2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum rapor alacaktım ama doğum raporunun parasını etkiler diye almadım iş yeri ile anlaştım gelemiycem diye evime taşıdım bütün sistemi

Kuzum rapor alacaktım ama doğum raporunun parasını etkiler diye almadım iş yeri ile anlaştım gelemiycem diye evime taşıdım bütün sistemi
Evdeysen canım dinlenmeye çalış gerçi gene yogunsundur ama iş yerinden daha rahattır ya iyi olmuş bu 36. Haftada mi izne çıkıyorsun

Evdeysen canım dinlenmeye çalış gerçi gene yogunsundur ama iş yerinden daha rahattır ya iyi olmuş bu 36. Haftada mi izne çıkıyorsun
Evet canım ama iş olunca evde de yprulursam eğer devam etmiycem haftaya doktor yazalım çalışabilir raporunu dedi ama bakalım haftaya kadar deniycem

Kızlar Hastane Çantanıza neler koydunuz ?
Ben de dün hazırlamaya başladım, hemşireye verilecekler çantasına bez,alt açma örtüsü, kısa kollu zıbın, tulum, bir de uzun kollu zıbın ve tayt pamuklu hırka olarak 2 kombin hazırladım hemşire hangisini uygun görürse onu giydirir diye düşündüm. Yedek olarak 2hastane çıkışı takımı daha, fotoğraf çekimi için takım. Kendime de 1 gecelik ve sabahlık, 2 pijama takımı,terlik, fotoğraf çekimi için sabahlık gecelik terlik taç. Bakım çantasına bez, alt açma örtüsü, ıslak mendil koydum. Hala daha tamamlayabilmiş değilim ama böyle bir girizgah yaptım hazırlığa. Unuttuğum varsa buradan okuyup eklerim

Bezini örtüsünü hastaneden çıkana kadar giyeceklerini,
Çıkış gününe kadar hastane karşılamıyor mu ?

Kızlar size 2 şey sormak istiyorum. 1.si emzirme sütyeni ve korse aldınız mı? Aklınızda olan markaları söyler misiniz. 2.si yüksek ihtimal sezeryan olacak gibiyim süt hemen gelir mi gelmez mi emin değilim o yüzden sizce hastane çantama bir de mama alıp koysam mı

Bilmiyorum ki birer tane veriyorlardır ama illaki yedeğe ihtiyaç olur bence. İzlediğim videolarda da herkes bu şekilde hazırlıklı gidiyordu

Ben mama ve biberon almadım arkadaşlarım yeni doğum yaptı sezeryan hemen sütleri geldi ama süt kaşığı aldım ebebekten biberon almam galiba alışırsa emziremem diye korkuyorum en kötü ihtimal süt gelmezse eşim gider alır zaten eczane hemen karşıda

Ben geçenlerde bursa acıbademe gittim doktorum sizinle anlaşmalı merak ettiklerim var diye. Bana doğum katını odaları gezdirdiler. Hem ebeler hem de yenidoğan hemşireleriyle görüştüm. Bez bile koymanıza gerek yok dedi bebek hemşiresi bana. Meme ucu kreminden bebek kıyafetlerine kadar her şey var burda siz kendinize eşya koyun bol bol çok terleyeceksiniz dedi. Ben de açıkçası taşınır gibi eşya hazırlamaktan vazgeçtim. Doğduğunda hastane giydirsin ertesi gün fotoğraf çekimi için kıyafet koyacağım.

Yavrum bebişe 3 tane alt üst takım 1 tulum 4 zıbın 1 penye 1 peluş battaniye ,1 4 katlı müslin, 1 tane penye yelek bez alt açma bide pişik kremi koydum. Bu kadar almazdım aslında ama sezeryan olursa iki gece kalınıyor.

Kendime 2 takım pijama 1 sabahlık 1 gecelik 1 tane emzirme sütyenli atlet 3 tane alt çamaşır depend göğüs pedi terlik koydum şimdilik. Havalar soğuyor diye hepsi uzun kollu bebişin zıbınlarda uzun.

Yalnız göğüs pompası almadım gümüş kapakta. Süt gelmezse diye bi tane küçük avent var onu koyucam. Başka bişey lazım mı bilmiyorum ve açıkçası artık kafam durdu

Bilmiyorum ki birer tane veriyorlardır ama illaki yedeğe ihtiyaç olur bence. İzlediğim videolarda da herkes bu şekilde hazırlıklı gidiyordu
Anladım canım.
Öyle bir hizmet mi var
Orda varmı bilmiyorumda,
Ben Yurtdışındayım,
Burda çıkışa kadar bezdir kıyafettir hastaneden giydiriyorlar,
Yani Bütün eksikler orda var,
Bişeyin eksik olsa bile temin ediliyor,
Sadece çıkış kıyafetini ve kendi giyeceklerini alıyorsun,
Depent çamaşırına kadar veriyorlar o yüzden çantama ne koyup ne koymayacagım konusunda kararsız kaldım.
Anladım canım,
Orda farklı demekki sistem.
Bende pompa almadım ihtiyacım olursa hastane saglar diye.

34. Haftada 1 damla kahverengi leke normal mıdır kızlar acaba
Canım şimdş gördüm mesajı. Naptın doktora gitin mi başka kanama oldu mu. Ben kanamanın her türlüsünden korkuyorum ya kendimce bende de oldu bir damladan fazla hatta birşey de çıkmadı ama sen yinede bir doktora gir görün

Bu arada bu hafta Dr randevum vardı kızım ilk kez yüzünü bu kadar net gösterdi ondada kaşlarını çatmış neye kızdı acaba Eki Görüntüle 3484818
Al işte hadi erkekler sinirli diyoruz bu kız da sinirli akrep olacak diye mi acaba bu çatık kaşlar bu gruptaki tüm bebeler gülmüyor sağlıkla gelsin tatlı cadın

Bende düzenli yürüyüş yapıyodum artık çişimin sürekli gelmesinden dolayı çıkmak istemiyorum 5 dk anca yürüyebiliyorum şeytan diyo tak hasta bezi sala sala yürü istediğin kadar gerçi kasılmalarımda çok oluyo artık bir iki adım atmaya göreyim

Ben daha yeni yeni odasını kurdum elbiselerini eşyalarını yıkıyorum ütüleme bitsin pijamalarımıda bebek deterjanıyla yıkayıp ütülicem o zaman hazırlicam hastane çantasını
Hazırladığım zaman ne koyduysam burayada yazmayı düşünüyorum akıl akıldan üstündür eksik olan olur bana fikir verirsiniz yada ben size bi fikir vermiş olurum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…