2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki hıçkırmıyor o zaman ya sağıma toplanıyor taş gibi ya da tekme yiyorum
Bende de o hıçkırma hep olmuyor zaten açıkçası çok önemli bi durum olduğunu da sanmıyorum. 2 kere yaşadım. Bende de hareket daha fazla

Ben 21 yaşında aldım kucağıma ilk oğlumu ama şekerim vardı şimdi 24 üm ama şekerim yok yani yaş da elbet bir etki faktörüdür ama olmayadabiliyor

Yok öyle düşünme
İlk oğlumda yaşım 29 idi gebelik şekerim sınırda idi diyet ve yürüyüş ile dengeledim
Bu oğlumda yaşım 39 şeker çıkacak sandım çıkmadı ama doktor dikkat et yemene yürüyüş yap dedi yemeye dikkat etmeye çalışıyorum ama sıfır yürüyüş,cumartesi kontrol var bakalım 34. Haftaya gireceğim on günde önden gidiyor demişti

Ben 21 yaşında aldım kucağıma ilk oğlumu ama şekerim vardı şimdi 24 üm ama şekerim yok yani yaş da elbet bir etki faktörüdür ama olmayadabiliyor
Ay maşallah sana ya ben ikinciyi ancak 35’de yapabilirim heralde
Ay inşallah benim de öyle olur ya. İkinci çocuğu istiyorum çünkü. Peki doktorun bebeğin önde gitmesini nasıl değerlendirdi? Bizimki de 1 hafta önde gidiyor şekere bağlıyor doktor ama bende baya dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Türkiye’de kadın doğumcu bir arkadaşım da ben burda olsan sadece yediğine içtiğine dikkat et, hareket et derdim neden bu kadar korkuttular seni orda diyor

Bana bastan beri dikkat et yürü diyor
İlk oğlumda daha çok kilo alıp karnım epey çıkmıştı bunda göbek var birazda popo çıktı

Kizlae günaydın 33. Hafta gebeyken öncesnde de denedik beraberlşkte acı oluşuyordu birakiyorduk doğum yaklaştikça açilma olur belki die başlamak istedim ya cok canım yanıyor beraberlikte aci hiissediyorum ben nasıl doğurucam bilemiyorum yaşayan arkadaşlar var mi yoksa gebelikte düzenli ilişki olmadiği için mi böyle aci hiissediyorum

Merhaba arkadaşlar ben 33+3 üm. İki gündür göbeğimin 2 cm aşağısında bir iğne batma hissi yaşıyorum. Hem aynı nokta. Önce önemsemedim ama çığlık attırdı bir defasında. Baya biri böyle iğneyi pat diye sokup çıkarıyor gibi. Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda? Doktoruma yazdım henüz geri dönüş yapmadı bekliyorum size de sorayım dedim korkmalı mıyım bilemedim. İlk gebelik olunca her şey muamma.

Artık bebek ağırlaştı e illa ki kiloda alındı yuvarlak bağ ağrısı deniyor ona hoplatır zıplatır ağrıyı hissettirir biraz da fazla ayakta durduysan yürüdüysen hele. Artık gebelikte ağrı acı mecburi alışmak lazım bebek hareketlerinde sıkıntı dinlenmeyle geçmeyen ağrı ve kasılmalar kanama vrya su sızıntısı varsa doktora gitmek şart onun dışında olucak bunlar. Birde doğuma yakın relaksin hormonu salgılanıyo buda kemik kas ağrısı yapar

Sanırım 8 aydır yaşamadıklarımızı yaşamaya başlayınca hepimizde aynı tedirginlik oluyor benim de bazen hafif adet sancısı gibi ağrılarım oluyor, dün çamaşır için sepete eğilip kalktım sanki ağrım başladı. Akıntım artık epeyce arttı. Erken doğum vs olur diye tedirgin oldum ama daha 1 hafta önce doktorum öyle bi risk yok dedi

Doktora güvenin yok diyosa yoktur gerçekten oğlumda doktorum demişti ki 37 hafta öncesi doğum yapma ihtimalin %2 ama 37 itibariyle %98 demişti 36+6da doğurdum ahaha o kadar net olabiliyolar çok normal hele de ilk bebekse korkuyo insan biraz teslim olmak kendini yoklamak lazım zaten ters giden bişey olursa hissetmemeniz anlamamanız mümkün değil

Merhaba kızlar ben 33+2 nci haftadayim çalışabilir raporu aldım 37+0 a kadar çalışmayı düşünüyorum bebeğim erken gelmezse doktorum sezeryen için 1 Kasım dedi 38+2.. bu ikinci gebeliğim ilki yüksek tansiyondan dolayı sezeryen olmuştu. Bu arada kız bebek bekliyorum sizinle paylaşmak istedim. Herkese Allah kolaylık versin

ben de bugün çalışabilir kağıdımı aldım. 1 kasıma kadar çalışmaya devam bakalım. rutin herkes de olan ağrılar dışında pek ağrım yok açıkçası hamdolsun. dün bacak ağrısı mahvetti beni mesela. eve gittim 1,5 saat uyudum çiçek gibi uyandım :) ağrı felan kalmadı hahahah.

bana da korkulacak bişey yok her şey yolunda görünüyor dedi. sadece bebeğim ilk kez yüzünü göstermedi ayak ve ellerle komple kendini kapamış iki büklümdü. toto aşağıda baş yukarıda :/ bu nedenle düzgün ölçüm yapamadı. kendisi de dedi düzgün ölçemedim dite. biraz da acelesi vardı hem onun hem bizim üstelemedim o sebeple.

sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.

Teşekkür ederim cevabınız için. Dediğiniz gibi yeni güncellemeler geliyor. Normalde çok evhamlı geçirmedim bu süreci. Hep bekledim gözlemledim ama bu iğne batma hissi iki gündür bir acaip geldi, normal sürecin dışında gibi. Çok şükür bebiş hareketlerinde sıkıntı yok. Kasılma, ağrı da yaşamıyorum öyle. Ama bu iğne batma hissi baya çığlık attırdı. Doğum korkuları da yükleniyor artık son ay. İşler ciddileşti normal dogum diyorum baştan beri ama Yusuf Yusuf olmaya başladım yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…