2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
evet bende kefir yada pastörize süt ile baya rahatlıyorum şişkinlik konsuundaa

Şimdi ben bu bilgilerin üstüne elektrikli pompaya döndüm. Bebeğin emme hareketini en iyi elektrikli pompaların taklit ettiğini duymuştumm. Tekli alsam da olur dimiii
Yaa elektrikli pompa kullananlarda memeyi zorlamaktan kan geldiğinide duymuştum acemiimm oyle zor kararlarkii eğer emzirmeyip sağip biberonla vereyim diyorsan tekli yeterli olabilirr bide çok doluyo meme doldukça buzluğa atması var belli bi süreye kadar dayanmaları var

acemiyogi benim çok dolardı kıyafetlerim süt dolardı akar dururdu hep süreklide veremiyosun saatten saate emziriyorsun bidebebeğe bile çok gelirdi agzı dolu dolu gözükürdü sütler

Şimdi ben bu bilgilerin üstüne elektrikli pompaya döndüm. Bebeğin emme hareketini en iyi elektrikli pompaların taklit ettiğini duymuştumm. Tekli alsam da olur dimiii
Bende tekli aldım acemi , özellikle çalışacağım için aldım ama ilk zmaanlar kullanmayı da düşünüyorum. Özellikle hasta olduğumuz ilaç kullanmak durumunda olduğumuzda daha önce sağdığımız sütleri kullanmak mantıklı olacaktır bir fenomen takip ediyorum, her zaman süt üretimi aynı olmuyor diyor. Çok geldiğinde donduruyorum ağlama krizlerinde meme almadığında vs rahatlıkla kullanıyorum diyor lansinoh aldım ben araştırarak. Tavsiye ederim.

Eşiniz ev işlerinde yarı yarıya yardımcı ise ne alâ. Öyle bile olsa eşitlik sağlanmıyor çünkü hamilelik sadece o bebeği taşımak değildir. Annenin ruhen bedenen dingin ve huzurlu olması lazım ki bebeği de doğunca huzurlu bir bebek olsun. Ama iş hayatı ve her sabah o evden alelacele çıkma telaşı , o trafik vs insanı zorluyor. Daha fazla maddi gelirin de naçizane mutlu etmediğini anladım. Dingin bir yaşam benim aradığım. Herkes benim gibi düşünecek hali yok elbette ben sadece tavsiyede bulundum

acemiyogi benim çok dolardı kıyafetlerim süt dolardı akar dururdu hep süreklide veremiyosun saatten saate emziriyorsun bidebebeğe bile çok gelirdi agzı dolu dolu gözükürdü sütler
Gerçekten bazı şeyleri deneyimleyip göreceğiz herkeste başka tecrübe ediliyor napalım emzirmek isterim tabi ki ama başta süt gelmesini desteklemek sonra mastitin önüne geçmek için fazlasını sağmak için mantıklı geliyor bir de göğüs ucu problemleri var tabii sürekli sağmak zorunda değilim çalışmadığım için o yüzden elektrikli düşünmüyordum ama şimdi o daha mantıklı geldii
doğru ya hasta olduğumuzda da yedek olur çok mantıklıı. Bence de süt geldiği sürece sağıp buzlukta saklamanın bir zararı yok, zor durumlarda garantimiz olur ne güzel ben de avent bulmuştum uyguna ama lansinoha da bakayımm

kesinlikle banada mantıklı geliyor :) amazonda uygun oluyor fiyat acemi

Kızlar bir şey merak ettim. Doğumdan sonra normal adet döngümüz ne zaman başlayacak, herkeste farklı mı oluyor o? Regl olmasak bile çok dikkat etmemiz lazım dimi ikinci (ya da kaçıncı oluyorsa) sürpriz yapmasın diye

İ
40 gün kanaması olup sonra düzenli devam eden arkadaşım var, 1 sene boyunca adet hiç olmamış görümcem var çok değişiyor sanırım ya. Ben direkt korunmayı düşünüyorum süt vs versem bile

Ay evet ben de ikisini de duyduğum için merak ettim bir de ikinci ilki gibi nazlı gelmez diyenler oluncaa gerçekten adet olduğum günleri, o şişkinliği, ağrıyı, bir hafta ped takmayı filan öyle hızlı unuttum ki birkaç aya tekrar başlayacak olması garip geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…