2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar boğazım ağrıyor burnum akıyor kulaklarım böyle bir tuhaf… durduk yere grip oluyorum galiba . Sağlık odağına gitsem ilaç verir mi emzirenlerin kullandığı ilaçlar var mı ki?

Tabi ki var canım. Doktora git mutlaka. Tedavi olmazsan bebeğine bulaşır Allah esirgesin.

İnşallah anlayamıyorum doyup doymadığımı sürekli mıkırdanıyor ve ne zaman versem memeyi çok aç gibi kilo kaybetmeden yarın mama vericem kaşıkla falan idare edebildiğim kadar çok zormuş kaşıkla beslemek iki sefer sabredemedim biberon verdim korkuyorum da biberona alışır meme reddi olur diye of niye böyle oldu ya ne kadar da çoktu sütüm

Benim de aynısı ya kilo alımını henüz bilmiyorum ama mememde olmasına rağmen hep aç sanki yeteri kadar gelmiyor gibi önceden de sütüm aşırı çoktu. Kaşıkla vermeni tavsiye ederim bu arada

Bebek emmiyor ki ucunun yarası niye oldu acaba kelemi ne cnm

biberondan biberona farkedermi bu memereddi olayı acaba. Benim bebeğim hastanede kaldığı süre orada ucuz biberonlardan kullanıyorlardı ve asla beni emmek istemiyordu. Eve gelincede ilk istemedi bende zorlamadım fazla ara ara denedim memeyi. Ve lansinoh biberonunu kullandım ucu bence meme ucuna benziyo ve akışı baya bir yavaş. Bir süre sonra memeyide emmeye başladı kendiliğinde şimdi hem emiyo hem biberonda içiyor

Benim de aynısı ya kilo alımını henüz bilmiyorum ama mememde olmasına rağmen hep aç sanki yeteri kadar gelmiyor gibi önceden de sütüm aşırı çoktu. Kaşıkla vermeni tavsiye ederim bu arada
Bende bilmiyorum kilo alımını ama doymuyor gibi geliyor bana bende asla biberon vermek istemiyordum hatta biberon almadım vermemek için ama süt sağma makinesinin içinde varmış

Maşallah kuzuna inşallah hep böyle gider
Ben hiç biberon vermedim doğduğundan beri beni emiyor ama regl olunca sütüm azaldı yani aynı ana denk gelince ona bağladım ben bitene kadar mama da veririm içer içmez bilmiyorum yarın da bir doktoruna götürücem kilosuna falan bakılsın artık doktoru hangi mamayı önerirse onu alırım yeni azaldı sütüm kilosunu etkilememiştir heralde henüz

Ben de avent I kullanıyorum ama akışı çok yavaş değildi. Lansinoh sipariş verdim. Memnun olduğunu görmek sevindirdi.

Göğüslerin yumuşak mınpeki benimde süt dolardı sertleşirdi şimdi cıvık cıvık

Valla onu biz yapabilir miyiz bilemedim canım biz daha tam düzene giremedik ki
Ben uyandırmaya çalışıyorum ya uyusun o uyanır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…