2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ya inşaallah bişey çıkmaz geçmiş olsun canim

Reactions: Jou
Joucum Allah'ın izni ile birşey olmaz sağ salim bebislerimizi kucağımıza alcaz inşallah kontrol altında tutulabicek birşey en azından az kaldı sabır kız bizim bu oğlanlar niye önden önden gidiyor böyle maşallah erkek olduklarını anne karnından belli ediyorlar kemikleri iri galiba ondan , Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım üzülme sıkma canını haftamız aynı bende 26 +1 deyim dün gittim 890 gr ölçtü doktor yarın şeker yüklemem var ama doktor bişey demedi normal mi diye bazı sitelerde araştırdım şekeri olanlar 1kg lardan falan bahsediyor içini ferah tut bişey olmaz Allahın izniyle

Anladım kuzumm inşaallahh öyle oan çıkmıştırr ya sonucum

Amin kuzumm insaallahh
Evet genelde oğlanlar öyle iştee hattaa boyları daha fazla oluyo ama neyin sonucuna öyle dedi onu anlamadımm yoksa birsey yok yanii bi varla bi yok arası birsey dedii 2li taramadada öyle demişti detayda birsey cıkmadı mesela allahın izniyle cuma günü ins güzel haber alırımm da kan tahlil istese acaba açkarnamı isticek neye göre gitsem bileemdim

mevsimciim senin kontrol ne zamann :) bayadır gitmedin sanki yada benim b12im engel oldu hatırlamama :)

Eklentiler

• IMG_3195.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 106
Canım benim sıkma canını, birazcık dikkatle hiç korkulacak bir şey olmaz

Reactions: Jou
Maşallah yakımlar çok güzel bende yaptıracağım ama bi karar veremedim baskımı pikomu olsa diye. Baskı solar belki diye kararsızım. Kızlar aiz hamgi siteşerde yaptırdınız tavsiye edermisinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…