek Rabbim nasip etsin en kısa zamanda inşallahCanım besteeee öncelikle gözün aydin olsun bebeğine kavusmussun duam biran önce de yanında yatağında evinde sağlıkla ona sarılarak uydugun günleri görmenRabbim yaridmciniz olsun bu güzel günlerin hürmetine iyi olacak inşallah güzel günlerin yakındır sadece zor biliyorum ama biraz daha sabır
İnşallah sağ Salim yuvamıza geliriz çok sağolunCanım öncelikle minik prensesin ömrü güzel hayırlı bereketli olsun inşallah. Sag salim kavusmaniz nasip olsun. Rabbım ettiğin duaları kabul etsin. Tez zamanda toparlanıp evinize güle oynaya gitmek nasip olur inşallah
Bende inanıyorum inşallah gelecek dualarım seninle güzel kızınlaEvet hastanede pek hazırlık yapamamıştım şimdi kendimi toplayıp kızıma hazırlık yapacağım sonra yanıma gelecek Rabbim nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Olabilirr hıçkırıktır belkiYaa o hıçkırık da ritmik pat pat diye sanırımm. Onu da hissettim ama titreme çok enteresanOlsunn o da güzel yattıkça mayışıyor insan
Oohh daha ne kuzumm yapamıyorum diyosan git tabii senin içinde daha iyi olurAy bilemedim ya her kafadan bir ses çıkıyor inşallah beslenme düzeni ile yola girer olmadı bir diyestisyene gideyim yeme içme hareket olayını toparlayim diyorum. bugün randevu varmış saat 3 te bakalım ne diyecek bebeğim nasıl gelişimi önden gidiyor suyu iyi herşeyi normal demişti son gittiğimde hareketlerinde takip ediyorum zaten güzel çok şükür
Bu bende de oluyor wasntGünaydın Jouuuben de daha kalkamadım, bebişin vuruşlarını seviyorum. Bebek içinde titrer gibi hareketler yapıyor bazen. Sanki gerinip gerinip en son titreme gibi. Oluyor mu böle bişii?
Bende de oluyor o titretme wasnt hatta bir gülesim geliyor napyosn aceba diye konuşuyorumGünaydın Jouuuben de daha kalkamadım, bebişin vuruşlarını seviyorum. Bebek içinde titrer gibi hareketler yapıyor bazen. Sanki gerinip gerinip en son titreme gibi. Oluyor mu böle bişii?
İnşallah canısı dua edin bakalım bebeğimi göreyim bir rahatlayım en azındanOohh daha ne kuzumm yapamıyorum diyosan git tabii senin içinde daha iyi olur
Canım çok zor bir süreçten geçiyorsun ama üstesinden geliyorsunEvet hastanede pek hazırlık yapamamıştım şimdi kendimi toplayıp kızıma hazırlık yapacağım sonra yanıma gelecek Rabbim nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Haberdar et bitanemm ben unutuyorum zaten b12im yerlerdeİnşallah canısı dua edin bakalım bebeğimi göreyim bir rahatlayım en azından
Kaç haftalıktı peki benim arkadaşımda sürekli tansiyon sorunuyla yaşiyor çokta korkuyorCanım çok zor bir süreçten geçiyorsun ama üstesinden geliyorsunaynı durumu çocukluk arkadaşım yaşadı, maalesef yüksek tansiyonla gebelik zehirlenmesiyle alınmıştı o da acil sezaryene. Bebişi aynı şekilde entübeydi, minnacıktı.. ama şimdi doktorlar hep en kötüsüne hazırlıyordu ama o minik beden kadar güçlüydü ki ne operasyona ihtiyacı oldu ne başka zorluklar çıktı çok şükür şimdi tostopak bir oğlan 1 yaşını geçti sadece doğumdan sonra bir süre ayrı kaldılar o kadar, siz de biraz sabredip kavuşacaksınız güzel kızınla ve her şey o kadar güzel olacak ki bu günleri unutturacak sana
Sağlıklı haberlerle gel inşallah moniGunaydın kızlar benimde bugün 14.00 da randevum iyi haberler insallah
Şöyle yaşanmış şeyleri okuyunca o kadar umutlanıyorum ki… inşallah biz de seneye böyle bir hikaye anlatabiliriz minnak kızımlaCanım çok zor bir süreçten geçiyorsun ama üstesinden geliyorsunaynı durumu çocukluk arkadaşım yaşadı, maalesef yüksek tansiyonla gebelik zehirlenmesiyle alınmıştı o da acil sezaryene. Bebişi aynı şekilde entübeydi, minnacıktı.. ama şimdi doktorlar hep en kötüsüne hazırlıyordu ama o minik beden kadar güçlüydü ki ne operasyona ihtiyacı oldu ne başka zorluklar çıktı çok şükür şimdi tostopak bir oğlan 1 yaşını geçti sadece doğumdan sonra bir süre ayrı kaldılar o kadar, siz de biraz sabredip kavuşacaksınız güzel kızınla ve her şey o kadar güzel olacak ki bu günleri unutturacak sana
Heyecan doruklardaGunaydın kızlar benimde bugün 14.00 da randevum iyi haberler insallah
Yaaa aynen öylee aşırı komik oluyorr, minnoşlar minik insanlar resmen artıkkBende de oluyor o titretme wasnt hatta bir gülesim geliyor napyosn aceba diye konuşuyorumbende de şey oluyor bir kaç gündür böyle kalp atışı gibi pıt pıt pıt bir süre devam ediyor sonra duruyor hıçkırık böyle birşey mi Aceba diye soracaktım bende kızlara
hıçkırık bu haftalardan itibaren oluyormuş evet :) çok güzel hisler gerçekten çok şükürYaaa aynen öylee aşırı komik oluyorr, minnoşlar minik insanlar resmen artıkko ritmik pıt pıttlar bende de oluyor hıçkırık bence dee
Tam hatırlamıyorum yalan olmasın 28-29. Hafta falan olması lazım ama bebek 2 hafta geriden geliyormuş doktor farketmemiş… gelişim olarak daha da küçüktü yaniKaç haftalıktı peki benim arkadaşımda sürekli tansiyon sorunuyla yaşiyor çokta korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?