- 19 Aralık 2021
- 2.198
- 2.731
- 83
- 32
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.981
Aynen minik adamım ya ay bugün çok duygusalim ağlıyorum durup durupYaaa aynen öylee aşırı komik oluyorr, minnoşlar minik insanlar resmen artıkko ritmik pıt pıttlar bende de oluyor hıçkırık bence dee
Anlatacaksınız inanıyorum kimsenin moralini düşürmesine izin verme hep inanŞöyle yaşanmış şeyleri okuyunca o kadar umutlanıyorum ki… inşallah biz de seneye böyle bir hikaye anlatabiliriz minnak kızımla
Yok canım ben yaşamıyorum kefir iyi geliyor diyorlar ben kuru şeyleri de yiyorum belki ondan yaşamıyorum kuru kaysi falankabızlık yaşıyor musunuz kızlar? çözümleriniz var mı
Bende hiç yoktu, hatta hamilelikten önce hayatımın parçasıydı hamilelikle rahatlamıştımkabızlık yaşıyor musunuz kızlar? çözümleriniz var mı
Umudunu kaybetme canım Rabbimin izni ile herşey geride kalacak. Benim kuzenimde de yüksek tansiyon çıkmıştı ilk gebeliginde normalde hiç öyle bir durumu yoktu o kadar şişmişti ki eli yüzü falan sürekli kontrol altındaydı 5. Ay gibi başlamıştı sıkıntısı neyse 7 aylık oldu bebek kontrole diye gittiler bir baktık bebek fotoğrafı attı şok olduk zehirlenmeye başlayınca acil sezeryana aldılar 1 buçuk ay küvezde yattı bizim Aybüke kız çıktı eve getirdiler ay o kadar küçüktü ki dokunamadik bile bir avuctu ağlarken sesi bile çıkmıyordu o kadar güçsüzdü ki hep annesi kayınvalidesi altını üstünü değiştiriyordu kendi de yapamadı birşey olcak diye anneler daha tecrübeli tabiŞöyle yaşanmış şeyleri okuyunca o kadar umutlanıyorum ki… inşallah biz de seneye böyle bir hikaye anlatabiliriz minnak kızımla
Rabbim kucagina kimseye boş bırakmasın cidden çok zorTam hatırlamıyorum yalan olmasın 28-29. Hafta falan olması lazım ama bebek 2 hafta geriden geliyormuş doktor farketmemiş… gelişim olarak daha da küçüktü yaniarkadaşım da tansiyonunun çıktığını farketmemişti iki gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyorum diye gittiğinde öğreniyorlar 19 olmuş tansiyon. Rabbim korusun hepimizi, görmediklerimizi gördürsün, bilmediklerimizi bildirsin hep tedbirli olalım gücümüzün yetmediği yerde sabır versin inşallah
kefir haftada 2-3 kez tüketmeye çalışıyorum mevsimcim , kuru kayısı benide rahatlatıyor aynen kuru erik de iyi diyorlarYok canım ben yaşamıyorum kefir iyi geliyor diyorlar ben kuru şeyleri de yiyorum belki ondan yaşamıyorum kuru kaysi falan
evet son zamanlarda beni de zorlamaya başladı acemimBende hiç yoktu, hatta hamilelikten önce hayatımın parçasıydı hamilelikle rahatlamıştım, 3. Trimesterla yeniden başladı çok zorlanıyorum yeme-içme kısmıyla ilgili bildiğim bir çözüm yok ama çoktan olan olduysa, zorlanıyorsam ayağımın altına yükselti koymayı düşünüyorum. Daha denemedim ama göbek çok engelliyor artık onu farkettim
İlk başta korkunç derece yaşadım, ilaç içmeden yapamıyordum. Şimdilik yok gibi ama geçenlerde olmuştu hemen gece yatmadan önce 1 ölçek duphalac içtim. Kayısı, kefir filan bende işe yaramıyor çünküükabızlık yaşıyor musunuz kızlar? çözümleriniz var mı
Ben kefiri yemeklerde hergün mutlaka içiyorum kuzum aklında bulunsun hep içebilirsinkefir haftada 2-3 kez tüketmeye çalışıyorum mevsimcim , kuru kayısı benide rahatlatıyor aynen kuru erik de iyi diyorlar
evet onu duymuştum son çare ona başvurucaz artık wasntcım gerçekten kabızlık zor oluuyor haklısınİlk başta korkunç derece yaşadım, ilaç içmeden yapamıyordum. Şimdilik yok gibi ama geçenlerde olmuştu hemen gece yatmadan önce 1 ölçek duphalac içtim. Kayısı, kefir filan bende işe yaramıyor çünküü
teşekkürler kuzum :) bende ara öğün yerine çiğ kuruyemiş ile tüketiyorum seviyorum da . sanırım bebeğe de kilo aldırıyormuşBen kefiri yemeklerde hergün mutlaka içiyorum kuzum aklında bulunsun hep içebilirsin
İlginç benim doktorum da toplam kilo hedefi 12 demişti. Doktor değilim elbette ki ama sadece 5,5 kilo almışsınız bence çok iyi. Ben toplam 10 kilo alınca ve üzerine şeker de çıkınca diyete başlamak zorunda kaldım. 2 haftadır yapıyorum ve bebek kilo alıyor ben almıyorum. O yüzden 5,5 kilo bana çok ideal geldi :)Kızlar size bişey sorucam. Bugün 25.haftamdayım doktor kontrolüne gittim. Toplamda 5.5 kg kadar aldım. Doktor bana hızlı kilo aldığımı bu kiloyu 28.haftada beklediğini söyledi. 9 kg hedefliyorduk ama belli ki 13 falan alacaksın dedi biraz takıldımÇünkü benim burda okuduğum fazla fazla aldığı herkesin Yine de şeker yüklemesi istemedi açlık tokluk şekerine baktırmamı istedi sadece
Hemde nasıll heleki yeşil mercimekteşekkürler kuzum :) bende ara öğün yerine çiğ kuruyemiş ile tüketiyorum seviyorum da . sanırım bebeğe de kilo aldırıyormuş
Ohooo ben 29. Haftadayim +16 kiloKızlar size bişey sorucam. Bugün 25.haftamdayım doktor kontrolüne gittim. Toplamda 5.5 kg kadar aldım. Doktor bana hızlı kilo aldığımı bu kiloyu 28.haftada beklediğini söyledi. 9 kg hedefliyorduk ama belli ki 13 falan alacaksın dedi biraz takıldımÇünkü benim burda okuduğum fazla fazla aldığı herkesin Yine de şeker yüklemesi istemedi açlık tokluk şekerine baktırmamı istedi sadece
Aaa şaşırdım ben de . Boy, kilo(hamile kaldığın), yaş yazsana canım vücut kitle indeksini hesaplayalımKızlar size bişey sorucam. Bugün 25.haftamdayım doktor kontrolüne gittim. Toplamda 5.5 kg kadar aldım. Doktor bana hızlı kilo aldığımı bu kiloyu 28.haftada beklediğini söyledi. 9 kg hedefliyorduk ama belli ki 13 falan alacaksın dedi biraz takıldımÇünkü benim burda okuduğum fazla fazla aldığı herkesin Yine de şeker yüklemesi istemedi açlık tokluk şekerine baktırmamı istedi sadece
Ben +20ye ok diye bakıyorum artık ya asıl kiloyu son haftalarda alacaksak başka ihtimal yokkkOhooo ben 29. Haftadayim +16 kiloben ne yapayimmm
Vallahaa ben bile napacağımı şaşırdımmKızlar size bişey sorucam. Bugün 25.haftamdayım doktor kontrolüne gittim. Toplamda 5.5 kg kadar aldım. Doktor bana hızlı kilo aldığımı bu kiloyu 28.haftada beklediğini söyledi. 9 kg hedefliyorduk ama belli ki 13 falan alacaksın dedi biraz takıldımÇünkü benim burda okuduğum fazla fazla aldığı herkesin Yine de şeker yüklemesi istemedi açlık tokluk şekerine baktırmamı istedi sadece
Bana bak bakıyimmAaa şaşırdım ben de . Boy, kilo(hamile kaldığın), yaş yazsana canım vücut kitle indeksini hesaplayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?