2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bizim de öyle ya kollarım ağrıyor yatakta çığlık atıyor

Benimkide aynı senin tarif ettiğin gibi kızarık noktalar da aynı ama alerjiden şüpheleniyorum dedi kesin tanı koymadı o kızarıklara da egzama gibi dedi nemlendiricisini değiştirdi molien diye bir krem verdi kimyasal yok ve alerjik ciltlere iyi dedi

Atak dönemi çok zor ya. Yorgunluktan kendi bitap düşene kadar asla uyumuyor o dönemde. Hele birde ağlama varsa şenliğe gel

Bana doktor mama olduğu sürece bunlar olur dedi aynı belirtileri bizde yaşadık ama siz nasıl besliyorsunuz

Bunu söyleyince kendime kızıyorum ne emekle sahip oldum bebeğime . Binbir iğne tedavi daha öncesinde kayıplar .. ama hayal ettiğim bu değildi benim de . Eşimle olan ilişkide.. sanırsam geçecek ya yolun çok balındayız birde ben 33 yaşındayım . 33 yıldır Özgür her manada rahat deli dolu süslü bşr kadındım 37 gündür ise benden eser yok sanırsam yeni ırmağa alışmam zaman alacak senin de

Ben göze götürdüm. Kalça 2. Ay dedi doktora. Normal kendi göz doktorumdan randevu aldım . Randevu alırkende bebek ilk muayene diye belirttim. Zaten derece falan bakmıyorlar benim doktor Şuan derece yanlış çıkar boşuna para verme dedi. Damla yaptı göz bebeğini büyüttü. Katarak var mı göz görme sinirleri vb bir sürü şeye baktı işte doğuştan gelen birşey var mı diye. Bunlarda Şuan yeterli dedi. Bir sonraki randevu 6. Aya verdi öncesinde gerek yok hiçbir sonuç doğru çıkmaz dedi. Ha bana bebeği takip et 3. Aydan sonra cisimleri takip edebilmeli 4. Aydan sonra gözünü şaşı yapma azalmalın yada yok olmalı. Göz kapağı düşük mü incele dedi. Eğer bunlar olumsuz olursa 6. Aydan önce gelirsin ama bet 6. Aydan sonra gerçek bir muayene yapılır dedi . Doktorumda 20 yıldır göz doktorum benim. Çocukluğumdan beri kanka olduk artık

Yani her atak böyle geçiyor dördüncü ay beş beter öyle diyim muhtemelen şu an ilk ataktasın 4/5 hafta

Ya ben burda hiç gitmedim doktora o yüzden bilemiyorum özelde de göz doktoru yok küçük bı ilçede oturuyorum olmadı şehire gidince baktiracam 2 hafta sonra
Mhrsden randevu Alaçam şimdi burdaki doktor bakar mı bakmaz mi ay bilmiyorum ki
Bende ultrasonda gün aldım 2. Aya ama iki doktorda farklı söyleyince sizlerede soruyum dedim belki sizinkilerede daha farklı ya da aynısını söylemiştir diye
Bide bize 6. Ay da da işitme testini tekrar yaptırın demişlerdi sonuç iyiydi ama daha kapsamlı olur dediler
Sunnetide sordum 1 yaşına kadar yaptırın ama anesteziyi önermiyorum dedi doktor sen ne zaman düşünüyorsun sünneti canım belli ki

Ben mustelanın stelotopia sına geçtim olayın ve şampuan olarak bayağı rahatlattı cildini bol bol losyon sürüyorum gaz masajlarında falan zaten döküntüler baş bölgesinde egzama da kulaklarında

Canım ben o kdr çok su içiyorum ki öğlene kdr 5 lt su içiyorum sadce öğlene kde bnm şarıl şarıl akması lazım ama sütümün oda olmuyor

Yorgun oluyorsun canım haliyle yansıyor çocuğa ki biz ne zamandır gece-gündüz uykusuzluğuyla uğraşıyoruz. Yansıtmasak güzel ama bizde insanız beden bir yere kadar götürüyor
Gerçekten çok yoruldum ama sonra çok üzüldüm. Sıçradı çocuk resmen Oğlum dur artık diyince . Geçecek inşallah bugünlerde

Ay yapamıyorum mu kızlar beceremiyorum dün geceye kadar uyudu hep kaldırdım geri uyudu şimdi gece 2den beri durmadı artık kv çağırdım şimdi onla sakin sakin duruyor ben mi büyütemiyorum beceremiyorum

Gerçekten çok yoruldum ama sonra çok üzüldüm. Sıçradı çocuk resmen Oğlum dur artık diyince . Geçecek inşallah bugünlerde
Annelik böyle birşey onun için herşeyi çok güzel yapsan bile yapamadıkların için üzülürsün. Uyutana kadar canın çıkar uyuyunca burnunda tüter. Geçecek inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…