2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kesinlikle bu arada tanidigimiz bir ebeye bu hastanede esin yaninda kalip kalmama durumunu sorduk. Maalesef gece kalmaya izin verilmedigini soyledi doguma vs isterse girebiliyormus ama gece tekiz ortalama 3 gece kaldiktan sonra taburcu ediyorlarmis. Ayni odayi belki 2 belki 3 kadinla daha paylasabilirmisiz… bebegin her ihtiyaciyla ilgileniyorlarmis yani annenin yapmasi gereken tek sey uyumak ve emzirmekmis… hatta gece uyumak istersek bebegi bakim odasina gonderebiliyormusuz. Toplu bebeklerin bakildigi odaya. Ben kesinlikle gondermem… odadaki diger anneler rahatsiz olur diye ya almaya calisirlarsa diye tribe girdim su anda. off Allah yardimcimiz olsun

beste çok güçlü bir kızın var bunu bize haftalardır gösteriyor zaten , ben inanıyorum sağ salim kucağında çıkaracaksın o güzel kızını oradan , ve hiçç bir sorun yaşamamanızı Rabbimden dilerim , çok şükür senden kötü haberler duymuyoruz , o minik kalbi sorunsuz çalışıyor annesi , sevgiyle bekliyor kavuşmayı :)

Cuma günü temas etmeme izin verdiler. Biliyorsunuz benim ilk bebeğim tecrübem yok. Ama o kadar tepki verdi ki ellerini kollarını oynattı ağzını açtı gözlerini açmaya çalıştı. Benim dokunduğumu anlamış öyle dedi hemşire dünyanın en mutlu insanı oldum. Hastanede onu bırakıp gitmek çok zor ama dayanacağız evimize gelip güzel günler yaşayacağız. Birbirimize inanıyoruz başka şansımız yok bu kadar zaman dayandık 1 ay daha dayanırsak hepsi geçecek. Sizlere de duaları için teşekkür ederim hepiniz zamanında sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi hiç ayrı kalmayın inşallah

Evet maalesef müsait aile odası olursa ücreti karşılığında eşimizle kalabiliyoruz ama gecesi 150 euro imiş, 3 gece 450 yapar aslında 3 gece kalmak zorunda da değilmişiz ama eve geçersek bebeğin kontrollerini kendimiz yaptırmak zorundaymışız.. hastanede kalmak daha mantıklı gibi ne olursa olsun göndermeyiz ya anlayış gösterirler herhalde sadece geceleri yalnız olacağız öyle düşün hatta yalnız sayılmaz minik kuzumuzla olacağız inşallah sanırım pandemi dönemi ziyaret sadece 1 saatmiş çok şükür gündüz gelebilecekler yoksa cidden beş kat daha büyürdü gözümde

Çoook daha güzel günler yakında maşallahh size şükürler olsun

okurken gözlerim doldu , hayal ettim sizi öyle kucağında güzel kızınla :) az kaldı inşallah

Amin. Allah sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin.
Doktorlar en ufak ihtimalleri bile söylemek zorunda kafanızı takmayın.
Geçen yıl arkadaşımın 27 haftalık doğdu, şuan hiç bir geriliği yok, çok sağlıklı.
İnşallah senin bebeğin de öyle olur ve bugünleri unutursunuz

Öyle şeyleri okuyup kendini hırpalama. Rabbım inşallah en kısa zmanda sağlığına kavuşturur evladını. Bende geçtim o yollardan 37haftada beş kafta gelişme geriliğiyle doğdu bebeğim. İki ay kuvezde kldo bana neler neler dediler ememez 24 saatı atlatamaz flan fılam ama sonra doktor benım kuzumun adını mucize bebek koydu. Emdi kuvezden eve de çıktık. Ama benım bebeğimin raahatsızlıpı genetik oldupu için sonununu biliyorduk. Trizomi 18 di bilmiyorum budada duyan yaşayan yoktur heralde. Doktorların bir çoğu bile karşılalmamıştı o dönem. 8 yıl oldu benım cennet kuşum gitti ama dualarım senınle kendın ne kadar iyi ne kadar güçlü olursan bebeğinde okadar güçlü olur

İnşallah ama Allahtan kuzum hatırlamayacak bu küvezde ayrı kaldığımız günleri. Savaş veriyor bir sürü kabloyla ama iyi olacak benim minik kızım

Başın sağolsun Trizomi 18 ne yazık ki çaresi olmayan genetik bir hastalık doğurman bile mucize kokusunu almışsın o seni cennette bekleyecek. Dualarınız için çok teşekkür ederim kendimi biraz topladıysam dualar sayesinde

Kızlar yarın şeker yüklemem var biraz gerildim nedense tatlıya çok düşkünüm ailede şeker hastalığıda var çok korkuyom şeker çıkcak diye bize dua edin
Korkmayın çok yüksek çıkarsa insülin verirler en azından gizli gizli yükselip bebeğinize risk oluşturmaz. Bilmek daha iyi strese girmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…