- 25 Ağustos 2019
- 62.481
- 119.973
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.581
Teşekkür ederim canım.benimbir isteğin olursa seve seve yardımcı olurum joum :)
Hee öyle miden bulanmıyosaAy jou öylede yapamıyorum ya kaşığa damlatıyorum direk yutuyorum öyle
Bir kıyafet alışverişine sardım bu araEşlerimiz evi geçindiremediğinden vs. çalışmıyoruz bir mesleğimiz var ve gittiği yere kadar çalışmayı planlıyoruz evde yatak döşşek yatmayı bizde isteriz. Hem kendimiz hemde bebeğimiz için ek gelir oluyor bence bu çok güzel birşey.
kendimize de bi masaj hediyesi şaaapabiliyor muyuz mary hanımcığım?Bir kıyafet alışverişine sardım bu araElif5255
Şimdi izne ayrılana kadar eşimin de alabileceği ama benim kendi maaşım varken kendim almakta bir beis görmediğim birkaç şey varDoğum öncesi kendime şöyle rahat bir ayakkabı, rahat bir terlik bir de güneş gözlüğü ısmarlayayım diyorum.
Bi de tavsiyem : Doğum sonrası için kendinize ve alternatif olarak evi geçindirmekle yükümlü(!) beylerimize bir masaj günü hediyesiBen rezervasyon için doğumun yaklaşmasını bekliyorum
İnan aynı şekilde bende öyle hem bebeğime hemde kendime çok güzel şeyler aldım ve almayada devam ediyorumBir kıyafet alışverişine sardım bu araElif5255
Şimdi izne ayrılana kadar eşimin de alabileceği ama benim kendi maaşım varken kendim almakta bir beis görmediğim birkaç şey varDoğum öncesi kendime şöyle rahat bir ayakkabı, rahat bir terlik bir de güneş gözlüğü ısmarlayayım diyorum.
Bi de tavsiyem : Doğum sonrası için kendinize ve alternatif olarak evi geçindirmekle yükümlü(!) beylerimize bir masaj günü hediyesiBen rezervasyon için doğumun yaklaşmasını bekliyorum
Ay şimdi sen yazınca bir bakayım dedim çıkmış. Açlık 74, tokluk 92, hba1c 4.65 çıkmış. Ay çok şükür bunu da atlattıkcanım lilyum teşekkür ederiim :) tahlil sonuçların çıktı mı ? sana da geçmiş olsun
Kesinlikleeekendimize de bi masaj hediyesi şaaapabiliyor muyuz mary hanımcığım?
Saygılarımla
Minicik kızım 38cm doğdu. Elleri ayakları o kadar tatlı ki… Onu görünce ne kadar güzelsin dedim :) inşallah sağlıkla kavuşuruz Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin
maşalllahh çok güzel çıkmış :) hadi gözünaydınAy şimdi sen yazınca bir bakayım dedim çıkmış. Açlık 74, tokluk 92, hba1c 4.65 çıkmış. Ay çok şükür bunu da atlattık
teşekkür ederiz canım tecrübelerin için :) bu 4. mü nasipse senin?Baktımki sütüm yeterli mamayı istemiyo. Mamayı hic sevmedi mamayı başk doğum yapan bir arkadaşa verdim lazım olur diye. Kendimizi koşullamayalım illada anne sütü diye bunu buraya üç doğum yapmış bir anne olarak yazıyorum. Ben üç aydan snra meme reddi yaşadım ama hiç pes etmedim 8. Aya kadar sadece uykuda emdi kızım daha sonra vantus gibi yapıştı banamemeden zor kestim inanın. Her şey bir sürec bakalım bu hamılelıkte ne gelecek başıma diye hala düşğnüyorum ne kadar tecrubelı olursak olalım her bebek farklııı her kohusalık farklı
Merhabalar. Nasılsınız. Kızınız nasıl inşallah hersey yolundadirMinicik kızım 38cm doğdu. Elleri ayakları o kadar tatlı ki… Onu görünce ne kadar güzelsin dedim :) inşallah sağlıkla kavuşuruz Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin
Ahh mesirim tirnaklarini kesicem onun dogar dogmaztırnaklıyormuş sanırım hahaha oyun oynuyor diyorlarben daha hiç uykumdan uyanacak kadar çetin bir şey duymadım ama normal olduğunu okumuştum
ohh iyi yapmışsın moniciim :) online alışverişin bende müdavimiyim, mağazaya gidince mantıklı alışverişlerr yapamıyorum pekSelam kızlar ben de bugün kendimi dışarıya attım, dolaşıyorum avm ye geldim, e bebek gezdim ama diger magazalara hic bakasım yok, iyice online alısverise alışmışım demekkibebişim iki gündür normalden daha az hareketliydi ama cok üstünde durmadım belki normaldir dedim seker testi yüklemistik ya belki o yormustur diye kendimce yorumladım neyseki bugün eskisi gibi şükür sizler de iyisinizdir umarım
kes annesii kesss :) bide öp şöyle kokulu kokulu , bu tırnaklarla mı yoldun beni annemmm deAhh mesirim tirnaklarini kesicem onun dogar dogmaz
Canım istersen 1 paket götür arabaya koy, benim 6 yaşında bir kızım var, onda 10 tane koymuştum fazla bile gelmişti. Çünkü kakayı bile eve gelince yaptıay ya bulamazsak hastane çevresindetamam sizi kırmayayım 20 tane koyayım , 10 deme teacher o çok az bence
Biraz kendimi toparladım. Kızım ne iyi ne kötü. Doğum öncesi de susuz olduğu için enfeksiyona açık olduğunu söyledi doktoru. Dün bilgi günüydü doktor şu an eyvah dediğimiz bir şey yok ama oh geçti bitti de diyemiyoruz süreç uzun her an bir sıkıntı olabilir dedi. Haftasonu sütüm biraz karnını şişirmiş kesmişler yine başlayacağız dedi. Kalbinde şu an bir sorun yokmuş şükürler olsun… İnstagramda prematüre anneleriyle ilgili şeylere bakıyorum fizik tedaviler görme sorunları hep yaşıtlarından geride kalma gibi şeyler görüyorum. Biraz moralim bozuluyor ama elden gelen bir şey yok kızım o kadar güçlü ki onları da atlatırız inşallahMerhabalar. Nasılsınız. Kızınız nasıl inşallah hersey yolundadir
Biz ikimizde öğretmeniz, benden daha fazla bi sorumluluğu yok. Ne mutlu size yapıyormuş, benim ki yapamıyor, hastanede yatan babasına bakıyor. Bakmasada yemek ve bulaşık mak. Boşaltması dışında bişey yaptığını görmedim. Herkesin eşi ne kadar yardımsevermiş öğrenmiş oldum, şanssız insanlar biziz galiba.Eşlerimizin sorumluluklarını sayarsak oda bitmez peki bunu ne yapacağız?
Allah razı olsun benim eşim evide siler süpürür çamaşırda asar yemekte yapar elinden gelenin fazlasını yapıyor. Bu düşünceniz bana çok garip geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?