- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.001
bize gelisi 20 zatenBen +20ye ok diye bakıyorum artık ya asıl kiloyu son haftalarda alacaksak başka ihtimal yokkk
Bu hamile kaldığındaki kilon dimi? buna göre 26,4 çıktı. Okan üni sitesinde böyle bir bilgi varBana bak bakıyimm
158
66
30
Hahahah alıştıkça bir tık üstü mantıklı gelmeye başlıyorbize gelisi 20 zatenallah vere de ustune cikmasak
Evett hamile kaldığımdaki kiloo benim 10u geçtiBu hamile kaldığındaki kilon dimi? buna göre 26,4 çıktı. Okan üni sitesinde böyle bir bilgi var
Valla ben de anlamadım etrafımdakiler de hiç hamile olduğun bile belli değil diyolardı şaşırdım :) Maşallah umarım böyle güzel devam edersinizİlginç benim doktorum da toplam kilo hedefi 12 demişti. Doktor değilim elbette ki ama sadece 5,5 kilo almışsınız bence çok iyi. Ben toplam 10 kilo alınca ve üzerine şeker de çıkınca diyete başlamak zorunda kaldım. 2 haftadır yapıyorum ve bebek kilo alıyor ben almıyorum. O yüzden 5,5 kilo bana çok ideal geldi :)
ahah yaa olsun napalım kaç kere yaşayacağız ki hayatımız boyunca bunu ben de çok takılmıyordum ama şimdi doktor söyleyince bi düşüncelere daldımOhooo ben 29. Haftadayim +16 kiloben ne yapayimmm
Canım boy 158, hamile kaldığım kilo 49.5. 31 yaşındayım. Doktor aslında zaten zayıf hamile kaldığımı o eksik kiloyu tamamladığımı da ekledi. Ama ben yine de 9 kg bekliyordum belli ki 12- 13 ile tamamlayacaksın dedi. Biraz daha almış olsaydın şeker yüklemesi isterdim dediAaa şaşırdım ben de . Boy, kilo(hamile kaldığın), yaş yazsana canım vücut kitle indeksini hesaplayalım
Boyumuz ve yaşımız benzermiş sen ne kadar aldın? Bugün itibariyle şekeri çok çok azaltayim diyorum ya hayatımda. Kilo pek almadım diye neredeyse her gün tatlı yiyordum. Basit karbonhidratı da minimuma indirmek lazım. Çünkü bebek 25.haftasında bugün 34 cm, 750 gr olmuş. Hadi rahmin ağırlığı, artan kan hacmi desek belli ki fazladan benim aldıklarım da varVallahaa ben bile napacağımı şaşırdımm
Benimkidee 15 kilo aldım ne yazıkki dikkat etmeme rağmenValla ben de anlamadım etrafımdakiler de hiç hamile olduğun bile belli değil diyolardı şaşırdım :) Maşallah umarım böyle güzel devam edersiniz
ahah yaa olsun napalım kaç kere yaşayacağız ki hayatımız boyunca bunu ben de çok takılmıyordum ama şimdi doktor söyleyince bi düşüncelere daldım
Canım boy 158, hamile kaldığım kilo 49.5. 31 yaşındayım. Doktor aslında zaten zayıf hamile kaldığımı o eksik kiloyu tamamladığımı da ekledi. Ama ben yine de 9 kg bekliyordum belli ki 12- 13 ile tamamlayacaksın dedi. Biraz daha almış olsaydın şeker yüklemesi isterdim dedi
Boyumuz ve yaşımız benzermiş sen ne kadar aldın? Bugün itibariyle şekeri çok çok azaltayim diyorum ya hayatımda. Kilo pek almadım diye neredeyse her gün tatlı yiyordum. Basit karbonhidratı da minimuma indirmek lazım. Çünkü bebek 25.haftasında bugün 34 cm, 750 gr olmuş. Hadi rahmin ağırlığı, artan kan hacmi desek belli ki fazladan benim aldıklarım da var
Senin 19,6 çıktı, zayıf kategoridesin yani hiç kafaya takacak bir şey yok. Doktor neden böyle bir uyarıda bulunmuş anlamadım. Hamilelikte vücuda yağ da gerekiyor diyor çoğu doktorValla ben de anlamadım etrafımdakiler de hiç hamile olduğun bile belli değil diyolardı şaşırdım :) Maşallah umarım böyle güzel devam edersiniz
ahah yaa olsun napalım kaç kere yaşayacağız ki hayatımız boyunca bunu ben de çok takılmıyordum ama şimdi doktor söyleyince bi düşüncelere daldım
Canım boy 158, hamile kaldığım kilo 49.5. 31 yaşındayım. Doktor aslında zaten zayıf hamile kaldığımı o eksik kiloyu tamamladığımı da ekledi. Ama ben yine de 9 kg bekliyordum belli ki 12- 13 ile tamamlayacaksın dedi. Biraz daha almış olsaydın şeker yüklemesi isterdim dedi
Boyumuz ve yaşımız benzermiş sen ne kadar aldın? Bugün itibariyle şekeri çok çok azaltayim diyorum ya hayatımda. Kilo pek almadım diye neredeyse her gün tatlı yiyordum. Basit karbonhidratı da minimuma indirmek lazım. Çünkü bebek 25.haftasında bugün 34 cm, 750 gr olmuş. Hadi rahmin ağırlığı, artan kan hacmi desek belli ki fazladan benim aldıklarım da var
Ama az kaldı yani herkese ortalama her ay için 1 kilo diyorlar biz bir tık üstündeyizzEvett hamile kaldığımdaki kiloo benim 10u geçtikızımda 7 kiloyla gitmiştim
Öyle oyle kuzumm son aylarda fazla alabiliriz çok normal yanii çünkü biz değill su agirlığı bebe ağırlığıda oluyor yaniiAma az kaldı yani herkese ortalama her ay için 1 kilo diyorlar biz bir tık üstündeyizz
Yok canım ya hiç de öyle değil aslında ama normal doğumu destekleyen bir doktor. 2 doktora gidiyorum bugün gittiğim normal doğum taraftarı daha çok. O yüzden sanırım gereksiz kilo alımını istemiyor. Yani bana az ye falan demedi ama hızlı almışsın dedi. Hareket edebileceğimi söyledi biraz. Ben zaten zayıf hamile kalmıştım diyince evet eksik kiloyu tamamlamışsın dedi bence 12-13 kilolar da normal yani o şekilde bitirirsem bile süper olur benim için. Boyum da kısa ya şimdiden göğsümün altına çok baskı yapıyor rahim ağrım oluyor hep masabaşı çalıştığım için.Senin 19,6 çıktı, zayıf kategoridesin yani hiç kafaya takacak bir şey yok. Doktor neden böyle bir uyarıda bulunmuş anlamadım. Hamilelikte vücuda yağ da gerekiyor diyor çoğu doktoroptimum kilodan az kalmak da sakıncalı diyorlar seninki biraz sağlıklı yaşam takıntılı bir doktor mu acaba?
Evet şu doymama olayını ne yapıcaz bilmiyorum ya haklısınBenimkidee 15 kilo aldım ne yazıkki dikkat etmeme rağmendoktor az az ye dedi bana doymuyorumm anlasaanaaa dicektim dr a ya benimde 27 haftada 970 olmuş şok oldum ben ona yorunluyorum kilosunu ağırliğı falan benimde gebelik şeker var la yok arası gibi
Offf hemde nasıl doya diya yemek istiyorumm istahım açik olmasa nese ama gercekten gebelik seker olmak cok kötü yiyosun sanki sabah beri hiç yememişin gibii cinnet geçiriyosun anlayamıyorum kuruyemiş tok tutar diye yiyorum bi avuc 15 dk sonra emiyo oglum diyorum bana bunu yapmaaEvet şu doymama olayını ne yapıcaz bilmiyorum ya haklısınSabah bıraksalar serpme kahvaltının yanına 4-5 açma yerim acayip hamurişi istiyor canım
Meyve ve kuruyemiş beni daha çok acıktırıyor ya kan şekerim düşüyor sanki birdenOfff hemde nasıl doya diya yemek istiyorumm istahım açik olmasa nese ama gercekten gebelik seker olmak cok kötü yiyosun sanki sabah beri hiç yememişin gibii cinnet geçiriyosun anlayamıyorum kuruyemiş tok tutar diye yiyorum bi avuc 15 dk sonra emiyo oglum diyorum bana bunu yapmaa
acemi ben siveno roll-on aldım , hamileliğimde kullanıyorum temiz içerikli tavsiye ederim. çok bir kokusu yok ama iş görüyor güzel.Kızlar size yine mükemmel bir soruyla geldimter kokmaktan nefret ederim, deodorantsız bir hayat düşünemiyorum.. ama bebiş gelince nasıl yapacağız o işleri var mı içeriği temiz bebeyi rahatsız etmeyecek kadar kokan veya direkt parfümsüz deodorant öneriniz?
Bir de bende bir sebamed baby vücut ve yüz kremi deneme boyu var, biraz yoğun bir krem ben onu yüzüme sürdüm yıkayıp temizledikten sonra, ilk zamanlar yandı sonra alıştı ama şimdi sivilcelenmeye başladımfarklı yaptığım tek şey oydu ona bağladım o yüzden. Peki benim cildimde böyle reaksiyon veren krem yenidoğan bebişe neler yapmaz? Anne-baba olarak bu tarz bakım ürünlerini ilk kendimizde denemek mantıklı geldi bana o yüzden sizinle de paylaşmak istedim
Meyvede yenmiyo iste oda aşırıyükseltiyormuş meselaa kefir nenim hayatım ya yemeklerde içiyorum hepMeyve ve kuruyemiş beni daha çok acıktırıyor ya kan şekerim düşüyor sanki birdenKefirle birlikte 3-4 ceviz yiyince bi tık daha tok tutuyor
Yaşıyorum çözüm bulamadım henüzkabızlık yaşıyor musunuz kızlar? çözümleriniz var mı
Evet araları tam 26 ay olacak nasipseAAAA iyi ozaman kızzz senin ilkten buzaman yani 2 senemi oluyor benimde 13 haziran konusuldu
1.98 çıkmıştı.Riskiniz kaçtı benim 200/1 iyi mıdır bebegimmm
Deodorant ve parfümden ziyade roll on kullanmaliyiz diye düşünüyorum ilk doğum sonrası da öyle yapmıştım. En azından islakligi ve kullanım alanı sadece surdugun yerde kalıyor, deodorant ister istemez odaya bile yayılıyor. Yves Rocher in ürünlerini kullanıyorum ben makyaj ve kremler vs dahil. İçerik olarak beğeniyorum zaten vegan ürünler kullanim süresi de yaklaşık bir yıl içinde. Koruyucu vs olmadığı için. Bı bak istersenKızlar size yine mükemmel bir soruyla geldimter kokmaktan nefret ederim, deodorantsız bir hayat düşünemiyorum.. ama bebiş gelince nasıl yapacağız o işleri var mı içeriği temiz bebeyi rahatsız etmeyecek kadar kokan veya direkt parfümsüz deodorant öneriniz?
Bir de bende bir sebamed baby vücut ve yüz kremi deneme boyu var, biraz yoğun bir krem ben onu yüzüme sürdüm yıkayıp temizledikten sonra, ilk zamanlar yandı sonra alıştı ama şimdi sivilcelenmeye başladımfarklı yaptığım tek şey oydu ona bağladım o yüzden. Peki benim cildimde böyle reaksiyon veren krem yenidoğan bebişe neler yapmaz? Anne-baba olarak bu tarz bakım ürünlerini ilk kendimizde denemek mantıklı geldi bana o yüzden sizinle de paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?