Benim de kontrolüm vardı bugün 1 kasım sabah 10 a doğum için gün aldık bu kontrolümde bebeğim çok kilo almamış hep bir hafta önden gidiyordu basından beri geçen iki haftada 300 gr almış 2370 olmuş. Biraz daha beslenmeme dikkat edicem izne de ayrıldım bugün itibari ile
Çiçekler bizde bugün kontrole gittik. 45 cm 2300 Gr . Başından beri zayıf bebek diyor doktor İlk nst'mize bağlandık sancı çıkmadı şükür
Tansiyon tetikleyebilir dikkatli ol dedi.
Oğlum çok sinirli çıktı ama
Çiçekler bizde bugün kontrole gittik. 45 cm 2300 Gr . Başından beri zayıf bebek diyor doktor İlk nst'mize bağlandık sancı çıkmadı şükür
Ben de kontrolden geldim 31+2 kilo dün konuşmuşsunuz, benim de bir hafta geride karın çevresi haftaya tekrar kontrole çağırdı. 100/150 g almasını bekliyorum dedi. Bu kadar şekerle nasıl kilo aldıracak şeyler tüketebilirim bilmiyorum. Soluma yatmaya dikkat etmiyorum ona biraz dikkat edicem bakalım
Oy annesi ekşi mi yedin sen oğluşun sevmediği birşey mi yedin bak bak naptın da yüzünü bu kadar ekşitmiş yakışıklı. Allahım eriyorum ben böyle fotoları görünce o dudaklar o yanaklar Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalalh
1.5 yaş almıştım oğlum biraz minyon 2 ye yakın bırakmıştım giydirmeyi eylül doğumlu oğlum 3 aylıkken falan almıştım tulumu büyük gelse bile ilk başlarda hareket etmediği için ve bebek arabasında olduğu için daha rahat oluyordu tek parça olması
1 yaşlarında kozmonot alırım diye düşündüm, şimdi çok küçük olacağı için bi emin olamadım sanki bunun içine koymak daha kolay olur gibi geldi bana canım.