- 25 Ağustos 2019
- 62.473
- 119.939
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.081
Çok halsızlık oda yapar tabii ama belli olmaz aşkom neyseki bebe iyiKızlar iyi akşamlar herkese gittik bugün bebeğimi gördüm çok şükür iyiydi gayet hareketli bir bebek dedi Dr cihazla baktıca tekme attı bir sorun gözükmüyor önden gidiyor dedi kilosunu sormak hiç aklıma gelmedi iyi bir sıkıntı yok dedi ya derin bir oh çektim unutmuşum sormayıbenim bu halsizlik durumu için de şeker yüklemesini önerdi yarın onu yaptircam onu görmeden birşey diyemem dedi ama bebek iyi dedi bin şükür bakalım sabah tekrar gitcem testler için hiç yaptırmak istemiyordum ama işte
Ney yapar halsizlik joucum şeker mi he ya çok şükürÇok halsızlık oda yapar tabii ama belli olmaz aşkom neyseki bebe iyi
Evett bitanem şeker belirtide öyle yazıyoduNey yapar halsizlik joucum şeker mi he ya çok şükür
Bugün ben aynısı oldum halasa devam ediyor karnım kasıldı felanKizlar bu gün nedense karnim sertleşir arada ve rahatsız ediyor sanki tuvalet ihtiyacım varmış gibi hissediyorum böyle olan var mi
Yemekten sonra oluyor işte normalde açken sıkıntı yok ama yemek arasında sonrasında su ya da içecek içmekde bu şekilde yaparmış bugün yemekte içecek içmedim yarım saate sonra falan içtim yavaş yavaş rahat geçirdim şükür o kadar sarsmadi bakalımEvett bitanem şeker belirtide öyle yazıyodu
Sertleşme bende de oluyor canım bu aralar kemikleri sertleştikce gerildikce oluyormuş normalmiş tuvalet ihtiyacin da aşağıdaysa bebek ondan da olabilir yukarda olunca mideye aşağıda olunca rahme baskı yapıyorKizlar bu gün nedense karnim sertleşir arada ve rahatsız ediyor sanki tuvalet ihtiyacım varmış gibi hissediyorum böyle olan var mi
Mide benSertleşme bende de oluyor canım bu aralar kemikleri sertleştikce gerildikce oluyormuş normalmiş tuvalet ihtiyacin da aşağıdaysa bebek ondan da olabilir yukarda olunca mideye aşağıda olunca rahme baskı yapıyor
Ben yaşıyorum canım,6. Ayda başladı bende çözümsüzüm yıkıyorum,havada tutuyorum günde 3 lt su içiyorum yok yani geçmiyor sabaha doğru bi şekilde dalıyorum uykuyaKızlar 2 gündür gece uyurken bacak ağrısı yaşıyorum, sanki saatlerce yürümüşüm de bacaklarım yorulmuş gibi. Uykumu vs çok etkiliyor yaşayan var mı benzer bir şey? İnternette huzursuz bacak sendromu diyor
Biz de akşam kebap yemeye gittik aşırı şiştim ya çok pişmanım patlayacak gibiyimAy kuruyemiş yedim acımdan öldüm şuan U unknown1234
Hahahahahahaha kıymaysa tok tutarr bahhh amaa maden suyu içersen miden rahatlar ben bunuda içsem ustüne aninda acıkıyorum ooyy ben nerelere gideemBiz de akşam kebap yemeye gittik aşırı şiştim ya çok pişmanım patlayacak gibiyim
Ay benim de yükselenim yengeç baya ortak noktamız var şaşırdım şuannKızlar ben ikizler burcuyum yükselenim yengeç nasip olursa oğlumda ikizler burcu olcak önemli olan yükselen burcu güneş burcunuz yani doğduğunuz andaki güneşin konumu sizin hayat enerjinizi nelerden zevk aldığınızı gösterir daha çok içselleştirdiğimiz şeylerdir yükselen yani doğduğunuz saat dk olan burç dış görünüşünüzü insanların sizi “nasıl algıladığı” burcu gösterir.
kendi bebekliğimden örnek vermem gerekirse annem hep sen kendi kendine oynar oyacaklarını toplar uyurdun bana hiç eziyetin olmazdı diye anlatır.Akademik hayatımda da hep başarılıydım sürekli bişeyler öğrenmek için soru sorardım ama herkese :) aslında konuşma düşünme el becerisi iletişim ikizleri anlatır yükseleni ve diğer gezegenlerin konumunda çok önemli oluyor kişiliklerde.. Astrolojiyide mesela sırrf merakımdan araştıra araştıra öğrendim herşeyi yüzeysel bilmek mesela diğer bi özeliğim hiç bişeyi derinlemesini bilmem bilmek istemem sıkılırım sabrım yoktur.. siz siz olun ilgisini gördünüz mü bi şeye yeteneğidde var onda ustalaşması için yeni heyecanlar ekleyin ödül ceza çok işe yarar kendi haline bırakırsanız sıkılır bırakır başka şeye yönelir pratik zekasıyla şok eden ve herşeyi bilen çok bilmiş bebelere hazır mısınız?
Benim de bu gün sürekli oyleydiBugün ben aynısı oldum halasa devam ediyor karnım kasıldı felan
Teşekkür ederim canım galiba dediğin gibi büyüyor bidiklarSertleşme bende de oluyor canım bu aralar kemikleri sertleştikce gerildikce oluyormuş normalmiş tuvalet ihtiyacin da aşağıdaysa bebek ondan da olabilir yukarda olunca mideye aşağıda olunca rahme baskı yapıyor
Bende mide sorma mahvediyor beni yanmalar sıkışmalar şişmeler kusmalar yiyemek sürekli ağızdan gaz çıkarmakMide ben
Ayneenn olsunn bugüne bile çok şükürr anne olmak zorBende mide sorma mahvediyor beni yanmalar sıkışmalar şişmeler kusmalar yiyemek sürekli ağızdan gaz çıkarmakçok şükür bugüne
Kızlar demirinizle ilgili olabilir huzursuz bacak sendromunun en belirgin özelliği demir eksikliğiBen yaşıyorum canım,6. Ayda başladı bende çözümsüzüm yıkıyorum,havada tutuyorum günde 3 lt su içiyorum yok yani geçmiyor sabaha doğru bi şekilde dalıyorum uykuya
Çözüm bulursan yaz bende uygulamak isterim sıkıldım bu durumdan
120 ile 130 arası genelde normali 163 çok geldi bana bilmiyorumKizlar merhaba aksam yemeginden 1saat sonra evde seker olcumu yaptim 163 cikti nasil sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?