2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Hem mama hem süt ust üste verincede aşırı gaz sorunu oluyo kızlarım bebenin midesi minik kadar birşey bi yudum emmesi bile yetiyor bi ml kadar birşey midesi
Jou’mmm inşallah sütlerimiz bol bol gelir de hiç gerek kalmaz, ama gaz sorunu yapacağını bilmiyordumm . Bakalımm olacak bişiler bi şekildee

Reactions: Jou
Jou’mmm inşallah sütlerimiz bol bol gelir de hiç gerek kalmaz, ama gaz sorunu yapacağını bilmiyordumm . Bakalımm olacak bişiler bi şekildee
Hattaa diyelim bi mama aldın hemen iyi gelecekmu ona bilmiyoruzz mesela atıyorum aptamil aldın ama senin bebene cok gaz yaptı benim bebeme yapmadı mesela mamalar zaten uçmuş akıllara zarar bi fiyatlar insallahh anne sütünuz olurda gerek kalmaz cidden en iyisi zaten sma yani benimki az az cok az geldi sezaryenden hemenn çıkinca ama bebek emdikçe sut hormonlar devreye giriyo iice 3 güne anca tam doluyor o misal

sancı filan çekmiş miydin joum planlı sezeryan mıydı? sütünün hemen gelmesi mükemmel bir olay gerçekten
Planliydi kuzumm ben güle oynaya oynaya gittim yerlestim hastaneye spinal olmustum çok az geliyoduoanki bile yetiyodu midesi çok minnak olduğu için

Evettt kimine tabi gelmedi direk mecbur mama başlandı bide bazı mamaların kabız sorunu yapıyor çokzorbi süreç onlar allah yardımcimiz olsun bolbol rabbim anne sütü versin başkada lazım değill buyüzden mama için cok iyi arastirmak lazım

Benimde geçenlerde öyle oldu acile gittik nstye bağlandı sancı yok denildi şükür bebekde iyiydi bebek bazen ayağını elini yada kendisini bir kenara toplayınca öyle ağrılar oluyor bizim neneler ayaklarini havaya kaldır iyi gelir dediler öyle yaptım iyi geldi ve her öyle olduğunda öyle yapiyorum iyi geliyor canim

kızlarrr kaç kilo aldınız ya ben 20 kilo almışım daha şimdiden şeker de çıkmadı ama ben sürekli tatlı yiyorum çok rahat geçti kusma bulantı tiksinme olmadı o yüzden yedikçe yedim galiba
+8 27+5 deyim canım en çok son ayda kilo alcaz bebekde alıyor ya ondan

kızlarrr kaç kilo aldınız ya ben 20 kilo almışım daha şimdiden şeker de çıkmadı ama ben sürekli tatlı yiyorum çok rahat geçti kusma bulantı tiksinme olmadı o yüzden yedikçe yedim galiba
Hahahahha doğrudurr kızzz tatlı aldırıyor ya zaten hemenn ben tatlı hamurişler çok yedim dışardan hemen 14 kilo almıştım şimdi uzak duruyorum 1 kilo vermişim bolca su dahada veremem kaldım aynı kiloda son aylarda 3 kilo daha artar

aminnnn kuzucum

Reactions: Jou
ay ben en son 11 kg aldığımı gördüm sonra tartılmayı bıraktım

Ay ben de en başta tatlıdan tiksinmiştim, son 1 aydır aşırıııı yiyorum. Yalnız değilsiinn

İnşallah ama Allahtan kuzum hatırlamayacak bu küvezde ayrı kaldığımız günleri. Savaş veriyor bir sürü kabloyla ama iyi olacak benim minik kızım
İnşallah annesi , iyi olacak.
Bu mübarek günlerde dua edeceğim.
Benim 20 haftalık erken su gelişinden dolayı kaybım var, küvez şansı bile olmamıştı.

Aa ever daha lazım olsa bile doğru mama seçimi olayı varr . Şu an göğüs damarlarım resmen bi parmak kalınlığında dışardan gayet net görünür şekildelerr. Bakalım süt nasıl olacakkk

28+1'deyim 7 kilo aldım ben de ama son iki üç haftadır özellikle daha çok dikkat etmeye çalıştım. Canım çok herşeyi yemek istiyor ama yedikçe midem sıkışıyor ve rahatsızlık hissediyorum. Bazen de bağırsak problemleri falan Probiyotik önerdi bu arada kızlar doktor, rahatlatır diye. Bir de akşam yemeğinden sonra yürüyüş yaparsan o da şişliğini alır hem doğuma da yardımcı dedi Şişkinlik sıkışma gibi problemler yaşıyorsanız aklınızda bulunsun

Hem yemek istiyorum hem de yediğim zaman da midem yanıyor bu döngü mahvetti beni

30+6da +13le yola devam ay her ne kadar ekşiden daha çok keyif alsam da ben de tatlıya çikolataya aşırı düştüm aynı şekilde iştah sorunu yaşamadım oh yarasın hepimize sadece çoook fazla selülit olmuş bacak kalçada doğumdan sonra bool bol yürüyüş beni bekliyor

Şimdi ben bu bilgilerin üstüne elektrikli pompaya döndüm. Bebeğin emme hareketini en iyi elektrikli pompaların taklit ettiğini duymuştumm. Tekli alsam da olur dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…