2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bir kıyafet alışverişine sardım bu ara Elif5255
Şimdi izne ayrılana kadar eşimin de alabileceği ama benim kendi maaşım varken kendim almakta bir beis görmediğim birkaç şey var Doğum öncesi kendime şöyle rahat bir ayakkabı, rahat bir terlik bir de güneş gözlüğü ısmarlayayım diyorum.

Bi de tavsiyem : Doğum sonrası için kendinize ve alternatif olarak evi geçindirmekle yükümlü(!) beylerimize bir masaj günü hediyesi Ben rezervasyon için doğumun yaklaşmasını bekliyorum

kendimize de bi masaj hediyesi şaaapabiliyor muyuz mary hanımcığım?

Saygılarımla

İnan aynı şekilde bende öyle hem bebeğime hemde kendime çok güzel şeyler aldım ve almayada devam ediyorum
Ayyy kız çok güzel söyledin evet bu 9 ay tüm kahrımızı çeken beylerimize masaj hediyesi ısmarlamak baya iyi gelecek

Hanımlar biberon ben kesinlikle koyacağım . Tecrübelerime dayanarak . Kızımda solunum sıkıntısı olmuştu tedbir amaçli bir gğn kucezde kaldı sğr sağdkm ama azıcık çıkmıştı hemşireler enjektörle vermişti onu kızıma. Daha sonra süt sağarken kendımı aşırı kastığımı farkettim. Oğlımdada aynı şeyi yaşadığım için narkoz sıkışması yaşamıştım ve sonrasında aşırı acılı bı donem gecirdim kendımı çok kastığım için. Kızımda baktım ko öyle olacağım elime dedim git mama al. Mama versinler öyle yaptık bir gğn mama verildi bebişime. Sona beni emzirmek için çağırdılar kızım gayet güzel bir şekilde memeyi almistı . Bunarada 38+5 de doğmuştu . Eve geldiğimizdeki taktiğim ise işk mmemi verdim daha sonra azıcık bi mama yatım ustüne onu versim açsa diye. Birde sarılık flan olmasını istemedim.

Baktımki sütüm yeterli mamayı istemiyo. Mamayı hic sevmedi mamayı başk doğum yapan bir arkadaşa verdim lazım olur diye. Kendimizi koşullamayalım illada anne sütü diye bunu buraya üç doğum yapmış bir anne olarak yazıyorum. Ben üç aydan snra meme reddi yaşadım ama hiç pes etmedim 8. Aya kadar sadece uykuda emdi kızım daha sonra vantus gibi yapıştı bana memeden zor kestim inanın. Her şey bir sürec bakalım bu hamılelıkte ne gelecek başıma diye hala düşğnüyorum ne kadar tecrubelı olursak olalım her bebek farklııı her kohusalık farklı

Minicik kızım 38cm doğdu. Elleri ayakları o kadar tatlı ki… Onu görünce ne kadar güzelsin dedim :) inşallah sağlıkla kavuşuruz Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin

Rabbim sağlığına kavuşunca kucağında hastaneden çıkmayı nasip etsin o minicik ellere ayakları doya doya öp kokla

teşekkür ederiz canım tecrübelerin için :) bu 4. mü nasipse senin?

Selam kızlar ben de bugün kendimi dışarıya attım, dolaşıyorum avm ye geldim, e bebek gezdim ama diger magazalara hic bakasım yok, iyice online alısverise alışmışım demekki bebişim iki gündür normalden daha az hareketliydi ama cok üstünde durmadım belki normaldir dedim seker testi yüklemistik ya belki o yormustur diye kendimce yorumladım neyseki bugün eskisi gibi şükür sizler de iyisinizdir umarım

ohh iyi yapmışsın moniciim :) online alışverişin bende müdavimiyim, mağazaya gidince mantıklı alışverişlerr yapamıyorum pek her gün aynı kıpırdaklık bizde de yok , bazen çok kıpırdak bazen tüm gün ense yapıyor

Merhabalar. Nasılsınız. Kızınız nasıl inşallah hersey yolundadir
Biraz kendimi toparladım. Kızım ne iyi ne kötü. Doğum öncesi de susuz olduğu için enfeksiyona açık olduğunu söyledi doktoru. Dün bilgi günüydü doktor şu an eyvah dediğimiz bir şey yok ama oh geçti bitti de diyemiyoruz süreç uzun her an bir sıkıntı olabilir dedi. Haftasonu sütüm biraz karnını şişirmiş kesmişler yine başlayacağız dedi. Kalbinde şu an bir sorun yokmuş şükürler olsun… İnstagramda prematüre anneleriyle ilgili şeylere bakıyorum fizik tedaviler görme sorunları hep yaşıtlarından geride kalma gibi şeyler görüyorum. Biraz moralim bozuluyor ama elden gelen bir şey yok kızım o kadar güçlü ki onları da atlatırız inşallah

Biz ikimizde öğretmeniz, benden daha fazla bi sorumluluğu yok. Ne mutlu size yapıyormuş, benim ki yapamıyor, hastanede yatan babasına bakıyor. Bakmasada yemek ve bulaşık mak. Boşaltması dışında bişey yaptığını görmedim. Herkesin eşi ne kadar yardımsevermiş öğrenmiş oldum, şanssız insanlar biziz galiba.

Bir de bu konuyu açan ben değilim, başka bir arkadaş hanımlar hamilelikte çalışmayın diyen.

Ben 15 senelik kadrolu öğretmenim bu sene olmasa seneye yine çalışıcam, istifa düşünmüyorum. 1 sene ücretsiz izin aldım diye kadın erkek eşitliğine zeval gelmez.
Kızım 6 aylıkken çalışmaya başladım 5 sene ev kredisi ödedim. 15 saat derse girdiğim halde zorlandım kızım emmeyince çok üzülüyordu. Biberon ek gıda kaşık maması, hiç biri mutlu etmedi.
Ben evden gidince küsüyordu minicik bebek.
İlk bebeği olanlar şuan bilemez bu durumları, herşey yemek bulaşık değil. Anne kokusu çok önemli bebek için.
Keşke herkesin maddi durumu olsada 2 sene ücretsiz alıp büyütebilse bebeğini.

Bu konuda bir daha bişey yazmayı düşünmüyorum. Herkes fikrinde özgür. Size garip gelebilir benim fikrim, sizin fikriniz de bana garip gelebilir normal şeyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…