2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
evet acemim ben siveno alarak parfüm paraben alkol olayından uzaklaşmış oldum , birde green clean için iyi diyorlar onun da emzik biberon temizleyicisini aldım , yurtdışında olman tabi zor olur güzelim haklısın , aaa ama buralardan istediğin bir şey olursa seve seve kargolarım acemii

benimde ikizler kız olcak nasipse biraz daha ayrıntı verebilir misiniz
Nebileyim ikizlerin çok yönü taşımıyor diyelim yaa ikizler öyle ikizler itici diyenleri anlayamıyordum gayette iyi benim kızım aynı ne sendromlar yaşaniyorsa öyle dir yani her çocuk cidden çok farklı senin yetiştirmenle alakalı birşey mesela ben kızımla çok oynamadım alişmasın benle diye şimdi kendi kendine oynuyo ediyo birşeyler yapıyo arada baby tv açıyorum aynılarinı ediyor konuşuyor 2 yaşına girecek hazirana gayet iyi yani abartılcak birseyde yok kuzum

Acemim ben pişik kremini mustela; losyon, şampuan, pudra chicco aldım. Chicco kendinden kokulu ama bez meselesi gibi alerji işi belli olmayabiliyormuş. Genel çevrem hep chicco kullandı memnunlar ondan aldım.
Aaa Chicco’nun ürünlerini bilmiyordum ya ben bebek kokusuna hastayım aslında o pudralı kokuya ama ilk zamanlar için cesaret edemedim her şeyin parfümsüzüni aldım o yüzden hepsi bir telden oldu farklı farklı markalardan yenidoğan dönemi bitince chicco’ya şans verebilirim en azından burada olan bir markaa teşekkür ederiimm

Yaaaaa çok tatlısınnnn çok teşekkür ederim yaseminimm kayınpederim tr-alm arası çalışıyor o yüzden türkiyeden alışveriş yapabiliyorum şanslıyım sadece bazen 1 ayı hatta 2 ayı bulabiliyor gelmesi o yüzden oraya çok bağlanmak istemiyorum

Ben ikizler burcuyum. Annem de ikizler burcu. Hatta doğum günümüz aynı gün sezaryen olunca öyle seçmiş Şimdi benim kızımın da ikizler olma ihtimali var ama umarım yengeç olur

Reactions: Jou
Ben ikizler burcuyum. Annem de ikizler burcu. Hatta doğum günümüz aynı gün sezaryen olunca öyle seçmiş Şimdi benim kızımın da ikizler olma ihtimali var ama umarım yengeç olur
Aaaane güzel kizzz benimde ailemde ikizler var babamda öyle eee kendini anlatt ozaman dediklerim doğrumu ben pek göremedim birsey

sevindim ya :)
, kararsız sürekli fikir değiştiyor diyorlar ama bende öyleyim napayım yani

aa süper senin bir ayağın burada :) aslen nerelisiniz

Kizlar bu gün nedense karnim sertleşir arada ve rahatsız ediyor sanki tuvalet ihtiyacım varmış gibi hissediyorum böyle olan var mi
gaz sıkışması yada sindirim sorunları böyle hissettiriyor, geçtiğimiz hafta iki gün yaşadım ben , evde sırt üstü yatıp ayaklarımı havaya kaldırarak gaz çıkarabilmiştim sonra rahatlamıştım

Aaaane güzel kizzz benimde ailemde ikizler var babamda öyle eee kendini anlatt ozaman dediklerim doğrumu ben pek göremedim birsey
Bizim annemle aynı gün olduğundan mıdır bilmiyorum ama biz hep çok inatlaşarak büyüdük ya pek anlaşamadık 30 yaşını geçtim yeni yeni ilişkimiz düzeliyor. Ben küçükken çok inatçıydım sinirinden ağlarmış artık çocuk psikiyatrisine götürmüş huysuzluğumdan dolayı. Doktor da hiçbir şeyi yok cin gibi demiş Duygusal bir yengeç tercihim şuan

sevindim ya :)
, kararsız sürekli fikir değiştiyor diyorlar ama bende öyleyim napayım yani
Ozaman kişiliğin karakterine göre öyle bence ya ben kızımda görmedim amabelki ergenliğine değişiyorr ama kuzenimde ikizler hic oyle gormedim sadece dağınığim diyo

Hahahahah evett inatçı onu unuttum demeyii hepimiz inatcıyız ben bile inatcıyım kova burcu olarak

Tabi tabi deodorant derken hepsini kastettim aslında. Tamam canım bakayım teşekkür ederim peki bebek için deterjanı ya da bebe yağı, krem gibi bakım ürünlerini parfümlü mü aldınız
Mustelanin ürünlerini aldım hep, yenidoğan seti var zaten çanta hediyeliydi ben aldığımda, sonradan da hep şampuan krem tekli devam ettim kızımda. Hatta ve hatta konak oldu onu da mustelanin konak şampuanini almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…