- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.041
evet acemim ben siveno alarak parfüm paraben alkol olayından uzaklaşmış oldum , birde green clean için iyi diyorlar onun da emzik biberon temizleyicisini aldım , yurtdışında olman tabi zor olur güzelim haklısın , aaa ama buralardan istediğin bir şey olursa seve seve kargolarım acemiiSiveno gerçekten ne kadar güzelmiş, duymuştum ama alıcı gözle bakmamıştım, baya iyiymişbebek yağını da beğendim o markayı da biliyorum içeriği çok temizz. Ben bebe yağını weleda aldım, çatlak önleyici kreminden çok memnunum, özellikle yenidoğan dönemi için parfümsüz ürünler seçmeye çalıştım aldıklarım bitince duruma göre bakıcazz bir de biliyorsun Türkiye’deki bazı ürünlere ulaşamıyorum burada ve sürekliliği olamayacak yani hep bir alternatifim olmak zorunda o yüzden parfüm konusunda ne düşünüyorsunuz merak ettim alkol, paraben onlar zaten yok ama parfüm illa ki oluyor. O konuyu siveno çözmüş gibi
Nebileyim ikizlerin çok yönü taşımıyor diyelim yaa ikizler öyle ikizler itici diyenleri anlayamıyordum gayette iyi benim kızım aynı ne sendromlar yaşaniyorsa öyle dir yani her çocuk cidden çok farklı senin yetiştirmenle alakalı birşey mesela ben kızımla çok oynamadım alişmasın benle diye şimdi kendi kendine oynuyo ediyo birşeyler yapıyo arada baby tv açıyorum aynılarinı ediyor konuşuyor 2 yaşına girecek hazirana gayet iyi yani abartılcak birseyde yok kuzumbenimde ikizler kız olcak nasipse biraz daha ayrıntı verebilir misiniz
Aaa Chicco’nun ürünlerini bilmiyordumAcemim ben pişik kremini mustela; losyon, şampuan, pudra chicco aldım. Chicco kendinden kokulu ama bez meselesi gibi alerji işi belli olmayabiliyormuş. Genel çevrem hep chicco kullandı memnunlar ondan aldım.
Yaaaaa çok tatlısınnnnevet acemim ben siveno alarak parfüm paraben alkol olayından uzaklaşmış oldum , birde green clean için iyi diyorlar onun da emzik biberon temizleyicisini aldım , yurtdışında olman tabi zor olur güzelim haklısın , aaa ama buralardan istediğin bir şey olursa seve seve kargolarım acemii
Ben ikizler burcuyum. Annem de ikizler burcu. Hatta doğum günümüz aynı gün sezaryen olunca öyle seçmişNebileyim ikizlerin çok yönü taşımıyor diyelim yaa ikizler öyle ikizler itici diyenleri anlayamıyordum gayette iyi benim kızım aynı ne sendromlar yaşaniyorsa öyle dir yani her çocuk cidden çok farklı senin yetiştirmenle alakalı birşey mesela ben kızımla çok oynamadım alişmasın benle diye şimdi kendi kendine oynuyo ediyo birşeyler yapıyo arada baby tv açıyorum aynılarinı ediyor konuşuyor 2 yaşına girecek hazirana gayet iyi yani abartılcak birseyde yok kuzum
Aaaane güzel kizzz benimde ailemde ikizler var babamda öyle eee kendini anlatt ozaman dediklerim doğrumuBen ikizler burcuyum. Annem de ikizler burcu. Hatta doğum günümüz aynı gün sezaryen olunca öyle seçmişŞimdi benim kızımın da ikizler olma ihtimali var ama umarım yengeç olur
sevindim ya :)Nebileyim ikizlerin çok yönü taşımıyor diyelim yaa ikizler öyle ikizler itici diyenleri anlayamıyordum gayette iyi benim kızım aynı ne sendromlar yaşaniyorsa öyle dir yani her çocuk cidden çok farklı senin yetiştirmenle alakalı birşey mesela ben kızımla çok oynamadım alişmasın benle diye şimdi kendi kendine oynuyo ediyo birşeyler yapıyo arada baby tv açıyorum aynılarinı ediyor konuşuyor 2 yaşına girecek hazirana gayet iyi yani abartılcak birseyde yok kuzum
aa süper senin bir ayağın burada :) aslen nerelisinizYaaaaa çok tatlısınnnnçok teşekkür ederim yaseminimm kayınpederim tr-alm arası çalışıyor o yüzden türkiyeden alışveriş yapabiliyorum şanslıyım sadece bazen 1 ayı hatta 2 ayı bulabiliyor gelmesi o yüzden oraya çok bağlanmak istemiyorum
gaz sıkışması yada sindirim sorunları böyle hissettiriyor, geçtiğimiz hafta iki gün yaşadım ben , evde sırt üstü yatıp ayaklarımı havaya kaldırarak gaz çıkarabilmiştim sonra rahatlamıştımKizlar bu gün nedense karnim sertleşir arada ve rahatsız ediyor sanki tuvalet ihtiyacım varmış gibi hissediyorum böyle olan var mi
Ay vallahi canım benim de ilk kez böyle oluyor korktum birdengaz sıkışması yada sindirim sorunları böyle hissettiriyor, geçtiğimiz hafta iki gün yaşadım ben , evde sırt üstü yatıp ayaklarımı havaya kaldırarak gaz çıkarabilmiştim sonra rahatlamıştım
İkimiz de bulgaristan göçmeniyiz ama eşimin ve ailesinin bg vatandaşlığı var o yüzden onlar çok rahat gelip gidebiliyorlaraa süper senin bir ayağın burada :) aslen nerelisiniz
Bizim annemle aynı gün olduğundan mıdır bilmiyorum ama biz hep çok inatlaşarak büyüdük ya pek anlaşamadıkAaaane güzel kizzz benimde ailemde ikizler var babamda öyle eee kendini anlatt ozaman dediklerim doğrumuben pek göremedim birsey
Neredeyse her akşamKizlar bu gün nedense karnim sertleşir arada ve rahatsız ediyor sanki tuvalet ihtiyacım varmış gibi hissediyorum böyle olan var mi
Ozaman kişiliğin karakterine göre öyle bence ya ben kızımda görmedim amabelki ergenliğine değişiyorr ama kuzenimde ikizler hic oyle gormedim sadece dağınığim diyosevindim ya :)
, kararsız sürekli fikir değiştiyor diyorlar ama bende öyleyim napayım yani
Benim ki akşamları iyi ayakta kalınca bu gün böyle hissediyorumNeredeyse her akşamsabahları pamuk gibiyim yatmaya doğru davul gibi gergin
Hahahahah evett inatçı onu unuttum demeyii hepimiz inatcıyız ben bile inatcıyım kova burcu olarakBizim annemle aynı gün olduğundan mıdır bilmiyorum ama biz hep çok inatlaşarak büyüdük ya pek anlaşamadık30 yaşını geçtim yeni yeni ilişkimiz düzeliyor. Ben küçükken çok inatçıydım sinirinden ağlarmış artık çocuk psikiyatrisine götürmüş huysuzluğumdan dolayı. Doktor da hiçbir şeyi yok cin gibi demiş Duygusal bir yengeç tercihim şuan
Ohh ne güzel sağlıkla inşallahTamam iştee benimkiide öyle olcak kızım ben doğurduğumda tam 2 yaşina olcakilk haftasını istedim tam sezaryen zamanı olduğu için 2ci haftasına olsun garanti olsun dedi drum
Insaallahh insallahh cümlemizeeOhh ne güzel sağlıkla inşallah
Mustelanin ürünlerini aldım hep, yenidoğan seti var zaten çanta hediyeliydi ben aldığımda, sonradan da hep şampuan krem tekli devam ettim kızımda. Hatta ve hatta konak oldu onu da mustelanin konak şampuanini almıştım.Tabi tabi deodorant derken hepsini kastettim aslında. Tamam canım bakayım teşekkür ederimpeki bebek için deterjanı ya da bebe yağı, krem gibi bakım ürünlerini parfümlü mü aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?