Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuzSağlıkla gelsinler tabi de çatlak olmasa da iyiydi bebu arada benim bebekte çok hıçkırıyor normal hiçbir sorun yok
Benimki hıçkırmıyor o zaman ya sağıma toplanıyor taş gibi ya da tekme yiyorumAynı dışardaki hıçkırık gibi sürekli aralıklarla göbeğimde zıplama oluyor gibi oluyor bir süre sürüyor
Bende de o hıçkırma hep olmuyor zaten açıkçası çok önemli bi durum olduğunu da sanmıyorum. 2 kere yaşadım. Bende de hareket daha fazlaBenimki hıçkırmıyor o zaman ya sağıma toplanıyor taş gibi ya da tekme yiyorum
Ben 21 yaşında aldım kucağıma ilk oğlumu ama şekerim vardı şimdi 24 üm ama şekerim yok yani yaş da elbet bir etki faktörüdür ama olmayadabiliyorYa ben birkaç arkadaşımdan daha duydum yaş mevzusunu ilk gebelik 20’li yaşlarda şeker yok. İkincisi 30’larda hep şeker çıkmış
Ay inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci hepimiz
20 dakika erken çağırmalarının sebebi bence de nst bu arada. Bir sonraki randevuda bakarlar bence
Yok benimkine de bizim burdakiler normalden küçük diyorlarbana iri dedigine gore seninki normaldir1800 fln oluyo genelde bu haftalarda dedi. ben de tombişim annesine cekmiş galiba
Benimkide çok hıçkırıyor ben seviniyorum cigerleri gelişiyor diyeKızlar selam benimki sürekli gece veya yatmadan hıçkırıyo sanırım korkmalı mıyım
Yok öyle düşünmeYa benim açlık şekerim yüksek çıkıyor zaten anlamadım gittibugün de doktora gittim bebek iri ama şekerin normal kontrol etmeye devam et deyip yolladı
Aslında sorduğum şey tam olarak da oydu. Yaşla birlikte olunca şeker tip 2 diyabet oluyormuş o da bizi gebelik diyabetine yatkın yapıyormuş işte. Bir de yaş da etkiliyor sanırım mesela ben 30 altı olsam belki çıkmazdı bende şeker diye düşünüyorum
Neyse bana bugün doktorum 9 hafta kaldı sonra hepsi geçecek dayan biraz dedi sen de öyle motive et kendiniyakında her şeyi yiyebileceğiz gebelik bitince şeker de geçiyormuş
Benim iki gecedir özellikle aynı zaman diliminde hıçkırıyorBenimkide çok hıçkırıyor ben seviniyorum cigerleri gelişiyor diye
Ay maşallah sana yaBen 21 yaşında aldım kucağıma ilk oğlumu ama şekerim vardı şimdi 24 üm ama şekerim yok yani yaş da elbet bir etki faktörüdür ama olmayadabiliyor
Ay inşallah benim de öyle olur ya. İkinci çocuğu istiyorum çünkü. Peki doktorun bebeğin önde gitmesini nasıl değerlendirdi? Bizimki de 1 hafta önde gidiyor şekere bağlıyor doktor ama bende baya dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Türkiye’de kadın doğumcu bir arkadaşım da ben burda olsan sadece yediğine içtiğine dikkat et, hareket et derdim neden bu kadar korkuttular seni orda diyorYok öyle düşünme
İlk oğlumda yaşım 29 idi gebelik şekerim sınırda idi diyet ve yürüyüş ile dengeledim
Bu oğlumda yaşım 39 şeker çıkacak sandım çıkmadı ama doktor dikkat et yemene yürüyüş yap dedi yemeye dikkat etmeye çalışıyorum ama sıfır yürüyüş,cumartesi kontrol var bakalım 34. Haftaya gireceğim on günde önden gidiyor demişti
Bana bastan beri dikkat et yürü diyorAy maşallah sana yaben ikinciyi ancak 35’de yapabilirim heralde
Ay inşallah benim de öyle olur ya. İkinci çocuğu istiyorum çünkü. Peki doktorun bebeğin önde gitmesini nasıl değerlendirdi? Bizimki de 1 hafta önde gidiyor şekere bağlıyor doktor ama bende baya dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Türkiye’de kadın doğumcu bir arkadaşım da ben burda olsan sadece yediğine içtiğine dikkat et, hareket et derdim neden bu kadar korkuttular seni orda diyor
Artık bebek ağırlaştı e illa ki kiloda alındı yuvarlak bağ ağrısı deniyor ona hoplatır zıplatır ağrıyı hissettirir biraz da fazla ayakta durduysan yürüdüysen hele. Artık gebelikte ağrı acı mecburi alışmak lazımMerhaba arkadaşlar ben 33+3 üm. İki gündür göbeğimin 2 cm aşağısında bir iğne batma hissi yaşıyorum. Hem aynı nokta. Önce önemsemedim ama çığlık attırdı bir defasında. Baya biri böyle iğneyi pat diye sokup çıkarıyor gibi. Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda? Doktoruma yazdım henüz geri dönüş yapmadı bekliyorum size de sorayım dedim korkmalı mıyım bilemedim. İlk gebelik olunca her şey muamma.
Sanırım 8 aydır yaşamadıklarımızı yaşamaya başlayınca hepimizde aynı tedirginlik oluyorArtık bebek ağırlaştı e illa ki kiloda alındı yuvarlak bağ ağrısı deniyor ona hoplatır zıplatır ağrıyı hissettirir biraz da fazla ayakta durduysan yürüdüysen hele. Artık gebelikte ağrı acı mecburi alışmak lazımbebek hareketlerinde sıkıntı dinlenmeyle geçmeyen ağrı ve kasılmalar kanama vrya su sızıntısı varsa doktora gitmek şart onun dışında olucak bunlar. Birde doğuma yakın relaksin hormonu salgılanıyo buda kemik kas ağrısı yapar
Doktora güvenin yok diyosa yoktur gerçektenSanırım 8 aydır yaşamadıklarımızı yaşamaya başlayınca hepimizde aynı tedirginlik oluyorbenim de bazen hafif adet sancısı gibi ağrılarım oluyor, dün çamaşır için sepete eğilip kalktım sanki ağrım başladı. Akıntım artık epeyce arttı. Erken doğum vs olur diye tedirgin oldum ama daha 1 hafta önce doktorum öyle bi risk yok dedi
Teşekkür ederim cevabınız için. Dediğiniz gibi yeni güncellemeler geliyor. Normalde çok evhamlı geçirmedim bu süreci. Hep bekledim gözlemledim ama bu iğne batma hissi iki gündür bir acaip geldi, normal sürecin dışında gibi. Çok şükür bebiş hareketlerinde sıkıntı yok. Kasılma, ağrı da yaşamıyorum öyle. Ama bu iğne batma hissi baya çığlık attırdı. Doğum korkuları da yükleniyor artık son ay. İşler ciddileştiArtık bebek ağırlaştı e illa ki kiloda alındı yuvarlak bağ ağrısı deniyor ona hoplatır zıplatır ağrıyı hissettirir biraz da fazla ayakta durduysan yürüdüysen hele. Artık gebelikte ağrı acı mecburi alışmak lazımbebek hareketlerinde sıkıntı dinlenmeyle geçmeyen ağrı ve kasılmalar kanama vrya su sızıntısı varsa doktora gitmek şart onun dışında olucak bunlar. Birde doğuma yakın relaksin hormonu salgılanıyo buda kemik kas ağrısı yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?