- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #18.901
Ben taktığımda acayip canımı acıtmıştı ama sezaryenliler icin iyi degil dikis yeri terlememesi ve iltihap kapmaması lazim ben 6 ay sonra başladım korse takmayaDoğum yapanlara doktorları korse önerdimi acaba almamız lazımmı bilemedim
Canım ben crocs aldım hem dışarda da giyiyorum ödem yüzünden ayakkabılarım olmuyor zatenKızlar hastane için nasıl terlik almamız lazım,illa lohusa terliği olması şart mı?
6 ay sonra işe yaradımı sarkmadımı karnınBen taktığımda acayip canımı acıtmıştı ama sezaryenliler icin iyi degil dikis yeri terlememesi ve iltihap kapmaması lazim ben 6 ay sonra başladım korse takmaya
Yok kuzum bol su içtim spor yaptımm arada termal tayt giydim temizlik yaparken bide sıkılaştırıcı krem suruyodum ayriyetten detox sular ettim6 ay sonra işe yaradımı sarkmadımı karnın
Canım nasıl tarif edeyim bilemedimTers emzirme nasıl oluyorki morgancim
amin çok teşekkür ederim hepimizin yardımcısı olsun inşallah rabbimHer şey gerçekten çok güzel canım. Ben de yüksek lisans sürecindeyim. Tek başına hamileliği yürütmek bile zorken yanına bir de üniversite eklemişsin, tebrik ederim. Ama son düzlükler artıkAllah yardımcın olsun ve her şey olması gereken zamanda olsun inşallah
Benim iki bebeğim de sezeryan oldı ve asla korse bişi kullanmadım ve karnım dümdüz oldu 3-5 ay sonra ama bu 3. Bebeğimde kullanacağım sanırım çünkü yaş faktörü de var ilerledi yaş göbek kalabilir.dikişler iyileşmeden önermiyorlar enfeksiyon yüzünden sezeryqndq6 ay sonra işe yaradımı sarkmadımı karnın
Onların yeri rahat canım biz pistik bizAhahahaha evettilk sen doğurursun diyordu herkes, sona kaldım valla iyice pişti altı tutcak çocuğumun içerde
Ayyy evett yaaa bende sen icin umuyordummAhahahaha evettilk sen doğurursun diyordu herkes, sona kaldım valla iyice pişti altı tutcak çocuğumun içerde
Oooh baya şey yapmışsın neyse bizide bilgilendir doğumdan sonra linklersin bizde yapalımYok kuzum bol su içtim spor yaptımm arada termal tayt giydim temizlik yaparken bide sıkılaştırıcı krem suruyodum ayriyetten detox sular ettim
Aaa hadi gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün. Merak etme onlar bizden çok daha güçlü hemen toparlar İnşallhKizla 37 + 2 de doğurdum bebisim biraz zayıf 2 kilo 400 grm ama çok şükür sağlıklı mama takviyesi de alıyor inşallah bir an önce toparlanir
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsun bebek gerçekten zayıf sağlıklı olsun da bişey olmaz toparlanır inşaallahKizla 37 + 2 de doğurdum bebisim biraz zayıf 2 kilo 400 grm ama çok şükür sağlıklı mama takviyesi de alıyor inşallah bir an önce toparlanir
Ay inşallah ya toparlanın da başka bir şey istemiyirumAaa hadi gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün. Merak etme onlar bizden çok daha güçlü hemen toparlar İnşallh
Ay inşallah ya kafamda deli sorular inşallah toparlanirHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsun bebek gerçekten zayıf sağlıklı olsun da bişey olmaz toparlanır inşaallah
Gelmiş geçmiş olsun canım darısı bize hepimize inşallahKizla 37 + 2 de doğurdum bebisim biraz zayıf 2 kilo 400 grm ama çok şükür sağlıklı mama takviyesi de alıyor inşallah bir an önce toparlanir
Gözünüz aydın Rabbim bağışlasın inşallah. Normal doğum mu oldu sezeryan mıKizla 37 + 2 de doğurdum bebisim biraz zayıf 2 kilo 400 grm ama çok şükür sağlıklı mama takviyesi de alıyor inşallah bir an önce toparlanir
canım Geçmis olsun bende şuan 37+3 ümm ne güzel yavrunu aldın kucağına rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsinKizla 37 + 2 de doğurdum bebisim biraz zayıf 2 kilo 400 grm ama çok şükür sağlıklı mama takviyesi de alıyor inşallah bir an önce toparlanir
Bi diyet topiği var aşkom ordanda çok motive oluyoo haber verirsin diyete başlarsan yaparızzOooh baya şey yapmışsın neyse bizide bilgilendir doğumdan sonra linklersin bizde yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?