Valla bizim de öyle ya kollarım ağrıyor11 den beri uyutmaya çalışıyorum olmuyor olmuyor ne atakmış beee içimizden geçti kaç gündürkucağımda derin uykuda ama kayağa koyduğum an uyanıyor yatağına sıcak su torbası bile koydum ama yok umurunda bile olmadı
Benimkide aynı senin tarif ettiğin gibi kızarık noktalar da aynı ama alerjiden şüpheleniyorum dedi kesin tanı koymadı o kızarıklara da egzama gibi dedi nemlendiricisini değiştirdi molien diye bir krem verdi kimyasal yok ve alerjik ciltlere iyi dediBenim bebeğimin de aynı. Cildinden kızarık noktalar var isilik mi döküntü mü anlayamıyorum. Doktor döküntü dedi. Benimki hiç bi zaman düzenli sık yapmazdı zaten günde 1 bazen 2 kere bez dolusu yapıyor hep ilk günlerden beridir. Kıvamı da hep sıvı diyebilirim, bezi katlayıp açınca uzayan şeyler oluyor mukus olduğunu düşünüyorum. Senin bebeğinin kaka kıvamı nasıl?
Ben uyuttum ama çocuk uyudu mu dövüştümü belli değilBoncuk boncuk bakışıyoruzz
Atak dönemi çok zor ya. Yorgunluktan kendi bitap düşene kadar asla uyumuyor o dönemde. Hele birde ağlama varsa şenliğe gel11 den beri uyutmaya çalışıyorum olmuyor olmuyor ne atakmış beee içimizden geçti kaç gündürkucağımda derin uykuda ama kayağa koyduğum an uyanıyor yatağına sıcak su torbası bile koydum ama yok umurunda bile olmadı
Ay az önce bizim eve ebemiz geldi oğlumu tarttı 3 günde hiç kilo almamış hatta 30 gr kaybetmiş. Benim de çok canım sıkıldı. Biz de doğduğundan beri sadece anne sütü ile gidiyoruz. Bana ebe mutlaka 2-3 saatte bir emzirmemi önerdi. Ve iki memeyi aynı seferde emzir dedi. İkinci memeye geçtiğinde uyumuş olsa bile uyandır onu da 5 dakika olsa bile emsin dedi. Haftaya bir daha tartıp ona göre değerlendirelim hemen endişe edecek bir şey yok dedi.
Bence sağlık ocağına git kilosuna baktır canım. Sonuçta her gün gözünün önünde olan çocuk sana kilo almıyor gibi geliyor olabilir ama tartı yalan söylemez. Ebelere de sor belki onlar da bir şey önerir.
Bu arada bence 17. günde 500gr alması çok iyi. Bizim de bugün 17. günümüz doğum kilosunun üzerine 80 gr almış sadece çocuk. İri bir bebek bunlar normal dedikleri için bekliyorum bakalım önümüzdeki hafta ne olacak. Umarım kilo alır
Bana doktor mama olduğu sürece bunlar olur dedi aynı belirtileri bizde yaşadık ama siz nasıl besliyorsunuzBenim bebeğimin de aynı. Cildinden kızarık noktalar var isilik mi döküntü mü anlayamıyorum. Doktor döküntü dedi. Benimki hiç bi zaman düzenli sık yapmazdı zaten günde 1 bazen 2 kere bez dolusu yapıyor hep ilk günlerden beridir. Kıvamı da hep sıvı diyebilirim, bezi katlayıp açınca uzayan şeyler oluyor mukus olduğunu düşünüyorum. Senin bebeğinin kaka kıvamı nasıl?
Biz hala memedeyizBen uyuttum ama çocuk uyudu mu dövüştümü belli değil
Bunu söyleyince kendime kızıyorum ne emekle sahip oldum bebeğime . Binbir iğne tedavi daha öncesinde kayıplar .. ama hayal ettiğim bu değildi benim de . Eşimle olan ilişkide.. sanırsam geçecek ya yolun çok balındayız birde ben 33 yaşındayım . 33 yıldır Özgür her manada rahat deli dolu süslü bşr kadındım 37 gündür ise benden eser yokI irmakyyy eşinle ilgili en son yazdıklarına katılıyorum bende resmen kanka gibi hissediyorum hamile iken böyle değildik bile. Bir de buna ek ben belki lohusa psikolojisi ama çocuktan sonra tam bir aile oluruz gibi hissediyordum ama beklediğim gibi olmadı eşimle ev arkadaşıyız sanki ve işin kötüsü o sadece dışarda çalışıp çok yoruluyor ama ben on parçaya bölünüyorum. Anlayışsız birisi değildir ama anladığı kadarı da bana yetmiyor artık. Daha bağlı oluruz derken ben kendimi çok kopuk hissediyorum, bebeğime bakarken hep eskiyi düşünüyorum böyle olmasına da ayrıca üzülüyorum beni seçmiş gelmiş bebeğim bin şükür ama duygularım beklediğim gibi şekillenmedi ya.
Ben göze götürdüm. Kalça 2. Ay dedi doktora. Normal kendi göz doktorumdan randevu aldım . Randevu alırkende bebek ilk muayene diye belirttim. Zaten derece falan bakmıyorlar benim doktor Şuan derece yanlış çıkar boşuna para verme dedi. Damla yaptı göz bebeğini büyüttü. Katarak var mı göz görme sinirleri vb bir sürü şeye baktı işte doğuştan gelen birşey var mı diye. Bunlarda Şuan yeterli dedi. Bir sonraki randevu 6. Aya verdi öncesinde gerek yok hiçbir sonuç doğru çıkmaz dedi. Ha bana bebeği takip et 3. Aydan sonra cisimleri takip edebilmeli 4. Aydan sonra gözünü şaşı yapma azalmalın yada yok olmalı. Göz kapağı düşük mü incele dedi. Eğer bunlar olumsuz olursa 6. Aydan önce gelirsin ama bet 6. Aydan sonra gerçek bir muayene yapılır dedi . Doktorumda 20 yıldır göz doktorum benim. Çocukluğumdan beri kanka olduk artıkKızlar bebeklerinizi göz muayenesinde goturdunuz mu? Pek okuyamıyorum yazılanları
Göz hastalıklarına mi alacaz ya da çocuk için olan göz hastalıklarına mi
Benim oturduğum yerde çocuk yok bizim gittigimiz göz hastalıklarına alsam bakarlar mi bilemedim
Bide kalça cikikligi için ultrasona giren ya da girecek olan var mı bize bı doktor 1. Aydan sonra bakalım diğeri başka doktorda 2. Aydan sonra sizlere ne denildi
Ben Ben de koca yüzünden çocuğuma bağırdımBiz hala memedeyizyatağa geçince bağırıyor. Bende bağırmışım vicdan azabı çekiyorum şuan
Şuan 4. Ay dönemindeki özelliklerine baktımda sanki aynılarını yaşıyoruz biz ya birde 4. Ayda mı olacak böyleyok canım başaramıyorum çok nadir gece uykularında oda kendisi uykuya devam etmek istediği için. Ben artık sıkı kundak ayakta sallama bunlardayım, sürekli ayakta dolaşmak çok yordu
Ya ben burda hiç gitmedim doktora o yüzden bilemiyorum özelde de göz doktoru yok küçük bı ilçede oturuyorum olmadı şehire gidince baktiracam 2 hafta sonraBen göze götürdüm. Kalça 2. Ay dedi doktora. Normal kendi göz doktorumdan randevu aldım . Randevu alırkende bebek ilk muayene diye belirttim. Zaten derece falan bakmıyorlar benim doktor Şuan derece yanlış çıkar boşuna para verme dedi. Damla yaptı göz bebeğini büyüttü. Katarak var mı göz görme sinirleri vb bir sürü şeye baktı işte doğuştan gelen birşey var mı diye. Bunlarda Şuan yeterli dedi. Bir sonraki randevu 6. Aya verdi öncesinde gerek yok hiçbir sonuç doğru çıkmaz dedi. Ha bana bebeği takip et 3. Aydan sonra cisimleri takip edebilmeli 4. Aydan sonra gözünü şaşı yapma azalmalın yada yok olmalı. Göz kapağı düşük mü incele dedi. Eğer bunlar olumsuz olursa 6. Aydan önce gelirsin ama bet 6. Aydan sonra gerçek bir muayene yapılır dedi . Doktorumda 20 yıldır göz doktorum benim. Çocukluğumdan beri kanka olduk artık
Ben mustelanın stelotopia sına geçtim olayın ve şampuan olarak bayağı rahatlattı cildini bol bol losyon sürüyorum gaz masajlarında falan zaten döküntüler baş bölgesinde egzama da kulaklarındaBenimkide aynı senin tarif ettiğin gibi kızarık noktalar da aynı ama alerjiden şüpheleniyorum dedi kesin tanı koymadı o kızarıklara da egzama gibi dedi nemlendiricisini değiştirdi molien diye bir krem verdi kimyasal yok ve alerjik ciltlere iyi dedi
Canım ben o kdr çok su içiyorum ki öğlene kdr 5 lt su içiyorum sadce öğlene kde bnm şarıl şarıl akması lazım ama sütümünBu arada doktor bana emzirmeden önce bir bardak su iç memendeyken de su iç emzirdikten sonra da su iç dedi miktar önemli değil o döngü de su iç sütün artar dedi aklında olsun. Baya uzun yazdım ama canın sıkılsın istemiyorum sütüm az diye
Yorgun oluyorsun canım haliyle yansıyor çocuğa ki biz ne zamandır gece-gündüz uykusuzluğuyla uğraşıyoruz. Yansıtmasak güzel ama bizde insanız beden bir yere kadar götürüyorBiz hala memedeyizyatağa geçince bağırıyor. Bende bağırmışım vicdan azabı çekiyorum şuan
Ay çok üzüldüm yaBen Ben de koca yüzünden çocuğuma bağırdım
Gerçekten çok yoruldum ama sonra çok üzüldüm. Sıçradı çocuk resmen Oğlum dur artık diyince . Geçecek inşallah bugünlerdeYorgun oluyorsun canım haliyle yansıyor çocuğa ki biz ne zamandır gece-gündüz uykusuzluğuyla uğraşıyoruz. Yansıtmasak güzel ama bizde insanız beden bir yere kadar götürüyor
Annelik böyle birşey onun için herşeyi çok güzel yapsan bile yapamadıkların için üzülürsün. Uyutana kadar canın çıkar uyuyunca burnunda tüter. Geçecek inşallah canımGerçekten çok yoruldum ama sonra çok üzüldüm. Sıçradı çocuk resmen Oğlum dur artık diyince . Geçecek inşallah bugünlerde
7-8 deyiz biz 5 geçti ama nasıl geçtiYani her atak böyle geçiyor dördüncü ay beş beter öyle diyim muhtemelen şu an ilk ataktasın 4/5 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?