2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Sen ve kızın sağlıkla kavuşacaksınız inşallah beste benim inancım sonsuz. Rabbim sağlıkla huzurla evinize birlikte dönmeyi nasip etsin Arya Çağla ile birlikte
Allah razı olsun inşallah buraya bir gün evet kızım kucağımda yazacağım

Evet bebeklerin bu kadar güçlü olmasına şaşırıyorum ama Allahın melekleri onlar işte dayanmaya çalışıyorlar alacak nefesi vardır Rabbimin işine karışamayız ama inşallah kucağımda işte dediğim günler gelecek

Reactions: Jou
Ahhhh kuzum çok geçmiş olsun. Ben eminim bebeğin çok güçlü ve hayata tutuncak benim kardeşimde 1 kilo doğmuştu annem neler çekti onu büyütene kadar hiç korkma bi tutunsun dünyaya kendine gelsin Rabbim ona güç kuvvet versin İnşallah sen nasılsn dikişlerin nasıl kendine gelebildinmi ayaklandınmı

Rabbim sabır versin canım sagsalim kucağına almayi nasip etsin rabbim herşey güzel olacak Allah'ın izniyle dirayetli ol şifa Allah'tan

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin o hastaneden güle oynaya çıkın inşallah bebeklerin gücü yaşam savaşına güveniyorum herzeman sende kızına güven o annesine kavuşacak en kısa zamanda

Evet ben iyiyim dikişlerim de iyi durumda. İlk doğumum olduğu için sadece idrara sıkışık hissedersem dikiş yerimde ağrı hissediyorum normal mi emin değilim. Onun dışında sezaryen olduğum gün ayağa kalkabildim ama tabi yatma kalkma hareketleri biraz can yakıyor

Minicik kızım 38cm doğdu. Elleri ayakları o kadar tatlı ki… Onu görünce ne kadar güzelsin dedim :) inşallah sağlıkla kavuşuruz Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin

Amaaan benimde kafam allak bullak oldu jou yaa gece yatmadan kustum afedersin ne var ne yok midem çok doldu sanırım sindiremedim yattım yatamadim geri bir kalktım hepsini çıkardım. Bu yemekten sonra oluşan kollarımdaki halsizlik beni çok yoruyor o yüzden soruyorum şekerle ilgili bir durum mu diye açlık tokluk baktırdım normal çıkmıştı değerler şeker yüklemesi yaptırmadım 27+1 olduk kafamı nereye koyacağımi şaşırdım bugün bulabilirsem doktoruma randevu alcam bu şeker durumu düşüncesi beni çok yıprattı. Bende de açken bir sıkıntı yok ama birşeyler yedim de aradan bir 15-20 dk geçti mi karnım şişiyor kollarımda derman kalmıyor kalbim pıt pıt pıt atıyor

Reactions: Jou
Canım besteeee öncelikle gözün aydin olsun bebeğine kavusmussun duam biran önce de yanında yatağında evinde sağlıkla ona sarılarak uydugun günleri görmen Rabbim yaridmciniz olsun bu güzel günlerin hürmetine iyi olacak inşallah güzel günlerin yakındır sadece zor biliyorum ama biraz daha sabır

Allahım minik Arya Çağla'ya kocaman olup annesine koşacağı günleri getirsin inşallah

O kadar içten diliyorum ki bunu ve inanıyorum bebisimiz kocaman olacak kucağına alacaksın, bir an önce için ferahlasin inşallah bu konuda.

YOK KUZUMM sekerden degildirr o annemde şekeri vsr hic oyle şey yaşamadı bende çok yedimmi yada çok agır geldiyse çıkarıyorumm bunlar çok normal bende yükleme yaptırmadım kocamda istemedi zaten ben demir hapı içtikten sonra acımdan öldüğümü farkettim mide bulantıysa kalkıyorum hapimı içip yatıyorum kızım uyanana kadsr ama açlıktan başım donuyo demekki şekerden değilmiş hap beni böyle yapıyor 3 4 gündür hap içtiğim yoktu 11 re kadar kahvaltı etmiyordum hapı içtim karnım guruldadı

Bi arkadaşımda öyle kalp çarpıntısı cok hızlı oluyor diyo karnın şişmesi karbon tükettiysen öylede olur çok yediğindende oluyo bitanem aslındabirşeyin yok arkadaşım uyuyamıyorda bide oda aynı sen gibi durumda

Canım öncelikle minik prensesin ömrü güzel hayırlı bereketli olsun inşallah. Sag salim kavusmaniz nasip olsun. Rabbım ettiğin duaları kabul etsin. Tez zamanda toparlanıp evinize güle oynaya gitmek nasip olur inşallah

Gunooo gençlerrr bu sabah zor kalktım bebe ağırlaştı kalkamıyorum
Günaydın Jouuu ben de daha kalkamadım, bebişin vuruşlarını seviyorum. Bebek içinde titrer gibi hareketler yapıyor bazen. Sanki gerinip gerinip en son titreme gibi. Oluyor mu böle bişii?

Günaydın Jouuu ben de daha kalkamadım, bebişin vuruşlarını seviyorum. Bebek içinde titrer gibi hareketler yapıyor bazen. Sanki gerinip gerinip en son titreme gibi. Oluyor mu böle bişii?
Oluyo oluyoo hatta son aylarda hıçkırıkları oluyor onu bile hissediceksin ahhhh bende öyle hemen kalkamasam keşke paçi uyandı aciktı hemen biz koştur koştur mutfağa

Ay bilemedim ya her kafadan bir ses çıkıyor inşallah beslenme düzeni ile yola girer olmadı bir diyestisyene gideyim yeme içme hareket olayını toparlayim diyorum. bugün randevu varmış saat 3 te bakalım ne diyecek bebeğim nasıl gelişimi önden gidiyor suyu iyi herşeyi normal demişti son gittiğimde hareketlerinde takip ediyorum zaten güzel çok şükür

Oluyo oluyoo hatta son aylarda hıçkırıkları oluyor onu bile hissediceksin ahhhh bende öyle hemen kalkamasam keşke paçi uyandı aciktı hemen biz koştur koştur mutfağa
Yaa o hıçkırık da ritmik pat pat diye sanırımm. Onu da hissettim ama titreme çok enteresan Olsunn o da güzel yattıkça mayışıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…