- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.101
Yarin doktora gidecegim jou muhtemelen dahiliyeye ordanda diyetisyene yol gorunuyor120 ile 130 arası genelde normali 163 çok geldi bana bilmiyorum
Az kaldı dayanın kavuşcaz inşallahAy benim de yükselenim yengeç baya ortak noktamız var şaşırdım şuannben çok bilmiş bebe çok severimmm hazırım bekliyorum
Bende geçti canım kısa sürdü Allah’a şükür teşekkür ederim yine deKızlar demirinizle ilgili olabilir huzursuz bacak sendromunun en belirgin özelliği demir eksikliğiaklimseyyah
Yanlış hatırlamıyorsam benim doktorum sınır 140 demişti. Yani abartılacak kadar yüksek bi şekerin yok. Benim de sınırın hafif üzerinde çıkmıştı. Diyetisyene yönlendirdi o da bi liste verdi. Makarna, pirinç pilavı, ekmek bunları olabildiğince çok az ye. Normale döner merak etme...İyi geceler hepinize güzel haziran anneleri bnde temmuz annlerinden geliyorm ama doğumum muhtemelen detaylı ultrason 30 Haziran'da dediarkadaşlar size bir sorum olck blki aranızda yardımcı olck biri vardır benim şeker yüklemem vardı 50 g içtim şekerli suyu 149 çıktı sinirida geçmiş Dr dikkat et dedi çok aşırı değil her geldiğinde açlık tokluk testi yaparız o kadar başka bilgi vermedi sizce neler yapmam lazım yada bu çokmu kötü uyuyamıyorum düşünmekten
İyi geceler hepinize güzel haziran anneleri bnde temmuz annlerinden geliyorm ama doğumum muhtemelen detaylı ultrason 30 Haziran'da dediarkadaşlar size bir sorum olck blki aranızda yardımcı olck biri vardır benim şeker yüklemem vardı 50 g içtim şekerli suyu 149 çıktı sinirida geçmiş Dr dikkat et dedi çok aşırı değil her geldiğinde açlık tokluk testi yaparız o kadar başka bilgi vermedi sizce neler yapmam lazım yada bu çokmu kötü uyuyamıyorum düşünmekten
Çok teşekkür ederim bnde gidecm diytsyeneYanlış hatırlamıyorsam benim doktorum sınır 140 demişti. Yani abartılacak kadar yüksek bi şekerin yok. Benim de sınırın hafif üzerinde çıkmıştı. Diyetisyene yönlendirdi o da bi liste verdi. Makarna, pirinç pilavı, ekmek bunları olabildiğince çok az ye. Normale döner merak etme...
Doktor takip istemiş zaten, üzülmeyin hem takipli olursanız hem de beslenmenizi ona göre düzenlersiniz bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle. Fark edilmiş olması daha önemliİyi geceler hepinize güzel haziran anneleri bnde temmuz annlerinden geliyorm ama doğumum muhtemelen detaylı ultrason 30 Haziran'da dediarkadaşlar size bir sorum olck blki aranızda yardımcı olck biri vardır benim şeker yüklemem vardı 50 g içtim şekerli suyu 149 çıktı sinirida geçmiş Dr dikkat et dedi çok aşırı değil her geldiğinde açlık tokluk testi yaparız o kadar başka bilgi vermedi sizce neler yapmam lazım yada bu çokmu kötü uyuyamıyorum düşünmekten
Aynen sanki savaşıyor içeride bi sağdan bı soldan bı aşağıdan bı yukarıdanKızlar 30.haftadan bildiriyorum. Bebeğin tekmeleri can yakıyor...
EvettttKızlar 30.haftadan bildiriyorum. Bebeğin tekmeleri can yakıyor...
Evet yaa tekmelere alışınca atmadığında çıldırıyor insan. Benim bebiş bugün bi ara 45 dk falan ne sese ne harekete hiç tepki vermedi, ağlama krizine girdimAynen sanki savaşıyor içeride bi sağdan bı soldan bı aşağıdan bı yukarıdanama tekme atmadiginda da meraklaniyirum
Aşkım benimkinin kafası aşağıda, doğum pozisyonuna indiği için, sadece karnımın üst taraflarını tekmeleyebiliyor.Aynen sanki savaşıyor içeride bi sağdan bı soldan bı aşağıdan bı yukarıdanama tekme atmadiginda da meraklaniyirum
Aynen tekme atmadığında da insan aşırı stres oluyor...Evet yaa tekmelere alışınca atmadığında çıldırıyor insan. Benim bebiş bugün bi ara 45 dk falan ne sese ne harekete hiç tepki vermedi, ağlama krizine girdim. En son Shakiranın şarkısını açıp karnıma dayadım, uyandı minnoş
Kadının negatif kan grubunda olduğu durumlarda bakılıyor sanırım burcu ona, bana bakılmadıKızlar 28. haftada bebek anne kan uyuşmazlığı için kan verdiniz mi? Devlet hastanesi yapıyor mu biliyor musunuz?
aaa merhaba, ben sizi tanıyorum , cbüde burcu hocanın hastasıydınız siz, konuşmuştuk :) çok sevindim kaç haftalıkkBen yaşıyorum canım,6. Ayda başladı bende çözümsüzüm yıkıyorum,havada tutuyorum günde 3 lt su içiyorum yok yani geçmiyor sabaha doğru bi şekilde dalıyorum uykuya
Çözüm bulursan yaz bende uygulamak isterim sıkıldım bu durumdan
İyi geceler hepinize güzel haziran anneleri bnde temmuz annlerinden geliyorm ama doğumum muhtemelen detaylı ultrason 30 Haziran'da dediarkadaşlar size bir sorum olck blki aranızda yardımcı olck biri vardır benim şeker yüklemem vardı 50 g içtim şekerli suyu 149 çıktı sinirida geçmiş Dr dikkat et dedi çok aşırı değil her geldiğinde açlık tokluk testi yaparız o kadar başka bilgi vermedi sizce neler yapmam lazım yada bu çokmu kötü uyuyamıyorum düşünmekten
Çok teşekkür ederim bnde gidecm diytsyeneYanlış hatırlamıyorsam benim doktorum sınır 140 demişti. Yani abartılacak kadar yüksek bi şekerin yok. Benim de sınırın hafif üzerinde çıkmıştı. Diyetisyene yönlendirdi o da bi liste verdi. Makarna, pirinç pilavı, ekmek bunları olabildiğince çok az ye. Normale döner merak etme...
Çok teşekkür ederim dikkat edecm ama gerçekten çokta korkuyormDoktor takip istemiş zaten, üzülmeyin hem takipli olursanız hem de beslenmenizi ona göre düzenlersiniz bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle. Fark edilmiş olması daha önemli
Dogunca da uyusunlar diye ugrascaz bakalım bu kadar tekme atiyorlarsa sakin olacaklar mi zannetmiyorum ama olsunEvet yaa tekmelere alışınca atmadığında çıldırıyor insan. Benim bebiş bugün bi ara 45 dk falan ne sese ne harekete hiç tepki vermedi, ağlama krizine girdim. En son Shakiranın şarkısını açıp karnıma dayadım, uyandı minnoş
Valla benimki sanki dövüşüyor içerideAşkım benimkinin kafası aşağıda, doğum pozisyonuna indiği için, sadece karnımın üst taraflarını tekmeleyebiliyor.O da biraz can yakıcı oluyor. Çok şükür tabi ki sağlığına. Bunlar güzel şeyler...
Günaydın hayırlı cumalar canimgünaydınnn kızlarrr hayırlı cumalarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?