- 25 Ağustos 2019
- 62.478
- 119.954
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.141
1 litre içiyordum arttırdım artık tarttım denedim bu sabah şok oldum diyodum ya abartılcak birşeyler yemiyorum diye halbuki ödemden uçuyormuşumödem oluyordur kuzum evet su ödemi atıyor . maşallah sana
Eveeetdoğru sola yada sağa yatınca daha çok hareket ediyor :) oda sanırım keyifteeen
Aaaaaa bak demek ki gözle görmesek de ödem tutuyor olabiliriz. Tuzu kesip suyu arttırıp ben de deneyeceğim çok merak ettim1 litre içiyordum arttırdım artık tarttım denedim bu sabah şok oldum diyodum ya abartılcak birşeyler yemiyorum diye halbuki ödemden uçuyormuşum
Hahaha bi dene bakalımm bide ustün başında ağır olmasın çırılçıplak tartAaaaaa bak demek ki gözle görmesek de ödem tutuyor olabiliriz. Tuzu kesip suyu arttırıp ben de deneyeceğim çok merak ettim
Oluyorr benim en çokta ellerim araları üstleri heryerii bulaşıkları bile eldiven takıyorum artık yatmadan krem sürüyorum hep nekadar fayda ederse
Evet maalesef ve çözüm bulamadım eşim ıspartaya gitmişti hakiki gül mayası istedim ona başlıcam
hahah bol su devam joucuum1 litre içiyordum arttırdım artık tarttım denedim bu sabah şok oldum diyodum ya abartılcak birşeyler yemiyorum diye halbuki ödemden uçuyormuşum
yaaa ben bu bilgiyle şimdi bulduğum her fırsatta soluma yatmam mııı acemiiiiEveeetdaha çok oksijen gittiği için keyifleniyorlarmış bu minnoşluk kalbimi eritiyor
Herkese varsa normaldiriyi hadi sizde de olunca ben bi rahatlıyorum
Evettt ama beni etkilemiyo bakk işin aslı tuzsuz hiçbirşey yediğim yokturr mesirtoooben dün yemek hazırlarken içim çok kıyıldı bir sebzeyi hafif tuzlayıp yedim yemekten sonra da biraz uyumuşum kızlar bi kalktım elim ayağım yüzüm şiş şiştuz çokk etkiliyor gerçekten
tuz galp bizEvettt ama beni etkilemiyo bakk işin aslı tuzsuz hiçbirşey yediğim yokturr mesirtooo
Dur hatta paragrafın tamamını paylaşayım, Op. Dr. Banu Çiftçi’nin uygulamasındanyaaa ben bu bilgiyle şimdi bulduğum her fırsatta soluma yatmam mııı acemiiii
Ay ben hep öyle yapıyordum en son tartıya küsmüştüm jouuu umut oldun bana hahahahaHahaha bi dene bakalımm bide ustün başında ağır olmasın çırılçıplak tartbi de wc önemli tabi hic beklemiyodum 80.2 idim 79.6 olmuşum 1kiloya yaklaşmısım
Çok teşekkür ederim inşallah elimden geleni yapacağım Allah'a bırakacam hepimiz sağlıklcakla bebeklerimizi kucağımiza alırız inşallahCanım çoğumuzda bu sorunu yasıyoruz maaleseff 149 tabi çok bolbol su ve evde kontrol et hep hastaneye sürekli gidipte kan veremezsin kii bende şeker makinesi alcam benimde kontrol görunüyor sınıra yaklaşmış durumda benimki bi varla bi yok arası benim şeker dahiliye görünecem bide bugün bende sen gibi düşundüm ama hep iyi gitmicek değil tabi oluyor hamilelikte böyle bazı terslikler sen kontrolunü yap gerisi allaha emanet
Sen tartı diyet işi bana sorAy ben hep öyle yapıyordum en son tartıya küsmüştüm jouuu umut oldun bana hahahaha
Amin inşaallahhh tedbir amaçlıÇok teşekkür ederim inşallah elimden geleni yapacağım Allah'a bırakacam hepimiz sağlıklcakla bebeklerimizi kucağımiza alırız inşallah
Büyük ihtimal gün içinde ikimizde oturarak çalıştığımız için akşam uzanınca hareketlerini görüyoruz.Benim de baş geliş kızım , dediğin gibi akşamları daha net görüyorum bende , baş aşağıda olduğu için baskı normalmiş elif
Kahvaltımı yapıp direk hemen üstüne aldım ya ondan oldu büyük ihtimal daha mide sindirmeden.Alla allaa 4 damlada çok değilki belki açkarna yapıyorsun öyle biraz ye kahvaltını ustüne onu yut
Arada fabi ağrı olucak benimki hep yukarda mideme baskı yapıyo kimisi aşagıda oluyo kasığina baskı oluyor oyle yani elbetki ağrılar olcak
Çok şiddetli ve sık sık olması iyi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?