2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
gunaydın hanımlaar, dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum bebişlerinizle saglık mutlu gunlerınız olsun ınsallah cabucak alısın bırbırınıze bizde haziran 10-11 gıbı falan demişti doktorumuz kesınlesmesı ıcın bır sonrakı kontrolu beklıyoruz umarım zamanında saglıkla gelır tum bebısler heyecan basladı artık zaman yaklastıkca

Çok güzel fikir bence eleyerek gitmekk kız ismi hazırken oğluş planları bozdu desenee ay ben de punch yapacaktım birden vakit çok daraldı ama çok güzel oluyor hem tablosu hem yastık vs işlemeleri ben şöyle bir şey yapıyorum bükülebilir dekoratif telle, daha basit, dışının kordonunu örüp tele geçirdikten sonra baka baka büktüm bulut kısmı kaldı, benim gibi son dakikaya bırakanlara fikir olsun

Eklentiler

• IMG_9384.webp
    27 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_9379.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 46
Tahmininden bile güzel mii bu söz bana çok derinden dokundu ben de böyle aşık olmayı dört gözle bekliyorum çok geçmiş olsun ya bir an önce yoluna girsin inşallah bu emzirme yara durumların kuzum benim bebişin için en iyisini sen bilirsinn, anasın sen hissedersin

Doktora gidip nstye girmelisin canım bende hiç sancı olmadığı halde nstde sancım çıktı. Doktor açılma var mı diye kontrol etti bu yüzden vajinadan
Yaa canım rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin inşaallahh kacta giricejsin doğuma

Evett yaaa geçmiyorr

Ben kuzum yatağa girince banada oluyo gün içerisinde yoruluyoruz ondandır
Böyle kötü bi gece ilk defa geçirdim ishal olmuşum sabahı zor ettim eşimde hastaydı kaldırmadim kıyamadım ama felaket bi geceydi karnımdan kıvrandım sancı olmadığının farkındaydım ishal olacağımı anladım ondan gitmedim ya doğum yakın heralde (bi zahmet artık )

Mide bulantısı bende de çok olmaya başladı. Anlamadım neden ama adet ağrısı bel ağrısı bunlar hep var artık, dayanılmayacak duruma gelmesi veya suyunun ya da nişanının gelmesi lazım.. ağrıları ciddiye almıyorum artık ben (son yazdığını şimdi gördümm ishal doğuma yakın olur diyorlarr )

Beeonunki de olaganüstü

Bizi bitirdiler bu minik yaaramazlar

Heee ozaman ishaldiii demekki geçtiyse sıkıntı yok

Bunlarda çok güzel olmuş canısı seninkinin bitmiş halini de at merak ettim bende isim belli olunca islicem artık benimki baya son dakikaya kalacak sanırım

Amin canimm amin yaaa kıyamam ben ona ordan belliydi demek ki seni sömurecegi yanında kimmvar canım gösteren birileri olmadı mı bebiş mi tutamadi aceba niye böyle kötü oldu ki

Hayırla kucağına al inşallah tubacim doğdu mu bebis nasılsınız

Doğuma yakın ishal oluyormuş sanırım ne kadar oldunuz şuan şimdi nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…