- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.821
İlk duyunca bi panik oldumda asla yorumları okumamak lazım panik atak geçirdim resmen başa gelen çekilir dediğin gibi dikkat edicem artıkHayır canım üzülmee diyet yapınca normale dönecek benimde 100 cıktı sınıra çok yakin olmasada yakın yanii bende dikkat ediyorum
Amin canım çok haklsıın. Hayırlısı kolaylıkla sağlıkla olsun inşallahŞükür hep iyi olsunlar inşallahbiz ne dersek diyelim bebişler belirliyor nasıl geleceklerini hakkınızda en güzeli en kolayı olsun inşallah
Tanesi miiiiEki Görüntüle 3408435
Kızlar doğumda ikram etmek için şöyle bi kurabiye yapacağım malzemelerini aldım inşallah becerebilirimdışarda yaptırayım dedim tanesine 40 tl fiyat aldım. Kolları sıvıyorum o yüzden
Ay evet en başından beri düşününce 8/9 hafta kaldı kesinlikle şaka gibi, ama hızlı geçsin istiyorum günler daha var modunda oluyorum sonraŞaka gibi 8-10 hafta bişi kalmış 14 kilo ile yola devam.
Baskı alfabesi var ondan alsan yeter zaten yuvarlak şekli bardakta bile verirsin, bende ilk bebegimde kendim yapmıştım.Eki Görüntüle 3408435
Kızlar doğumda ikram etmek için şöyle bi kurabiye yapacağım malzemelerini aldım inşallah becerebilirimdışarda yaptırayım dedim tanesine 40 tl fiyat aldım. Kolları sıvıyorum o yüzden
Ayyy çok tatlılarr kolay gelsin şimdiden. Kurabiye tarifi olarak şu tarifi öneririmm. Ben başka sebeple yapmıştım, kalıptan nasıl pişirdiysem aynı şekilde çıktı. (Tarif sayfası mode offEki Görüntüle 3408435
Okumaaa herkesin yaşaması bir değill bilee canım benimmİlk duyunca bi panik oldumda asla yorumları okumamak lazım panik atak geçirdim resmen başa gelen çekilir dediğin gibi dikkat edicem artık
Merhaba gebe kaldinizmj gobek nasil kaldirtiniz bilgi veriseni sevinirimCanım ben 2.femara ovitrelle de gebe kaldım ama düşük yaptım.bu ay yine kullandım ama ekstra göbek de kaldırttım inşallah bu ay dan umutluyum bide 2 yumurtam vardı bu ay 24 ve 22mm idi
Evet canım Gebeyim çok şükür bulunduğum yerde göbek kaldıran çok yaşlı teyzeler var doğuda çok yaygınMerhaba gebe kaldinizmj gobek nasil kaldirtiniz bilgi veriseni sevinirim
Yaaa bendede pko var gebe kalamiyorum gobek kaldirmadan hemen sonrami gebe kaldinizEvet canım Gebeyim çok şükür bulunduğum yerde göbek kaldıran çok yaşlı teyzeler var doğuda çok yaygın
Ben dede pko var canım.Yumurtlaman nasıl ben de yumurtlama da olmuyordu.Doktora gittim ilaç verdi onu içtim bide göbek kaldırttımYaaa bendede pko var gebe kalamiyorum gobek kaldirmadan hemen sonrami gebe kaldiniz
Kaldırdığım ay kaldım.Bi kez düşük oldu.2 ay sonra yine göbek kaldırttım yine o ay kaldım.adetliyken kaldırıyorsunYaaa bendede pko var gebe kalamiyorum gobek kaldirmadan hemen sonrami gebe kaldiniz
Canim femara vardii benimkide gec catliyordu yumurtluyorum ama napicamm çok uzuluyorummBen dede pko var canım.Yumurtlaman nasıl ben de yumurtlama da olmuyordu.Doktora gittim ilaç verdi onu içtim bide göbek kaldırttım
Siz nasil kaldinizKızlar bugün biraz yürüyüş yaptım az önce de mutfağı temizleyeyim biraz dedim belime bir ağrı girdi sizce normal midir ya şuan uzanıyorum bebek de hareketli bugünlerde çok çabuk yorulmaya başladım
Femara ovitrelle kullandim bu ay beklemedeyimKaldırdığım ay kaldım.Bi kez düşük oldu.2 ay sonra yine göbek kaldırttım yine o ay kaldım.adetliyken kaldırıyorsun
Canım ben de femara ile kaldım.bak adetin 3.günü anlayan birine git göbek kaldır femaranı iç allahın izniyle gebedin.erkekte sorun yok demiCanim femara vardii benimkide gec catliyordu yumurtluyorum ama napicamm çok uzuluyorumm
Yok canim esimde sorunn ama kime kaldircamki gobegimji sen nerd yasiyosunCanım ben de femara ile kaldım.bak adetin 3.günü anlayan birine git göbek kaldır femaranı iç allahın izniyle gebedin.erkekte sorun yok demi
Anlamadım canımSiz nasil kaldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?