2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
İyi geceler hepinize güzel haziran anneleri bnde temmuz annlerinden geliyorm ama doğumum muhtemelen detaylı ultrason 30 Haziran'da dedi arkadaşlar size bir sorum olck blki aranızda yardımcı olck biri vardır benim şeker yüklemem vardı 50 g içtim şekerli suyu 149 çıktı sinirida geçmiş Dr dikkat et dedi çok aşırı değil her geldiğinde açlık tokluk testi yaparız o kadar başka bilgi vermedi sizce neler yapmam lazım yada bu çokmu kötü uyuyamıyorum düşünmekten

Yanlış hatırlamıyorsam benim doktorum sınır 140 demişti. Yani abartılacak kadar yüksek bi şekerin yok. Benim de sınırın hafif üzerinde çıkmıştı. Diyetisyene yönlendirdi o da bi liste verdi. Makarna, pirinç pilavı, ekmek bunları olabildiğince çok az ye. Normale döner merak etme...

Çok teşekkür ederim bnde gidecm diytsyene

Doktor takip istemiş zaten, üzülmeyin hem takipli olursanız hem de beslenmenizi ona göre düzenlersiniz bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle. Fark edilmiş olması daha önemli

Aynen sanki savaşıyor içeride bi sağdan bı soldan bı aşağıdan bı yukarıdan ama tekme atmadiginda da meraklaniyirum
Evet yaa tekmelere alışınca atmadığında çıldırıyor insan. Benim bebiş bugün bi ara 45 dk falan ne sese ne harekete hiç tepki vermedi, ağlama krizine girdim . En son Shakiranın şarkısını açıp karnıma dayadım, uyandı minnoş

Aynen sanki savaşıyor içeride bi sağdan bı soldan bı aşağıdan bı yukarıdan ama tekme atmadiginda da meraklaniyirum
Aşkım benimkinin kafası aşağıda, doğum pozisyonuna indiği için, sadece karnımın üst taraflarını tekmeleyebiliyor. O da biraz can yakıcı oluyor. Çok şükür tabi ki sağlığına. Bunlar güzel şeyler...

Aynen tekme atmadığında da insan aşırı stres oluyor...

aaa merhaba, ben sizi tanıyorum , cbüde burcu hocanın hastasıydınız siz, konuşmuştuk :) çok sevindim kaç haftalıkk

Çok teşekkür ederim bnde gidecm diytsyene
Doktor takip istemiş zaten, üzülmeyin hem takipli olursanız hem de beslenmenizi ona göre düzenlersiniz bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle. Fark edilmiş olması daha önemli
Çok teşekkür ederim dikkat edecm ama gerçekten çokta korkuyorm

Dogunca da uyusunlar diye ugrascaz bakalım bu kadar tekme atiyorlarsa sakin olacaklar mi zannetmiyorum ama olsun

Valla benimki sanki dövüşüyor içeride anlamadım davası ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…