2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlarrr ben yeminle okadar düzenli yemek yiyorum ama hic doymuyorumm bu erkek gebelikte oluyormuş cok iştahlıyım erkek gebeli olanlar acaba ne durumda ya 🤣🤣🤣 ay kızımda böyle değildim bune böyle şaşırdımda kaldım :D

Kızlarrr ben yeminle okadar düzenli yemek yiyorum ama hic doymuyorumm bu erkek gebelikte oluyormuş cok iştahlıyım erkek gebeli olanlar acaba ne durumda ya 🤣🤣🤣 ay kızımda böyle değildim bune böyle şaşırdımda kaldım :KK70:
Ben de oyle🥲 bugun 4 ogun yemek yedim resmen. Bi ara ogunde sandvic yapiyorum anam 10 dk sonra hicbir sey yememisim gibi acikiyorum🥲

• Komik
Reactions: Jou
22. Hafta itibari ile doğum kilomun üstüne çıktım kilo alimlarim başladı artık 🫶🥲 özellikle tatlı yemiyordum şimdi birde karbonhidrat ı kesersem doğumdan sonra en azından pişman olmayacağım inşallah 🙏 İzmir'de yaz sıcaklarında birde emzirme halinde olacağım o günleri düşünüp aşırıdan kacinmam lazım 🙏🥲

Kızlaarr ben de çok korkuyorum gebelik şekerinden normalde insülin direncim olduğu için :( hamilelikten önce kontrol altına almıştım ama 5 aydır salmanın sonucu umarım kötü olmaaz, haftaya görücez şeker yüklemesinden sonra 🙄

Tavsiyem (tabi doktorunuza danışın ama) meyve veya şekerli herhangi bir şey yiyeceğiniz zaman kan şekerini dengeleyecek bir eşlikçi ile yemeniz. Badem olur süt olur. Öğünlerde veya çok açlık hissederken yani şeker düşmüşken ağzınıza atacağınız ilk lokma karbonhidrat olmasın. Ben yaptım mı tabi ki hayır ama buna dikkat etmeye başlıcam, çok yakında hissediyorum 😬😬
Elhamdülillah benim öyle bir durumum yok şimdilik ama niyeyse herkes söylüyor ya bende bir korkuyorum hani gebelik de vücut çok farklı oluyor ya ne zaman ne olacağını bilmiyoruz yine de dikkatli olmakta fayda var 🤗

Ay bu bebek odaları ne kadar pahalanmış dolap yatak şifonyer 50-60 binden bahsediyorlar biraz araştırayım dedimde dolaplar 40 bin sadece sizler aldınız mı ne yaptınız kızlar
Canım bende araştırıyorum çilek odasından beğendik yatak şifonyer giysi dolabı 40 bine geliyor farklı markalara baktım ama hiç bir içime sinmedi 🤷‍♀️

Kızlarrr ben yeminle okadar düzenli yemek yiyorum ama hic doymuyorumm bu erkek gebelikte oluyormuş cok iştahlıyım erkek gebeli olanlar acaba ne durumda ya 🤣🤣🤣 ay kızımda böyle değildim bune böyle şaşırdımda kaldım :D
Valla ben ben değilim kuzu diyorum ki ben bu çocuğu şimdiden doyuramiyorum yarın doğunca nasıl doyacak hiç bilmiyorum 🤣 bende cok güzel yiyorum herkes çok şaşırıyor ki ben hayatımda 50 kilonun üzerine çıkmamış biriyim ne yiyeceğimi nasıl doyacagimi şaşırıyordum ilk 3 ay hele 🤭 ama sanki o durum biraz azaldı gibi en azindan ilk ayalr gibi değil 🤣

• Komik
Yok Canım benım etrafımda kımse yaptırmadı,cok da saglıklı gebelık gecırdıler. Cok sukur. Kuzenım de doktor o da gebe mesela kendısıde yaptırmıucak. Yasadıgınız vakanın Erken dogumla sonuclanmasının baska bısuru srbebı de olabılır. Bu sekılde korku pompalamasını sevmıyorum. Hepımız zaten bıcok endıse yasıyoruz. seker olcumu yapılıyor oncesınde devamlı sabah aksam ve ona gore doktor yonlendırıyor. yargılancak bısey yok kı herkesın bunyesı gereklılıkleri farklı. O şekilde herkese aynı tedavı zaten artık bıcok doktorun zararını gorup vazgectıgı bısry Doktorumun bıle sana gerek yok dedıgı bıseyde ne dıye vucuduna asırı seker yukluyceksınkı yok doktorum ben ılla ıstıyorum mu dıyceksın? Doktor yonlendırmesı onemli. Herkesın doktoru onun aıle gecmısıne testlerıne vs gore bı tablo cızıyor. Herkesin kendı tercıhı seker yuklemesının bebegı rıske attıgı konusunda da bısuru makale var, prof gorusu var. Onemli olan pozıtıf dusunmek yapılabılıcek onlemleri almak gerısı RahmanuRahımın elınde.
Anladım canım düzenli şeker ölçümü yapıldığını bilmiyordum ben almanyadayım burada şeker yüklemesi için istiyor musun diye sormuyorlar bile 😅 benim demek istediğim doktor yönlendirmelerine göre yapıyoruz her şeyi tabii ki ama şahit olduğum olayda doktor ihmali vardı maalesef, arkadaşım hayatını kaybedebilirdi. Her zaman pozitif olalım, tedbiri elden bırakmayarak 🙏🏻
Makale ve görüşler olabilir, bilimsel olarak kanıtlanmış olması daha geçerli benim için. Dediğim gibi herkesin kendi yolu, senin için şart değilse tabii ki neden zorla yapasın 🥰

Elhamdülillah benim öyle bir durumum yok şimdilik ama niyeyse herkes söylüyor ya bende bir korkuyorum hani gebelik de vücut çok farklı oluyor ya ne zaman ne olacağını bilmiyoruz yine de dikkatli olmakta fayda var 🤗
Aynen ya gebelik başka birinin vücuduna girmek gibi 😅 ama her şeyiyle çoook güzel 🥹

Valla ben ben değilim kuzu diyorum ki ben bu çocuğu şimdiden doyuramiyorum yarın doğunca nasıl doyacak hiç bilmiyorum 🤣 bende cok güzel yiyorum herkes çok şaşırıyor ki ben hayatımda 50 kilonun üzerine çıkmamış biriyim ne yiyeceğimi nasıl doyacagimi şaşırıyordum ilk 3 ay hele 🤭 ama sanki o durum biraz azaldı gibi en azindan ilk ayalr gibi değil 🤣
Ilk aylarda daha kötüydüm tabii simdi gene ozamana göre iyi aksine şekerli birşey tüektince daha çok açıyor iştahımı heleki makarna sanki yemek yememişim buyüzdne bile bile yemiyorum artık ölüyorum acımdan resmen

İlk hamileligim oglandi hiç yemedim 9 ay boyunca kustum buda oğlan 3 aydan sonra iştahım açıldı çok yiyorum 😁

• Komik
Ay kızlar Sabah sabah o kadar kötü bir rüya gördüm ki bebekle ilgili resmen uyanıp ağladım iyi mi diye şu an ölüp ölüp diriliyorum😢 rabbim hayırlara vesile etsin

Back
X