- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.641
Jou’mmm inşallah sütlerimiz bol bol gelir de hiç gerek kalmaz, ama gaz sorunu yapacağını bilmiyordummHem mama hem süt ust üste verincede aşırı gaz sorunu oluyo kızlarım bebenin midesi minik kadar birşey bi yudum emmesi bile yetiyor bi ml kadar birşey midesi
Hattaa diyelim bi mama aldın hemen iyi gelecekmu ona bilmiyoruzz mesela atıyorum aptamil aldın ama senin bebene cok gaz yaptı benim bebeme yapmadı mesela mamalar zaten uçmuş akıllara zarar bi fiyatlar insallahh anne sütünuz olurda gerek kalmaz ciddenJou’mmm inşallah sütlerimiz bol bol gelir de hiç gerek kalmaz, ama gaz sorunu yapacağını bilmiyordumm. Bakalımm olacak bişiler bi şekildee
Planliydi kuzumm ben güle oynaya oynaya gittim yerlestim hastaneyesancı filan çekmiş miydin joum planlı sezeryan mıydı? sütünün hemen gelmesi mükemmel bir olay gerçekten
Benimde geçenlerde öyle oldu acile gittik nstye bağlandı sancı yok denildi şükür bebekde iyiydi bebek bazen ayağını elini yada kendisini bir kenara toplayınca öyle ağrılar oluyor bizim neneler ayaklarini havaya kaldır iyi gelir dediler öyle yaptım iyi geldi ve her öyle olduğunda öyle yapiyorum iyi geliyor canimÖnce gaz sancısı sandım tam iki kasığın ortasında bıçak sokuyorlar gibi ağrı oldu neredeyse özel bölgemde diyebilirim.sonra adet sancısı gibi sırt ağrısı da eşlik etti ve o ağrı her girdiğinde karnım taş gibi oldu şekli değişti.5-10 saniye sürdü ağrılar ve 10-15 kere tekrar etti 3-5 dakika arayla.gece de birkaç kere düzensiz oldu ama sabah uyandığımda geçmişti.
+8 27+5 deyim canım en çok son ayda kilo alcaz bebekde alıyor ya ondankızlarrr kaç kilo aldınız ya ben 20 kilo almışım daha şimdidenşeker de çıkmadı ama ben sürekli tatlı yiyorum çok rahat geçti kusma bulantı tiksinme olmadı o yüzden yedikçe yedim galiba
Hahahahha doğrudurr kızzz tatlı aldırıyor ya zaten hemenn ben tatlı hamurişler çok yedim dışardan hemen 14 kilo almıştım şimdi uzak duruyorum 1 kilo vermişim bolca sukızlarrr kaç kilo aldınız ya ben 20 kilo almışım daha şimdidenşeker de çıkmadı ama ben sürekli tatlı yiyorum çok rahat geçti kusma bulantı tiksinme olmadı o yüzden yedikçe yedim galiba
Bende 27+5 +8 kilo ile yol devam+8 27+5 deyim canım en çok son ayda kilo alcaz bebekde alıyor ya ondan
aminnnn kuzucumPlanliydi kuzumm ben güle oynaya oynaya gittim yerlestim hastaneyespinal olmustum çok az geliyoduoanki bile yetiyodu midesi çok minnak olduğu için
Evettt kimine tabi gelmedi direk mecbur mama başlandı bide bazı mamaların kabız sorunu yapıyor çokzorbi süreç onlar allah yardımcimiz olsun bolbol rabbim anne sütü versin başkada lazım değill buyüzden mama için cok iyi arastirmak lazım
ay ben en son 11 kg aldığımı gördüm sonra tartılmayı bıraktımkızlarrr kaç kilo aldınız ya ben 20 kilo almışım daha şimdidenşeker de çıkmadı ama ben sürekli tatlı yiyorum çok rahat geçti kusma bulantı tiksinme olmadı o yüzden yedikçe yedim galiba
Aaaaben almadın biliyordumay ben en son 11 kg aldığımı gördüm sonra tartılmayı bıraktım
Bende o civarda aldımkızlarrr kaç kilo aldınız ya ben 20 kilo almışım daha şimdidenşeker de çıkmadı ama ben sürekli tatlı yiyorum çok rahat geçti kusma bulantı tiksinme olmadı o yüzden yedikçe yedim galiba
Ay ben de en başta tatlıdan tiksinmiştim, son 1 aydır aşırıııı yiyorum. Yalnız değilsiinnkızlarrr kaç kilo aldınız ya ben 20 kilo almışım daha şimdidenşeker de çıkmadı ama ben sürekli tatlı yiyorum çok rahat geçti kusma bulantı tiksinme olmadı o yüzden yedikçe yedim galiba
İnşallah annesi , iyi olacak.İnşallah ama Allahtan kuzum hatırlamayacak bu küvezde ayrı kaldığımız günleri. Savaş veriyor bir sürü kabloyla ama iyi olacak benim minik kızım
Aa ever daha lazım olsa bile doğru mama seçimi olayı varrHattaa diyelim bi mama aldın hemen iyi gelecekmu ona bilmiyoruzz mesela atıyorum aptamil aldın ama senin bebene cok gaz yaptı benim bebeme yapmadı mesela mamalar zaten uçmuş akıllara zarar bi fiyatlar insallahh anne sütünuz olurda gerek kalmaz ciddenen iyisi zaten sma yani benimki az az cok az geldi sezaryenden hemenn çıkinca ama bebek emdikçe sut hormonlar devreye giriyo iice 3 güne anca tam doluyor o misal
Hem yemek istiyorum hem de yediğim zaman da midem yanıyor bu döngü mahvetti beni28+1'deyim 7 kilo aldım ben de ama son iki üç haftadır özellikle daha çok dikkat etmeye çalıştım. Canım çok herşeyi yemek istiyor ama yedikçe midem sıkışıyor ve rahatsızlık hissediyorum. Bazen de bağırsak problemleri falanProbiyotik önerdi bu arada kızlar doktor, rahatlatır diye. Bir de akşam yemeğinden sonra yürüyüş yaparsan o da şişliğini alır hem doğuma da yardımcı dedi Şişkinlik sıkışma gibi problemler yaşıyorsanız aklınızda bulunsun
30+6da +13le yola devamkızlarrr kaç kilo aldınız ya ben 20 kilo almışım daha şimdidenşeker de çıkmadı ama ben sürekli tatlı yiyorum çok rahat geçti kusma bulantı tiksinme olmadı o yüzden yedikçe yedim galiba
Şimdi ben bu bilgilerin üstüne elektrikli pompaya döndüm. Bebeğin emme hareketini en iyi elektrikli pompaların taklit ettiğini duymuştumm. Tekli alsam da olur dimiiiPlanliydi kuzumm ben güle oynaya oynaya gittim yerlestim hastaneyespinal olmustum çok az geliyoduoanki bile yetiyodu midesi çok minnak olduğu için
Evettt kimine tabi gelmedi direk mecbur mama başlandı bide bazı mamaların kabız sorunu yapıyor çokzorbi süreç onlar allah yardımcimiz olsun bolbol rabbim anne sütü versin başkada lazım değill buyüzden mama için cok iyi arastirmak lazım
ni yapacaaağuuk almayıp be jouuum aldık aldık onunda en güzelini aldıkAaaaben almadın biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?