Ay deneyeyim bunları sürekli konuşuyorum zaten ama şu krizi bir çözsek valla yoruldum yabizimkinin arada geliyorlar kavga edip duruyor ve cok sık oluyo ben memeye yaklastirmadan once biraz konusuyorum sakin sakin yaklastiriyoeum vercegim sira sarki soylemeye basliyorum basta soylene soylene emiyo sonra emmeye devam ediyo belki ise yarar canim birde yuruyerek emzirmeyi dene istersen onu duymustum
Eşim temizliyor sürekli ya ondan değildir muhtemelen. Ay dün biraz ısrar etmiştimBurnunu temizliyor musun canım bazen burun tıkanıklığı etkiliyor benim kızım da bir ara memeye gelince ağlıyordu eşim alıyordu kucakta konuşuyor oyun yapıyordu sonra bir anda memeye getiriyordu öyle öyle çözdük ama kesinlikle zorlama ısrar etme huysuzken memeden tiksiniyorlar arkadaşımın bebeği memeden tiksindi görünce bile ağlamaya başlıyordu bende bazen memeyi reddettiğinde emzik veriyordum kucağımdayken biraz emiyordu baktım sakin emziği çıkarıp anında hızlıca meme veriyordum oda işe yaramıştı şimdilerde maşallah maşallah sorunumuz yok geçen biraz rahatsızlandım buzlukta sağdığım sütü vereyim dedim biberonla içmedi biberonu da reddediyor benimki sevmiyor çekmiyor sütü onun için çok korkuyorum meme reddi olacak diye
Ay bizim de öyle ya cinnet geçiriyor çocuk sanki zehir veriyorumValla yaşıyorum sanırım. Çözüm bulamadım henüz. Kucağıma gelince hatta emzirme pozisyonuna gelince bile yırtınıyor resmen kendisini geri atıyor yay gibi. Zaten zar zor süt artırmaya çalışıyorum. Kilo alsın diye uğraşıyorum yok olmuyor. Gündüz bir nebze de olsa emziriyorum ama akşam 5 6 Dan sonra imkanı yok emzirmenin. Gece de 5 dk zar zor emiyor uyku arasındasütüm azalır diye korkuyorum vallahi
Ayy tiksinirse hapı yuttuk. Biberon da veriyoruz çünkü. Onu hemen içiyor
Ustune kapanip emzirmeyi deneyin bi de. Bi arkadasim bu donemi oyle atlatti. Baya bebeyi sirtustu yatirdi. Uzerine egilip emzirdi.Ay deneyeyim bunları sürekli konuşuyorum zaten ama şu krizi bir çözsek valla yoruldum ya
Eşim temizliyor sürekli ya ondan değildir muhtemelen. Ay dün biraz ısrar etmiştiminşallah tiksinme falan olmaz gece loş ışıkta uyku sersemi itiraz etmeden içiyor ama gündüz yok yani hiç istemiyor. Çok sevindim sizin de çözmenize bir daha hiç tekrarlamasın inşallah
Ay bizim de öyle ya cinnet geçiriyor çocuk sanki zehir veriyorumama sizin tersi bizimki gece emiyor çok şükür. Dün gece karanlıkta emdi bugün de istemezse odanın karartma perdelerini çekip öyle deneyeceğim acaba dikkatimi dağılıyor çocuğun bilmiyorum ki
Bende sma optıpro kullanıyorum ama hipp ile değiştireceğim bugün çünkü 2 gündür asla mama yemiyor verem aşısından mı diyorum ama bu kadar olmaz heralde. Bir de hipp deneyeceğim benim bebeğim zayıf ne yazık ki 3 ay 3 günlük 5 kilo 30 gramYaa bizde durumlar hiç böyle değil bi hafta gitmiyor iki adet 400 gram yani son gün muhakkak yenisini açıyorum tamam bazen bırakıyor israf da oluyor ama onu saymazsak bir haftada 800 gr mama kullanmış oluyoruz ayda 8 kutu en az oluyor ortalama 9 kutuyu yetişmeye çalışıyorum sma comfort kullanıyorum acaba hızlı mı acıktırıyor, kilosu kaçtı bebeğinizin
Ben yıldım usandım geçen uyku arkadaşı örmeye çalışıyorum eşim kv denene demiş hemen gece bize geldiler görümcem denen yüzünü örter diyor sanane sabah 8’de uyanıyor gece 12’yr kadar kucağımda bi düzen kurmaya çalışıyorum ben gelir bakarım diyor gel dedim emzir altını değiştir yada al götür sizin olsun dedim ben bunu mu demek istedim diye ağlamaya yeltendi bak sakın dddim zaten sinirim tepemdeAilelerin kaynana kayınbaba gibi sahiplenmelerinden nefret ettim ya bu bende lohusalık devam mi ediyor böyle düşünüyorum u getiriyor ama çocuk aşi olmuş calpol verdim hay efendim görümce sen nasıl calpol verirsin o zehir yahı senin üç çocuğun vae sende kullanmişsin ben 38-39 olumca verdim calpol diyo e sonucta vermişsin bmm verdiğim hald ateş 37,50 idi bu kdr sahiplenme mi diyim ne bu herbokolog öu diyim sinirlerim tepeme çikiyor ya çocuklar bizim biz doğurduk herkes kendi çocuğundan sorumlu az ötede oynasınlar ya
Evet yavrum ginoferon, imom latte ve Solgar ın B12 sini verdi . Doğum yaptığımdan beri kullanıyorumBen hiç bişey kullanmıyorum canım ya doktor mu verdi sana ilacı
Valla havayı hiç istemiyor ama zorla veriyorum bizde de o etkili oldu. İnşallah bizde hızlıca iyileşirizHavalar ı dikkatle kullanın biz tam 2.ayda yaşadık önemsemedim çok başta ama ilerledi havayı kullanınca çok hızlı iyileşti
Baby bisey sorucam Solgar’in B12si su brewer’s yeast and B12 olan mi?Evet yavrum ginoferon, imom latte ve Solgar ın B12 sini verdi . Doğum yaptığımdan beri kullanıyorum
Bizimki resmen 2 saatte bir 90 lık istiyor en az çok da kusuyor evet bizimki de ondan mı acıkıyor bilemiyorum ama amansızlık mı yapıyor mamaya bilemedimBende sma optıpro kullanıyorum ama hipp ile değiştireceğim bugün çünkü 2 gündür asla mama yemiyor verem aşısından mı diyorum ama bu kadar olmaz heralde. Bir de hipp deneyeceğim benim bebeğim zayıf ne yazık ki 3 ay 3 günlük 5 kilo 30 gramçok kusuyor diye doktoru reflü şurubu verdi 1 hafta sonra kilosu tekrar kontrol edilecek. Bu arada benim bebeğimde israf ediyor ne yazık ki hazırlayıp döktüğüm o kadar çok mama oluyor ki. Ama mesela bugün 8de 90 cc yedi Saar 1de 90 cc aradaki o zamanda ağzına sürmedi
Kaç ay, kaç kilo peki?Bizimki resmen 2 saatte bir 90 lık istiyor en az çok da kusuyor evet bizimki de ondan mı acıkıyor bilemiyorum ama amansızlık mı yapıyor mamaya bilemedim
Aynen çiçeğim bak buBaby bisey sorucam Solgar’in B12si su brewer’s yeast and B12 olan mi?
3buçuk ay en son 6 kiloyduKaç ay, kaç kilo peki?
Bana tek kan ilacı vermişti onada tekrar kontrole gidemedim ya şimdide bitti öyle kaldımEvet yavrum ginoferon, imom latte ve Solgar ın B12 sini verdi . Doğum yaptığımdan beri kullanıyorum
Bisey dicem bende gozle gorulur derecede sutu arttirdi sanki ama belki de ben oyle dusunmek istiyorumAynen çiçeğim bak bu
Ay allahım sen bir an önce evine git ruh sağlığın açısından en iyisi bu ben kaynanangilden uzaktayım çok şükür yakın olsam benim görümcelerim kaynanam da şapır şupur öper çocuğumu görmemiş gibiler telefonda yiyecekler çocuğu görüntülü konulurken bile sinir oluyorum benKatılıyorum bu tarz konularda çok değişik düşünüyorlar kız dün bile ben bebeğin bezini değiştiriyorum eltime kaynanam bak bak yeğeninin pipisine diyor oda ben gibi sinir olur böyle anne neyine bakiyim bildiğimiz pipi bizim cocuklarda da vardı onlarda sünnet oldu ben bakmam anası babası zaten ilgileniyorlar diye dedi kv sustu
Varya evime gitmek istiyorum uzun bir süre kv yi falan görmek istemiyorum inan varya sadece bu olay olsa keşke ben izin vermiyorum bebeği bile sapur şupur opuyolar benim ailemde bu yok öpme abla yüzü yara oluyor diyorum siz gidince iyileşir diyor Allah'ım yarabbim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?