2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Doktora gidip nstye girmelisin canım bende hiç sancı olmadığı halde nstde sancım çıktı. Doktor açılma var mı diye kontrol etti bu yüzden vajinadan

Bu zamana kadar iyi çalışmışsınız maşallah. Ben çok erken ayrıldım . İş hayatından yorulmuştum senelerin verdiği . Gebelik de iyi bahane oldu ☺

Kızla birde ayvanın içindeki çivitini deneyin bende baya işe yaramıştı. Bş ferahlık beriyor insana o. Çekirdekleri sabhtan az suya koyun akşama kadar o zaten jel hbi oluyor. Hemen emiyor onu göüs
Eracım evet onu da yaptım ama emziremiyorum kesinlikle. Mastit oldum maalesef pompayla çekmeye çalışacağım bugün
Mevsimlimm sağ salim kavuş yavruna inşallah. Benim kız boğa burcu oldu, zaten detaylı ultrasonda açken ağladığı çıkmıştı. Yani memeyi öyle bir mahvetti ki şı an başları simsiyah yara kabuğu altı kırmızı kan . Bende de ilk emzirme tecrübesizliği eklenince iyice kötüye gitti

Benim de sol kasığımda var uyuyamıyorum ,midem kazınıyor
kızlar tam 40+0 a sezeryan günü aldım bebiş erkek sizce bekler mi bu pazartesi 35+0 dı gittiğimde kilosu 2800 dü
İlk sezaryen mi, 2.de o kadar bekletmiyorlar

Reactions: Jou
Geçmiş olsun, geçer inşallah ödemlerin. Bebek sadece meme ucunu emerse yara oluyormuş, ucunu bebeğin damağına değdir. Gümüş kapağı hiç çıkarma

Peki mamayi siringayla mi verdinis acaba neyle verdiniz? Meme reddi olmamasi jcin siringa oneriyordu bi hemsire
Olabilirr öylede canımm mama hic vermedim buzamana kadar hatta kucuk bi hortum gibi elinlende yapılıyo videosu karşima çıksa atardım

Evett aynı durumda koalacımm ama şimdi birşey diyemezler banaa

Bolbol su iç bitanemm lohusasın bunlar çok normal zamanla geçecek merak etme

GOgüslerine sıcak komples yap kuzum iyi gelir geçmiş olsun

Yaa canım rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin inşaallahh kacta giricejsin doğuma
Evett yaaa geçmiyorr
Ben kuzum yatağa girince banada oluyo gün içerisinde yoruluyoruz ondandır

C
Peki mamayi siringayla mi verdinis acaba neyle verdiniz? Meme reddi olmamasi jcin siringa oneriyordu bi hemsire
anım benim 2. Dogumumda hastanede şırınga ile verdiler mamayi. Evde öyle yapabilirsiniz demişti hemşire. 1 hafta kadar öyle yaptım sık sık da sütüm artsın diye emzirdim

Çok geçmiş olsun wasntcim.
İnşallah hemen toparlanirsin

Finaller üni son sınıfım son sınavlarım.o kadar iyi ders oldu ki hamilelikte yaşadıklarım,doğumdan sonra resmen yeniden doğacağım.herşey güzel olacak inanıyorum

Ters emzirme dene mastite bire bir.günde bir kere ters emzirme yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…