2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilkinde de owli kullanmıştım sizin attıklarınızla aynı yani yapı olarak aşırı kullanışlıydı. İçine de H&M den dışı tüylü kalın tulumlardan giydirdim öyle gezdik. Astronot arabada falan çok kullanışlı olmaz gibi gelmişti, giydirmesi çıkarması zor olur terler pusette falan nitekim pişman da olmadım

Her gün şeker ölçüyorum stresli olduğum 3 gün yüksekti ama bugün normaldi bugün 110 üstüne çıkmadı mesela kötüleştiğimde ölçmüştüm 108 di tokluk
Stres sinir o kadar etkili ki ve yürüyüş

Fırsat bulabilirsen yap bence. Ben yapamıyorum maalesef kızım bırakmıyor

Valla hiç anlamadım normal kahvaltı yapıp gittim de bir şeylerden hoşnut değil amin çiçeğim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bakıp bakıp duruyorum fotoğrafa

Owli ne canım bende alcam da uyku tulumu mu yoksa mont mu bu kozların attığı tarzı bir şey mi bilemedim

Kızlar bende aynı peluştan aldım. Gece üstüne örtmeyede bir uyku tulumu aldım yorgan ve battaniye tarzı şeylerden korktuğum için. Yorgan hiç almadım mesela alan var mı

Kızlar bende aynı peluştan aldım. Gece üstüne örtmeyede bir uyku tulumu aldım yorgan ve battaniye tarzı şeylerden korktuğum için. Yorgan hiç almadım mesela alan var mı
Ben yorgan değilde Müslim tarzı Aldım. Battaniye aldım ama dışarı çıkınca üzerine atmak için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…