2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada basit gelebilşr ama sıvı beslenmek çok iyi geliyor akşam yemeklerinden mutlaka çorba olsun. Ve ancak kendin bilirsin senin neyin kabız yaptığını mesela beni zeytin kabız yapıyor. Onları tespit etmek faydalı olur

Ben de aşşşşırı yorgun ve bitkin hissediyorum artık ağırlığım çok artmadı tamamen hormonal bence
Ağırlık evet benimde çok artmadı ama ben yoruldugumdan olduğunu düşünüyorum canım tabi ki hormonlarda vardır işin ucunda onlar bu dönemde olmazsa olmazimiz

Kuzu yaa benim geliyor ama yapamıyorum hiç bende çok şaşırıyorum öyle insanlara duphalc denedim Fatsa ettiği dönem oldu ama 2 gebeliğimde de son aylar etkisiz kalıyor birde gebelik şekerim var o şekerli bir şurup içemiyorum özel şuruplar da denedim işe yaramadı bir magnezyum xalaine çözüyor

4 litre su içtiğim oluyor günde fayda etmiyor çorba evet ala yaz sıcağı o da çok içemiyorum yeni yeni yapmaya başladım ki Adana dayım buralar hala. Çok sıcak
Zeytin ilk defa duydum bilmiyorum ki diyet besleniyorum birde sebze-et ağırlıklı ama

Akşamdan kuru kayısıyı 0.5 lt ilk suya koy sabah aç karnına önce suyunu iç sonra posasını üzerine de 1 kaşık zeytinyağı iç bende işe yaramıştı bir dene bence ki bende hiç bir şey işe yaramaz normalde

Ayy maşallah darısı bana inşallah bilmiyorum normal doğum mu yapacaksın ama inşallah benim oğlan da baş aşağı döner
Normal olursa çok iyi olur. Rabbim güç kuvvet versin inşallah hepimize. Doğum kolaylaştırıcı şeylere de başlamak istiyorum ama erken doğumu tetiklerim diye de korkuyorum bir yandan

Günaydın kızlar 34. Haftada bir ağırlık çöktü bana ağrılarım bile üst seviye arttı kalça bacak sağa dola dönmek bile inanılmaz zor sanki kemiklerim ağrıyor hayırlısıyla son 4 haftayı atlatsaydım

Aynn onu yapıyorum canm çoğunlukla zaten işe yaradığı oluyor gerçekten işte bazı anlar imkansız valla süreç bitsin de geçsin zaman artık

Günaydın canım bende de aynı durumlar bu ana kadar güzel idare ediyordum dün farkettim. Mutfakta yemek yapıyordum 5 dk ya çok değil ayakta kaldım bacaklarım öyle ağrıdı ki Allahım dedim bu yeni güncelleme galiba

Evet yeni güncelleme bencedeeee bebeğimin hareketleri de çok güçlendi maşallah bazen neye uğradığımı şaşırıyorum ama yine de bu durum beni çok mutlu ediyor canım bebeğim istediği kadar vurabilir

Ayy demi bazen böyle ciddi ciddi canım acıyor özellikle kaburgam . Aman diyorum vur hareketlerini hissetmek için çok bekledim yalnız her geçen gün yeni güncelleme geliyor sonumuz hayrola

Kuzum geçmiş olsun ikimizde hamilelikte bi cesaretle taşındık şükür ama ben şu an acısını çekiyorum iki gündür kramplarla mücadele veriyorum yürüyemiyorum sabahları ağlaya ağlaya uyanıyorum gece acilde serumla magnezyum verdiler biraz rahatlattı ama yine de geçmedi

Sabahın 5’inde ben dönemiyoum her yerim ağrıyor bacaklarıma kramp giriyor diye ağlaya ağlaya uyandım eşim kalktı hastaneye geldik magnezyum verdiler ben yatıyorum ağlıyorum oğlanda içerde göt atıyor eşim n’oluyo buna diyor o kadar hareketlendi ki hem onun hareketlenmesinin mutluluğuna ağlıyorum hem ağrılarıma aşırı duygu karmaşası yaşıyorum

yy bennde bendee sürekli çişiim geliyor yürüyüşe çikinca öyle uzaklara gitmiyorum evin etrafına çikiyorum öyle bi inanilmaz idrara çikiyorum aşaği baskiliyo sanki tam rahim üzerinde hissediyorum bazen bebişi

Bende de aynısı var canım 33 .haftaya girdin çok zorlanıyorum artık gün sayıyorum hergün

Ayy demi bazen böyle ciddi ciddi canım acıyor özellikle kaburgam . Aman diyorum vur hareketlerini hissetmek için çok bekledim yalnız her geçen gün yeni güncelleme geliyor sonumuz hayrola
Ayyy benim miniğim de kaburgalarımı çok seviyor doğum pozisyonunu almış ha bire ayaklar yukarda tepiniyor maşallah

Sağol canım sanada geçmiş olsun valla öyle ay
Bende öyleyim kramplar ve karın ağrısı oluyor
Ah ah bu aylarda bizi bu hale getirenler utansın ya
Ama şükürler olsun ikimizede bebeklerimizede bişey olmadan alnimizin akıyla çıktık bu işten de
Peki doktora gitsen ya da izin alsan bı sure dinlenmediginden de olabilir ya

Selam kizlar nasılsıniz Ben grip oldum nasıl kaptım bilmiyorum ama zor geçiyor aman siz dikkat edin olmayın.34.haftamdayim ağırlaştım Kasık ağrılarım çok arttı gece yatakta dönmeye çalışırken resmen ızdırap çekiyordum ama bu grip bana hamileliğimde yaşadığım sıkıntıları unutturdu çünkü ilaç kullanmadığım için daha ağır yaşıyorum bu grip geçsin ağrılarıma bidaha şikayet etmiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…