2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kizla 37 + 2 de doğurdum bebisim biraz zayıf 2 kilo 400 grm ama çok şükür sağlıklı mama takviyesi de alıyor inşallah bir an önce toparlanir
Aaaaaaaa kiz ne ara gittinde oldu ayy gözünaydınn bernacım sağlıcakla gelsin minnoş

Evetttt bunu çok duydum ben kendimede deniyordumm

wasntborntofollow

Yok kizzz takılma gayet iyii arada ultrasonda şaşırma oluyor bu
Ooooo 4 hazirann ayyy geldi

Geldi vallahi jouu heyecan dorukta gun sayiyoruz abisiyle mamayi onden alayimmi sizce ilkinde hemen gelmemisti sutum
Ilkinde gelmemisse all isterse canim benim
Benim geldi oyüzden almadım
Ooyyy abisi kaç yaşında şuan biliyomu kardeşi

Kızlar merhaba,
Bu gün benim de kontrolüm vardı. Bizim de karın çevresinde üç haftalık bir gerilik durumumuz olduğunu öğrendik 35. Haftada. Bu gün 36+2'deyiz, gerilik artmamış. Kafa çevremiz ve boyumuz haftamızla uyumlu, karın çevresi için yakın takipteyiz. Eğer artarsa, tansiyon ya da nstde problem çıkarsa acil almamız gerekebilir diyor doktorumuz, ama gerilik artmazsa takiple devam edeceğiz. Hamiş hanımlar, doğuma girenler, doğurmuş olan anneler herkesin duası Allah katında ayrı makbul, hepinizden dua bekliyoruz kızımla

Amin canım inşallah bir an önce kilo alirlar

Canım günü sen mi belirledin ben 40. Haftayı beklemek istemiyorum 36. Haftadayım yarın kontrolüm var şu tarih istiyorum desem o tarihte alırlar mı
39+4. güne vermek istemişti doktor ben de ikizler yerine yengeç olsun diye tam 40. haftaya alabilir miyim dedim doktor da olur dedi direkt galiba ilk gebelik olduğu için 40. haftaya yazabiliyorlar yoksa bebeğin gelişimi tamamsa akciğerlerinde sıkıntı yoksa alabiliyorlar diye biliyorum 38den sonra istediğinde

Kizla 37 + 2 de doğurdum bebisim biraz zayıf 2 kilo 400 grm ama çok şükür sağlıklı mama takviyesi de alıyor inşallah bir an önce toparlanir
Gözün aydın olsun canım, inşallah gözünün önünde daha çabuk büyür, açığı kapatır hemencecik Çok geçmiş olsun, Allah evladınla hayırlı uzun ömür versin inşallah

Moniiiii aynıyız bizde de durum senin gibi mide bulantisi kemik ağrısı hariç

Ayy bernacim gözün aydın nasılsın iyi misin bebek nasıl ne oldu nasıl oldu doğum merak ettim şeker durumun nasıldı doğumda kafamda deli sorular kendine gelince aydınlat bizi hayırla sağlıkla büyüt bebeğini inşallah en kısa sürede toparlar kendine iyi bak sen

Canım lilyum canını sıkma sakın olur mu Rabbim neye ayarladiysa öyle olur elbet bir hale yola koyar kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah güzel bir şekilde ilerler ve sağlıkla kucağına almak nasip olur güzel kızını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…