- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.621
Günaydın benim de cuma günü kontrol vargünaydınnnn güzel anneler , musmutlu günler diliyorumm benim cuma günü kontrolüm var , vakit yaklaştıkça bir heyecan sarıyor
Aaaa aynı gün :) hadi güzel haberlerle gelelim inşallahh bernacım, saat kaçta?Günaydın benim de cuma günü kontrol var
burcuu hiç strese girme Rabbim sağlıklı haberler aldırsınKızlar yarın şeker yüklemem var biraz gerildim nedense tatlıya çok düşkünüm ailede şeker hastalığıda var çok korkuyom şeker çıkcak diye bize dua edin
braxton kasılması yaşamışsın morgan, doğuma hazırlık kasılmaları diye geçiyor :) ben henüz yaşamadım ama bu haftalarda normal diye biliyorum :) Doğum çantası hazırladığında kendini daha rahat hissedeceksen bence de hazırla :)Kızlar dün rahatsızlandım biraz korktum da.yaklaşık 10-15 kere sancı geldi.yalancı sancılar oluyomuş bu aylarda galiba sizde oldu mu hiç.epey ağrım oldu.normal doğum istiyordum bu kadarı bile vazgeçmeme yettidoğum çantamı bu hafta hazırlamaya karar verdim eşim de stres oldu bir an önce hazırlayalım dedik
Hayatımda ilk defa sancı hissettim o sebeple telaşlandık birazbraxton kasılması yaşamışsın morgan, doğuma hazırlık kasılmaları diye geçiyor :) ben henüz yaşamadım ama bu haftalarda normal diye biliyorum :) Doğum çantası hazırladığında kendini daha rahat hissedeceksen bence de hazırla :)
Merhaba kasıklara vuran bi ağrı gibi mi hissettinizKızlar dün rahatsızlandım biraz korktum da.yaklaşık 10-15 kere sancı geldi.yalancı sancılar oluyomuş bu aylarda galiba sizde oldu mu hiç.epey ağrım oldu.normal doğum istiyordum bu kadarı bile vazgeçmeme yettidoğum çantamı bu hafta hazırlamaya karar verdim eşim de stres oldu bir an önce hazırlayalım dedik
Önce gaz sancısı sandım tam iki kasığın ortasında bıçak sokuyorlar gibi ağrı oldu neredeyse özel bölgemde diyebilirim.sonra adet sancısı gibi sırt ağrısı da eşlik etti ve o ağrı her girdiğinde karnım taş gibi oldu şekli değişti.5-10 saniye sürdü ağrılar ve 10-15 kere tekrar etti 3-5 dakika arayla.gece de birkaç kere düzensiz oldu ama sabah uyandığımda geçmişti.Merhaba kasıklara vuran bi ağrı gibi mi hissettiniz
Allah vaktinde sağlıkla kucaklarımıza nasip etsin inşallahhhhHayatımda ilk defa sancı hissettim o sebeple telaşlandık birazevet daha iyi hissedeceğim çünkü dün düşündüğüm tek şey “daha çok erken ve çantam hazır değil” oldu
Çok teşekkür ederim yanıt içinÖnce gaz sancısı sandım tam iki kasığın ortasında bıçak sokuyorlar gibi ağrı oldu neredeyse özel bölgemde diyebilirim.sonra adet sancısı gibi sırt ağrısı da eşlik etti ve o ağrı her girdiğinde karnım taş gibi oldu şekli değişti.5-10 saniye sürdü ağrılar ve 10-15 kere tekrar etti 3-5 dakika arayla.gece de birkaç kere düzensiz oldu ama sabah uyandığımda geçmişti.
Geçenlerde bana da oldu ama peş peşe hiç olmadı. Bıçak saplanması gibiydi çok kötüydü gerçekten, içimden dedim herhalde böyle bir şeyÖnce gaz sancısı sandım tam iki kasığın ortasında bıçak sokuyorlar gibi ağrı oldu neredeyse özel bölgemde diyebilirim.sonra adet sancısı gibi sırt ağrısı da eşlik etti ve o ağrı her girdiğinde karnım taş gibi oldu şekli değişti.5-10 saniye sürdü ağrılar ve 10-15 kere tekrar etti 3-5 dakika arayla.gece de birkaç kere düzensiz oldu ama sabah uyandığımda geçmişti.
Aynen öyle doğum provası bunlar sanırımGeçenlerde bana da oldu ama peş peşe hiç olmadı. Bıçak saplanması gibiydi çok kötüydü gerçekten, içimden dedim herhalde böyle bir şeybir de bazen adet sancısı gibi ağrı hissediyorum, vücut kendini hazırlıyor demek
Kaçıncı haftadasınız acaba :)Önce gaz sancısı sandım tam iki kasığın ortasında bıçak sokuyorlar gibi ağrı oldu neredeyse özel bölgemde diyebilirim.sonra adet sancısı gibi sırt ağrısı da eşlik etti ve o ağrı her girdiğinde karnım taş gibi oldu şekli değişti.5-10 saniye sürdü ağrılar ve 10-15 kere tekrar etti 3-5 dakika arayla.gece de birkaç kere düzensiz oldu ama sabah uyandığımda geçmişti.
Aaaa aynı gün :) hadi güzel haberlerle gelelim inşallahh bernacım, saat inşallah canım saat 10 da
Hahahah bence de zaten nasıl olması gerekiyorsa öyle olacak ikisi de kolay değil ama hepsi bir gün bitecek ve ne kadar kötü olursa olsun iyi ki diyeceğimize eminimAynen öyle doğum provası bunlar sanırımama ne yalan söyleyeyim korkmadım diyemem normal doğumdan çevremdeki sezeryan yapanlarım hepsi normal doğum yap diyor,normal doğum yapamlar ise sezeryan diyor.akışına bırakacağım gibi görünüyor
Varsa sormak istediğiniz tecrübeli olarak ben burdayımkızlar bayramda bir çoğumuz çanta hazırlayacak konuştuğumuz kadarıyla, şöyle anne ve bebek için gerekli şeyleri bir toparlasak da liste yapsak diyorum? hem fikir alışverişi olur, ben bişileri unutucam gibi duruyor malum b12 out
Hem mama hem süt ust üste verincede aşırı gaz sorunu oluyo kızlarım bebenin midesi minik kadar birşey bi yudum emmesi bile yetiyor bi ml kadar birşey midesiEvett ilk süt çok kıymetliymiş o yüzden kaşık biberon ve pompa götüreceğim ama sezaryende 3 gün sütü gelmeyenler var. Sarılık bebiş aç kalınca oluyor bildiğim kadarıyla, ilk tercih anne sütü ama tedbiren kesinlikle mama alacağım. İnşallah bol bol gelir de gerek kalmazz
Evett süt yoksa tabiki mama veriliyor aşkomm ama insallah sutünüz bol olur ben sezaryenden çiktığim gibi sutüm geldi kızım emdikçe dahada yoğunlaştı asıl emerse süt hormonları devreye giriyor oyle bi video vardı bulursam atacamKuzenim yoğun bakımda hemşireydi önceden acemim. Demişti ki bana yoğun bakımda bebeklere bazen mama veriyoruz. Bunu anneye söylemiyoruz üzülüyorlar. Ama çıktıklarında emmeye devam ediyor bebekler. Anlayabilecek durumda olmuyorlar demişti. Ya doktor derse ki beslenmesi lazım yatırıırm o zamanda süt yoksa mama vermek mantıklı gelir bana bilemedim. İnşallah gerek kalmaz. Bol bol sütümüz olur
sancı filan çekmiş miydin joum planlı sezeryan mıydı? sütünün hemen gelmesi mükemmel bir olay gerçektenEvett süt yoksa tabiki mama veriliyor aşkomm ama insallah sutünüz bol olur ben sezaryenden çiktığim gibi sutüm geldi kızım emdikçe dahada yoğunlaştı asıl emerse süt hormonları devreye giriyor oyle bi video vardı bulursam atacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?