- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.661
evet bende kefir yada pastörize süt ile baya rahatlıyorum şişkinlik konsuundaa28+1'deyim 7 kilo aldım ben de ama son iki üç haftadır özellikle daha çok dikkat etmeye çalıştım. Canım çok herşeyi yemek istiyor ama yedikçe midem sıkışıyor ve rahatsızlık hissediyorum. Bazen de bağırsak problemleri falanProbiyotik önerdi bu arada kızlar doktor, rahatlatır diye. Bir de akşam yemeğinden sonra yürüyüş yaparsan o da şişliğini alır hem doğuma da yardımcı dedi Şişkinlik sıkışma gibi problemler yaşıyorsanız aklınızda bulunsun
midesi yanana bebek saçlı derler nurbikkkaaaHem yemek istiyorum hem de yediğim zaman da midem yanıyor bu döngü mahvetti beni
Hele bi saçlı doğmasın bu teoriyi üretenleri teek teek rencide ediciyiimmmidesi yanana bebek saçlı derler nurbikkkaaa
Sevindim bakk hahahahahahani yapacaaağuuk almayıp be jouuum aldık aldık onunda en güzelini aldık
İnşallah güzel haberlerini alacağız. Çok iyi olacak güzel kızın.İnşallah ama Allahtan kuzum hatırlamayacak bu küvezde ayrı kaldığımız günleri. Savaş veriyor bir sürü kabloyla ama iyi olacak benim minik kızım
Yaa elektrikli pompa kullananlarda memeyi zorlamaktan kan geldiğinide duymuştum acemiimm oyle zor kararlarkii eğer emzirmeyip sağip biberonla vereyim diyorsan tekli yeterli olabilirr bide çok doluyo meme doldukça buzluğa atması var belli bi süreye kadar dayanmaları varŞimdi ben bu bilgilerin üstüne elektrikli pompaya döndüm. Bebeğin emme hareketini en iyi elektrikli pompaların taklit ettiğini duymuştumm. Tekli alsam da olur dimiii
Bende tekli aldım acemi , özellikle çalışacağım için aldım ama ilk zmaanlar kullanmayı da düşünüyorum. Özellikle hasta olduğumuz ilaç kullanmak durumunda olduğumuzda daha önce sağdığımız sütleri kullanmak mantıklı olacaktırŞimdi ben bu bilgilerin üstüne elektrikli pompaya döndüm. Bebeğin emme hareketini en iyi elektrikli pompaların taklit ettiğini duymuştumm. Tekli alsam da olur dimiii
Ben genelde tarhana yada mercimek yapıyorum nurcumKızlar hazır çorba yapıp içiyor musun hamilelikte? Biraz zararlı diyorlar
Canım içlerinden birini çekiyor böyle olsa da içsem kafasındayım yaBen genelde tarhana yada mercimek yapıyorum nurcumhiç hazır yapmadım. Koruyucu maddeler oluyor diye zararlı demişlerdir. Tüketme bencede
Eşiniz ev işlerinde yarı yarıya yardımcı ise ne alâ. Öyle bile olsa eşitlik sağlanmıyor çünkü hamilelik sadece o bebeği taşımak değildir. Annenin ruhen bedenen dingin ve huzurlu olması lazım ki bebeği de doğunca huzurlu bir bebek olsun. Ama iş hayatı ve her sabah o evden alelacele çıkma telaşı , o trafik vs insanı zorluyor. Daha fazla maddi gelirin de naçizane mutlu etmediğini anladım. Dingin bir yaşam benim aradığım. Herkes benim gibi düşünecek hali yok elbette ben sadece tavsiyede bulundumEşlerimiz evi geçindiremediğinden vs. çalışmıyoruz bir mesleğimiz var ve gittiği yere kadar çalışmayı planlıyoruz evde yatak döşşek yatmayı bizde isteriz. Hem kendimiz hemde bebeğimiz için ek gelir oluyor bence bu çok güzel birşey.
ahhh o zaman bir şey olmaz nuuur , herşeyin çoğu zarar sonuçta :) nefsini köreltecek kadar azcık iç derim ben :)Canım içlerinden birini çekiyor böyle olsa da içsem kafasındayım yatutacağım kendimi
Yaa elektrikli pompa kullananlarda memeyi zorlamaktan kan geldiğinide duymuştum acemiimm oyle zor kararlarkii eğer emzirmeyip sağip biberonla vereyim diyorsan tekli yeterli olabilirr bide çok doluyo meme doldukça buzluğa atması var belli bi süreye kadar dayanmaları var
Gerçekten bazı şeyleri deneyimleyip göreceğiz herkeste başka tecrübe ediliyor napalımacemiyogi benim çok dolardı kıyafetlerim süt dolardı akar dururdu hep süreklide veremiyosun saatten saate emziriyorsun bidebebeğe bile çok gelirdi agzı dolu dolu gözükürdü sütler
doğru ya hasta olduğumuzda da yedek olur çok mantıklıı. Bence de süt geldiği sürece sağıp buzlukta saklamanın bir zararı yok, zor durumlarda garantimiz olur ne güzelBende tekli aldım acemi , özellikle çalışacağım için aldım ama ilk zmaanlar kullanmayı da düşünüyorum. Özellikle hasta olduğumuz ilaç kullanmak durumunda olduğumuzda daha önce sağdığımız sütleri kullanmak mantıklı olacaktırbir fenomen takip ediyorum, her zaman süt üretimi aynı olmuyor diyor. Çok geldiğinde donduruyorum ağlama krizlerinde meme almadığında vs rahatlıkla kullanıyorum diyor lansinoh aldım ben araştırarak. Tavsiye ederim.
doğru ya hasta olduğumuzda da yedek olur çok mantıklıı. Bence de süt geldiği sürece sağıp buzlukta saklamanın bir zararı yok, zor durumlarda garantimiz olur ne güzelben de avent bulmuştum uyguna ama lansinoha da bakayımm
40 gün kanaması olup sonra düzenli devam eden arkadaşım var, 1 sene boyunca adet hiç olmamış görümcem varKızlar bir şey merak ettim. Doğumdan sonra normal adet döngümüz ne zaman başlayacak, herkeste farklı mı oluyor o? Regl olmasak bile çok dikkat etmemiz lazım dimi ikinci (ya da kaçıncı oluyorsa) sürpriz yapmasın diye
Hadi bakalım kaç kilo daha alcazBende 27+5 +8 kilo ile yol devam
Ay evet ben de ikisini de duyduğum için merak ettim bir de ikinci ilki gibi nazlı gelmez diyenler oluncaaİ
40 gün kanaması olup sonra düzenli devam eden arkadaşım var, 1 sene boyunca adet hiç olmamış görümcem varçok değişiyor sanırım ya. Ben direkt korunmayı düşünüyorum süt vs versem bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?