- 14 Haziran 2019
- 13.404
- 47.223
- 598
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #18.841
Çok güzel fikir bence eleyerek gitmekkHahah hic erkek ismi yok gibi acemisu olsa şunda var bu olsa yok bu sunun çocuğunun adı sevmiyorum ben falan derken kalmıyor elimizde oysaki kız olsaydı adı hazırdı neyse bende diyorum ki eşime bir liste yapalım içlerinden eleyerek devam edelim en son birine karar veirriz elbet punch işi oluyor ya tablo şeklinde ismini yazıp gökkuşağı işlemek istiyorum sen napyosn
Uyumlu olmuş ama çok yakışmış birbirineeBiraz savaş çiktı o ayrıama aliştım ali de babasınin ismi aileden mutlaka adettendir diye illede yiğit ali olsun dedi iste neseki 2 ci isme attık hahahaha
Biz hala beklemedeyiz, haziran annesi olma yolunda azimle ilerliyorumOy güzel kalpli acemimaminnnn siz nasılsınız
Tahmininden bile güzel miiBen de bugün mama verdim 25 ml. İnanılmaz rahatladı çocuk foto çekimi vardı sakince durdu.
Acemimm öyle oldu valla. Tahminimden bile güzel bir kız oldu. Çok teşekkür ederim senin de yaşamana çok çok az kaldı. Bi saat falan oldu yeni eve geldik. Göğüslerim gümüş kapak ve kreme rağmen yara oldu ve sezaryen kesiği ağrısının önünde ağrısı şu an. Mecbur mama verdim ama şimdilik sanki daha iyi oldu
Geçtik canımm yeni geldik. Ağrılarım meme ucumda var. Emzirirken ve memeden çekerken yanlış hareketler yaptım sanırım; kapağa ve kreme rağmen sağlam yara oldu. Emzirirken jiletle kesiliyormuş gibi ağrı oluyor. Sezaryen kesiği onun yanında hiç bişimişş sen nasılsınn nasıl geçiyor son günlerr
Doktora gidip nstye girmelisin canım bende hiç sancı olmadığı halde nstde sancım çıktı. Doktor açılma var mı diye kontrol etti bu yüzden vajinadan
Böyle kötü bi gece ilk defa geçirdim ishal olmuşumYaa canım rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin inşaallahh kacta giricejsin doğuma
Evett yaaa geçmiyorr
Ben kuzum yatağa girince banada oluyo gün içerisinde yoruluyoruz ondandır
Mide bulantısı bende de çok olmaya başladı. Anlamadım nedenKızlar yataga yattım ve 10 15 dakikadır karnım ağrıyo sanki adet ağrısı gibide anlamadm hareket ederkende ağrıyo midemde bulanıyo şuan sancımmı var acaba bilemedim bi tuaf hissediyorum kendimi varmı böyle bir ağrı yaşayan
Beeonunki de olaganüstüİnstagramda bi doktor yenidoğandan itibaren güneşe çıkarılacaksa güneş kremi sürmelisiniz diyor kızlar hele de ben gibi ekstra sıcaksa memleketiniz incia markasını alabilirsiniz organik yazmıs ben de icerigine baktım temiz görünüyor ben sabahları cıkarırım diye düsünüyorum bebişi markete vs dolasmaya alıcam yani
Bizi bitirdiler bu minik yaaramazlarMide bulantısı bende de çok olmaya başladı. Anlamadım nedenama adet ağrısı bel ağrısı bunlar hep var artık, dayanılmayacak duruma gelmesi veya suyunun ya da nişanının gelmesi lazım.. ağrıları ciddiye almıyorum artık ben (son yazdığını şimdi gördümm ishal doğuma yakın olur diyorlarr )
Heee ozaman ishaldiii demekki geçtiyse sıkıntı yokBöyle kötü bi gece ilk defa geçirdim ishal olmuşumsabahı zor ettim eşimde hastaydı kaldırmadim kıyamadım ama felaket bi geceydi karnımdan kıvrandım sancı olmadığının farkındaydım ishal olacağımı anladım ondan gitmedim ya doğum yakın heralde (bi zahmet artık )
Amin cümlemize guzel kuzummUyumlu olmuş ama çok yakışmış birbirineeismiyle büyüsün minik prens
Bunlarda çok güzel olmuş canısı seninkinin bitmiş halini de at merak ettim bende isim belli olunca islicem artık benimki baya son dakikaya kalacak sanırımÇok güzel fikir bence eleyerek gitmekkkız ismi hazırken oğluş planları bozdu desenee ay ben de punch yapacaktım birden vakit çok daraldı ama çok güzel oluyor hem tablosu hem yastık vs işlemeleri ben şöyle bir şey yapıyorum bükülebilir dekoratif telle, daha basit, dışının kordonunu örüp tele geçirdikten sonra baka baka büktüm bulut kısmı kaldı, benim gibi son dakikaya bırakanlara fikir olsun
Yaaaaaa bende bunu ss alip atacaktım şimdi canım dediklerini şimdiden yapıyorlar diyeGerçektenmisanki yapmıyo gibi bide
Amin canimm aminEracım evet onu da yaptım ama emziremiyorum kesinlikle. Mastit oldum maalesef pompayla çekmeye çalışacağım bugün
Mevsimlimm sağ salim kavuş yavruna inşallah. Benim kız boğa burcu oldu, zaten detaylı ultrasonda açken ağladığı çıkmıştı. Yani memeyi öyle bir mahvetti ki şı an başları simsiyah yara kabuğu altı kırmızı kan. Bende de ilk emzirme tecrübesizliği eklenince iyice kötüye gitti
Hayırla kucağına al inşallah tubacim doğdu mu bebis nasılsınızKızlar iyi geceler, yarın sezeryana gireceğim ben dekorku, heyecan var şimdi de doğurasım, ayrılasım gelmiyor çok farklı hissediyorum 9 ayımız çok hızlı geçmiş meğerse, yarın sağlıkla kavuşuruz inşallah biz de aynı bedende son gece
EvettYaaaaaa bende bunu ss alip atacaktım şimdi canım dediklerini şimdiden yapıyorlar diye
Doğuma yakın ishal oluyormuş sanırımBöyle kötü bi gece ilk defa geçirdim ishal olmuşumsabahı zor ettim eşimde hastaydı kaldırmadim kıyamadım ama felaket bi geceydi karnımdan kıvrandım sancı olmadığının farkındaydım ishal olacağımı anladım ondan gitmedim ya doğum yakın heralde (bi zahmet artık )
37+3 olduk bugün bakalımDoğuma yakın ishal oluyormuş sanırımne kadar oldunuz şuan şimdi nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?