- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #18.921
Aaaaaaaa kiz ne ara gittinde oldu ayy gözünaydınn bernacımKizla 37 + 2 de doğurdum bebisim biraz zayıf 2 kilo 400 grm ama çok şükür sağlıklı mama takviyesi de alıyor inşallah bir an önce toparlanir
Evetttt bunu çok duydum ben kendimede deniyordummAnnişler ters emzirme yöntemi bu oluyor.bazı kanallar normal yöntemde sürekli akış sağlayamayıp mastite sebep oluyormuş aklınızda olsun ara sıra bu şekilde emzirerek bütün kanalları çalıştırıp mastitin önüne geçebilirsiniz.iki kere yaşadım ve pompa bile fayda etmedi mastit olduktan sonra antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım.bu yöntem çok etkiliymiş günde bir kere yapsak bile yeter bence
Yok kizzz takılma gayet iyii arada ultrasonda şaşırma oluyor bu36+4ten selamlar kizlar. Gecen haftaki kontrolde iri bebek dedigi bebege bu hafta kucuk dedi doktorum. Gecen hafta 3kilo demisti bu hafta 2.850gr. Neyse takilmiyorum haftasina uyumlu gidiyor. Sezeryen gunumuz belli oldu 4haziranda nasipse geliyor minnakim
Geldi vallahi jouu heyecan dorukta gun sayiyoruz abisiyleYok kizzz takılma gayet iyii arada ultrasonda şaşırma oluyor bu
Ooooo 4 hazirann ayyy geldi
Ilkinde gelmemisse all isterse canim benimGeldi vallahi jouu heyecan dorukta gun sayiyoruz abisiylemamayi onden alayimmi sizce ilkinde hemen gelmemisti sutum
Amin canım inşallah bir an önce kilo alirlarGelmiş geçmiş olsun canım darısı bize hepimize inşallahsağlıklı en azından artık aklın kalmıcak gözünün önünde olucak doktorlar gerekeni yapar içini ferah tut benimde karın kısmında gelişim geriliği çıktı bende haftaya kontrol düzelmediyse sezeryan rabbim bütün meleklerimizi korusun
Normal dogum olduGözünüz aydın Rabbim bağışlasın inşallah. Normal doğum mu oldu sezeryan mı
Olur tabi biraz dinlenip gelip anlatirimcanım Geçmis olsun bende şuan 37+3 ümm ne güzel yavrunu aldın kucağına rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsinbize ayrıntılardan bahsedermisin müsait olunca nasil oldu dogumdan önce neler hissettin
Allah razı olsun canım ben de anlamadım birden gelisti biraz minik ama inşallah hemen kapatır bu kilo sorununuAaaaaaaa kiz ne ara gittinde oldu ayy gözünaydınn bernacımsağlıcakla gelsin minnoş
Şimdilik normal ilerliyor kuzu son anda ne olur bilmem inşallah niyetimiz öyleHee normal doğum demii
Doğru söyledin valla kesinlikle katılıyorumOlsun sen onu hemencik bitirirsin bakma son günlerde kafanı oyalayacak bir şey olması daha iyi
39+4. güne vermek istemişti doktor ben de ikizler yerine yengeç olsun diye tam 40. haftaya alabilir miyim dedim doktor da olur dedi direktCanım günü sen mi belirledin ben 40. Haftayı beklemek istemiyorum 36. Haftadayım yarın kontrolüm var şu tarih istiyorum desem o tarihte alırlar mı
Gözün aydın olsun canım, inşallah gözünün önünde daha çabuk büyür, açığı kapatır hemencecikKizla 37 + 2 de doğurdum bebisim biraz zayıf 2 kilo 400 grm ama çok şükür sağlıklı mama takviyesi de alıyor inşallah bir an önce toparlanir
evet evet ilkBenim de sol kasığımda var uyuyamıyorum ,midem kazınıyor
İlk sezaryen mi, 2.de o kadar bekletmiyorlar
Moniiiii aynıyızSelam kızlar ben de 36+1 den bildiriyorum benim bebede bi hafta önde 37 gibi düsünebiliriz, mide bulantısı basladı hatta istifra boyutunda, çatı kemiği ağrısı fena, hafiften ödem de başladı önceden yoktu, onun harici iyiyiz diyelim iyi olalım, yarın kontrol günü belki sezaryen icin tarih verir versin artık dayanamacannn
Rabbım analı babalı büyütsün inşallahAllah razı olsun canım ben de anlamadım birden gelisti biraz minik ama inşallah hemen kapatır bu kilo sorununu
Ayy bernacim gözün aydın nasılsın iyi misin bebek nasıl ne oldu nasıl oldu doğum merak ettim şeker durumun nasıldı doğumda kafamda deli sorular kendine gelince aydınlat bizi hayırla sağlıkla büyüt bebeğini inşallah en kısa sürede toparlar kendine iyi bak senKizla 37 + 2 de doğurdum bebisim biraz zayıf 2 kilo 400 grm ama çok şükür sağlıklı mama takviyesi de alıyor inşallah bir an önce toparlanir
Kapatır inşallah hiç üzülme hatta daha çabuk toparlıyorlar emin olAllah razı olsun canım ben de anlamadım birden gelisti biraz minik ama inşallah hemen kapatır bu kilo sorununu
Canım lilyum canını sıkma sakın olur mu Rabbim neye ayarladiysa öyle olur elbet bir hale yola koyar kimseyi çaresiz bırakmasınKızlar merhaba,
Bu gün benim de kontrolüm vardı. Bizim de karın çevresinde üç haftalık bir gerilik durumumuz olduğunu öğrendik 35. Haftada. Bu gün 36+2'deyiz, gerilik artmamış. Kafa çevremiz ve boyumuz haftamızla uyumlu, karın çevresi için yakın takipteyiz. Eğer artarsa, tansiyon ya da nstde problem çıkarsa acil almamız gerekebilir diyor doktorumuz, ama gerilik artmazsa takiple devam edeceğiz. Hamiş hanımlar, doğuma girenler, doğurmuş olan anneler herkesin duası Allah katında ayrı makbul, hepinizden dua bekliyoruz kızımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?