2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Yarin doktora gidecegim jou muhtemelen dahiliyeye ordanda diyetisyene yol gorunuyor
Yaaaa cok zor yaaa kendimiz bile etmeye çalışsak edemiyoruzz iyi olucak kuzumm sıkma caninı napalımm buişler boyle artık hep iyi gitmicek değil tabi bende öğlen 2 de randevum var dahiliye bugün bakalım bana ne dicek

Canım çoğumuzda bu sorunu yasıyoruz maaleseff 149 tabi çok bolbol su ve evde kontrol et hep hastaneye sürekli gidipte kan veremezsin kii bende şeker makinesi alcam benimde kontrol görunüyor sınıra yaklaşmış durumda benimki bi varla bi yok arası benim şeker dahiliye görünecem bide bugün bende sen gibi düşundüm ama hep iyi gitmicek değil tabi oluyor hamilelikte böyle bazı terslikler sen kontrolunü yap gerisi allaha emanet

Kızlar
Benim bebekte baş aşağıdaydı 2 hafta önce bilmiyorum hala öyle mi ama ben hareketlerini en çok akşam yatınca görebiliyorum Maşallah bıcır bıcır öyle çok sert bir tekme felan atmıyor ama sanırım biraz daha güçlendi dün hareketlerini biraz daha net hissettim. Böyle kimilerinin derisinden bebeğin ayak izi felan görünüyor ya benim öyle değil birde ben hala göbek çevremde hissediyorum hareketlerini birde aşağıda bazen çok baskı yapıyor kalk çişe git diyor resmen sizce normal mi bu hareketler.

Birde damla olarak D vitamini kullananlar var mı aranızda ve kullanıyorsanız nasıl içiyorsunuz ben ekmeğe damlatıyordum o şekil yutuyordum da midem aşırı bulanıyor ve çıkarıyorum ekmeği çiğneyemiyorum başka nasıl alabilirim.

Reactions: Jou
Hareketleride öyle olmuyo tabi ayak görünur falan çok nadirdir o
Çok norrmmaall hiçbirseyciğin yok kuzum bendede çok oluyor altıma işediğim bile oldu anlamadan idrarıma oyle bi basıyoki acayip canimı acıtıyorr koştur koştur wc ye ha böylee

Benim kullandığım eczaneden paralı alıyorum FORTE-D yazıyor ekmeğe döküyorum kahvaltıyla beraber yiyorum öyle oluyor 3 damla damlatıyorum

Nasılsın canımm herşey yolundamı
Allaha şükür görünürde birşeyim yok jou iyiyiz İnşallah Tabi arada ağrı sızı oluyor ama geçiyor hamileliğin süsleri galiba onlarda.
Sevindim yazdığın şeylere o zaman devam
Bende Coloned-D kullanıyorum 4 damla
dediğim gibi ekmeğe damlatınca çiğneyemiyorum yutamıyorum iki gün önce ne varsa çıkardım o yüzden dedim acaba başka yolu var mı içmenin. İki gündür direk ağzıma damlatıp yutuyorum ya.

Reactions: Jou
Benim de baş geliş kızım , dediğin gibi akşamları daha net görüyorum bende , baş aşağıda olduğu için baskı normalmiş elif

Alla allaa 4 damlada çok değilki belki açkarna yapıyorsun öyle biraz ye kahvaltını ustüne onu yut
Arada fabi ağrı olucak benimki hep yukarda mideme baskı yapıyo kimisi aşagıda oluyo kasığina baskı oluyor oyle yani elbetki ağrılar olcak
Çok şiddetli ve sık sık olması iyi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…