- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.681
Evett nazlı gelmezmiş, o yüzden ilk günden tedbir lazımAy evet ben de ikisini de duyduğum için merak ettim bir de ikinci ilki gibi nazlı gelmez diyenler oluncaagerçekten adet olduğum günleri, o şişkinliği, ağrıyı, bir hafta ped takmayı filan öyle hızlı unuttum ki birkaç aya tekrar başlayacak olması garip geliyor
Olucakmış gibi olup olamamak çok kötüydü hahahaha eski dostum pcos beni bekliyorEvett nazlı gelmezmiş, o yüzden ilk günden tedbir lazım. Sormaa gerçekten, olmak mı daha kötü olmamak mı?
Evet evett kuzum mastit konusunda ihtiyaç benimki hep akiyodu oyuzden mastit yaşamadım ama onun acısı çok berbat bisey allah gostermesinGerçekten bazı şeyleri deneyimleyip göreceğiz herkeste başka tecrübe ediliyor napalımemzirmek isterim tabi ki ama başta süt gelmesini desteklemek sonra mastitin önüne geçmek için fazlasını sağmak için mantıklı geliyor bir de göğüs ucu problemleri var tabii sürekli sağmak zorunda değilim çalışmadığım için o yüzden elektrikli düşünmüyordum ama şimdi o daha mantıklı geldii
doğru ya hasta olduğumuzda da yedek olur çok mantıklıı. Bence de süt geldiği sürece sağıp buzlukta saklamanın bir zararı yok, zor durumlarda garantimiz olur ne güzelben de avent bulmuştum uyguna ama lansinoha da bakayımm
Kanaması 40 gün sürmeden düzene giren bir arkadaşım vardı kişinin bünyesine bağlı sanırımKızlar bir şey merak ettim. Doğumdan sonra normal adet döngümüz ne zaman başlayacak, herkeste farklı mı oluyor o? Regl olmasak bile çok dikkat etmemiz lazım dimi ikinci (ya da kaçıncı oluyorsa) sürpriz yapmasın diye
74 ile hamile kaldım ilk aylar bir 5 kilo verdim 69 filan oldum, geçen ay 71.8 dim bu sabah aç karnına ölçülünce 73 çıktım gün içinde yemek yedikten sonra filan 74 lerde oluyorum, 2 hafta önceki kontrölümde doktor da 74 ölçtükızlarrr kaç kilo aldınız ya ben 20 kilo almışım daha şimdidenşeker de çıkmadı ama ben sürekli tatlı yiyorum çok rahat geçti kusma bulantı tiksinme olmadı o yüzden yedikçe yedim galiba
O da var di mii olacak gibi olup olmamak stress, şiş karın, ağrılı bel, sinir haliOlucakmış gibi olup olamamak çok kötüydü hahahaha eski dostum pcos beni bekliyorbelki bir şeyler düzelir ya normal doğum olursaa umut dünyası ama doğumdan sonra direkt olalım hep olalım güzel güzel acabasız aylar geçirelim ahdjdjd
Amin ya çok korkuyorum kimsemiz yok burada eşim bebeğe mi baksın bana mı baksın inşallah hiçbirimiz yaşamayız öyle kötü şeylerrEvet evett kuzum mastit konusunda ihtiyaç benimki hep akiyodu oyuzden mastit yaşamadım ama onun acısı çok berbat bisey allah gostermesin
Yok yok valla hiç riske atamam zaten adet görmeden önce yumurtlama olduğu için hiç farketmeyiz bile ilk döngüne sürpriiiizKanaması 40 gün sürmeden düzene giren bir arkadaşım vardı kişinin bünyesine bağlı sanırımsüt korur filan diyorlar inanmayalım korunalım
teşekkürler canım cevaplar içinnİyi aksamlar gebisler
1.konu 11kg aldim 28. Haftadayim
2.konu adet konusu. Dogumdan sonra 15gun hafif kanamali gecti. 40im ciktiktan 2-3 gun sonra normal adet döngüme döndüm. Bir arkadasim 1yik boyunca hic adet gormedi. Kisiden kisiye degisiyor bu durum.
3.konu iste gogus pompasi konusu; ben ev hanimi oldugum icin elektrikli dusunmedim. Cok sut birikimim veya mastit gibi bir durumum olursa Mochi göğüs pompasi aldim onu kullanacagim..
Ay evet ne delilikti ya.. kadın olarak işimiz her zaman çok zorO da var di mii olacak gibi olup olmamak stress, şiş karın, ağrılı bel, sinir haline çabuk unuttuk.
İnşallah acemimm her şey düzene girer Allah’ın izniyle doğumdan sonra
Bugün 26. Hafta 5.5 kg ile yola devamkızlarrr kaç kilo aldınız ya ben 20 kilo almışım daha şimdidenşeker de çıkmadı ama ben sürekli tatlı yiyorum çok rahat geçti kusma bulantı tiksinme olmadı o yüzden yedikçe yedim galiba
Allah sizden razı olsun evladınızı zamanında sağlıkla kucağınıza alınİnşallah annesi , iyi olacak.
Bu mübarek günlerde dua edeceğim.
Benim 20 haftalık erken su gelişinden dolayı kaybım var, küvez şansı bile olmamıştı.
Hayır hayır hiç düşünme onu ben varim burda her aklinca soru işaretlerle burdayımm hiç kafanı yorma bakılmıcak birşey yokki emzirdikten sonra gazinı cikarıcan uyuycak her koşulda hep boyle hiç yapmasan gazı birikirr sonraAmin ya çok korkuyorum kimsemiz yok burada eşim bebeğe mi baksın bana mı baksın inşallah hiçbirimiz yaşamayız öyle kötü şeylerr
Yaaaaaa çokguzel bi haber kuzuuHamileliğinizi mahvetmek istemiyorum ama takip edip bana mesajlarınızı görünce de anlatmak istiyorum. Teyzeleriiiii benim minik Çağlam iyiymiş artık kilo artışı takibine geçeceğiz kalbi beyni şu an sorunsuz dedi doktorumuz. Sütümü de 3 saatte 4cc ye çıkarmışlar karnı şişmiyormuş. 10 gündür ilk defa yüzüm güldü hepinize duaları için teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun hepiniz sağlıkla doğumlarınızı yapın
Bestee maşallah bak bebişin çok güçlü iyi haberleri geliyorrrHamileliğinizi mahvetmek istemiyorum ama takip edip bana mesajlarınızı görünce de anlatmak istiyorum. Teyzeleriiiii benim minik Çağlam iyiymiş artık kilo artışı takibine geçeceğiz kalbi beyni şu an sorunsuz dedi doktorumuz. Sütümü de 3 saatte 4cc ye çıkarmışlar karnı şişmiyormuş. 10 gündür ilk defa yüzüm güldü hepinize duaları için teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun hepiniz sağlıkla doğumlarınızı yapın
Süt pompası medela çok iyi, benim de kızım sezaryen doğumlu hiç sütüm gelmemişti, medela çok artırmıştı. Kardeşime vermiştim kırılmış ,maalesef elimde şuan yok. Düzenli salıncağa artıyor mutlaka ama çekim kuvveti önemli. Birde Manuel olanlar iyi değilmişDoğurdum ya kötü örnek gibi önünüzde olmak istemiyorumbu arada
Elektrikli göğüs pompası alma imkanınız varsa alın. Doğum ani olunca eşim gece eczanede wee baby marka bulup almıştı baya iş görüyor ama benim sütüm gerçekten az o yüzden lansinoh aldım üç gündür deniyorum biraz daha kaliteli çekimi daha rahat. Arkadaşım mochi yüzünden mastit oldu ağrıdan duramıyor antibiyotik tedavisi bile fayda etmedi bebeğiniz yanınızda olsa da sağım yapın derim diğer sağan arkadaşlarım mastit olmadılar.
Sezaryen doğumla ilgili bilmek istediğiniz bir şey varsa anlatabilirim
Pompa canim. Ozellikle ilk zamanlar bebegi emzirirken diger gogusten de sut geliyor hem onu toplar hemde vakum sayesinde olan sutu sagar diye aldimteşekkürler canım cevaplar içinnmochi pompa mı, akan sütü mü topluyor farklı yorumlar okudum onunla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?