2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kesinlikle küçükken yaptır sonra hareketleniyorlar daha zor oluyor yani bizde öyle oldu 3 ayı bitiyordu yaptırdık ama oğlum hareketliydi zor bir süreçti o an sünneti çok sorguladım ağladım ne saçma dedim içim yandı resmen inşallah sorunsuz yapar geçer atlatırsın

Bizde öyle saatlerce emip memede kalıyor sürekli emiyor yani sonra sürekli gak guk uyumuyır hala aranıyor doktor doymuyordur dedi okadar emip aranıyorsa aç olabilir

Bende bogulma hissi oluyo sizde de oluyo mu ya

Süreç normal sen normalsin hiç üzülme hepimiz aynıyız o mutlu mutlu hayat biraz zor oluyor çocuktan sonra tabiki iyiki var bebeklerimiz ama eşlerle öyle olmuyor eskisi gibi

Walla kucakta uyumak istiyorsa kucakta uyutuyom ben kolum düşmicek şekilde destekleyip bende onla uyuyorum yapcak bişe yok ilk 3 ay patron bebek
Yemin ederim suan boyle yapan var mi diye yazmaya girmistim varmis. Yuce Rabbime hamdu senalar olsun bi tek ben boyleyim saniyodum. Gelen giden yerine koysana uyusun diyo. Diyorumki bi siz akillisinin bilmem ne yaptigimin dunyasinda. Ben de bilirim mal miyim çocukla g.tle don gibi oliym benim de bi hayatim var. Ayy ben bebegi koyardim uyurdu. Iyi ne mutlu sana.

Hiç ayrılmadık ki tam manasıyla. Avukatım kendi büromuz. Eşim hallediyordu normalde. Askere gitti. Duruşma çok önemliydi ondan gittim. Ama yine haftada birkaç gün birkaç saat gitmem gerekecek
Valla bende aynı senin gibi eşimde bende mali müşavirim 20 günlükken gittim ofise yine gidicem kendi işim bırakamıyorum bizim halimiz daha da zor bence millet aaa gidiyormusun diyor gitmeyip napacaz acaba

Hahaha valla bende bazen öyle düşünüyorum sonra ona da üzülüyorum

Neler yaptın canım öğrenmesi için var kaç günlük

Benim kızım banyo yaptıktan sonra rahatlayıp uzun uzun uyumuyor ya, aksine büyük insan gibi banyo sonrası öyle dinç oluyor ki çocuğu yıkamaktan korkuyorum resmen saatlerce uyumuyor.
Acaba sudan mı soğuk fln mı geliyor yada uzunmu sürüyor

Benim kızım banyo yaptıktan sonra rahatlayıp uzun uzun uyumuyor ya, aksine büyük insan gibi banyo sonrası öyle dinç oluyor ki çocuğu yıkamaktan korkuyorum resmen saatlerce uyumuyor.
Geçen katıldığım eğitimde bazı bebekler için banyo uyarandır. Bebeğinize göre davranmalısınız. Bazı bebekler banyodan sonra daha dinç olur. O yüzden uyku rutinine banyo koyulmaz kesinlikle demişti. Seni kastetmiş meğer

Aaa olabilir gerçekten. Banyo yaparken zaten cin gibi gözleri açık izliyor ne zaman banyo yapmalı peki sabah uyanınca mı? Bugün mesela saat 2de banyo yaptı hala bakışıyoruz kucakta

Bizde öyle saatlerce emip memede kalıyor sürekli emiyor yani sonra sürekli gak guk uyumuyır hala aranıyor doktor doymuyordur dedi okadar emip aranıyorsa aç olabilir
Ben de artık öyle düşünmeye başladım süt artırıcı hap alacağım kilosu iyiydi aslında ama akşamüzeri memede süt bitiyor resmen hissediyorum zaten

Neler yaptın canım öğrenmesi için var kaç günlük
29 günlük canim doğduğundan beri geceleri Los isikta emzirip altını degisiyorum hiç konuşmuyorum gündüzleri her uyandığında sesli şekilde konuşuyorum birde annemler varken hep beşiği sabahları oturma odasına götürdük gündüz uykularina orada yatırdım şimdi tekim o bazen mümkün olmuyor ama en azından odadan çok diğer odalarda vakit geçirmeye calisiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…