2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Yok ya vermedi bize bisey. Cok sukur ciger temiz oksijen seviyesi de iyi cikti. Ben de cortladim bu arada. Anne kiz öksürüp duruyoruz. Bi de uzun suruyomus bu ya.
Oh iyi süper bize çabuk iniyor diye ciğer koruyucu verdi bugün son dozu kullandık havayı hala kullanıyorum. Bana da bulaştı inan ateşim 39 . Çok zor geçecek galiba bu hastalık 1 hafta oldu bugün

Benimdeeeee ya her gün hergün nasıl o kadar fazla dökülebilir çok üzülüyorum hamileyken nasıl güzel gürleşti uzadı güzelleşmişti bir tane dökülmüyordu hepsinin acısı çıkıyor
Evet ya hamilelikte çok güzeldi saçlarım şimdi kalmadı bile

bu uyku konusunda nerdeyse her tusa bastim canim yok uyuycagi varsa uyuyor (max 30 dk ) yoksa asla uyumuyor kucakra tutup beklesem bile 30 dkyi gecmiyor... tek denemedigim sey sabah erken uyandirmak onuda yapamiyorum gece uykusuna gec yattigi icin haliyle bende gec yatiyorum sabah gozumu acamiyorum hemde uyuyan bebegi uyandormak hicc icimden gelmiyor acikcasi bazen 11r kadar uyudugu oluyo cok gec yattiysa. buda hic uygun bi düzen degil aslında onun icin biliyorum ama nilmiyorum gücüm yetmiyor diger türlüsüne gecen haftalarda yine az xok bi duzen kurmustum 2 saat uyanik kaldiginda 5 dk icerisinde uyuyordu ve fix 30 dk uyuyordu yetiyordu ona ama 12. hafta atagi ve sunnet kirdi gecirdi simdide 4. ay atago erkenmi basladi noldu bilmiyorum surekli kucakta gezmek isteme durup dururken aglama 7/24 karsisinda biri saklabanlik yapsin istiyor oglusum

Acaba nolursa olsun diyip cikarmakmi gerekli biz cikarmadikca mı böyle oluyor alışmiyorlar bilemedim ailem yakın allahtan bırakıyorum bazen işim olunca
mamami yiyor canim? ben bırakamıyorum cunku saat basi emiyor ve biberon emzik asla almıyor

3,5 aydan sonra 4. ay sendromu genelde başlıyormuş, dediğin gibi belki senin üst üste gelmiştir herşey. Uyuyan bebeği bence de uyandırma, belki bu sefer uyandığı için daha huzursuz olur. Bu ay geçtikten sonra belki uyku eğitimi alırsın ya da kendiliğinden düzeni değişir belki. Ya da en kötü ihtimal senin oğlun pekte uykuyu seven bir çocuk değildir

ay daha 3. ayi yeni doldurduk aslinda cok mu erken basladi sankii o ihtimali hiiiic anmiyorum bile

Acaba nolursa olsun diyip cikarmakmi gerekli biz cikarmadikca mı böyle oluyor alışmiyorlar bilemedim ailem yakın allahtan bırakıyorum bazen işim olunca
Yok canım bütün gezegenlerin arka arkaya sıralanması gerekiyor biz 5. günden itibaren nerdeyse her gün çıktık ama hiç alışmış gibi değil bizimki. Bazen çok sakin ama çoğu zaman eve zor giriyoruz

Kızlar bu arada meme reddi yaşayıp çözen oldu mu? Bizimkinde meme reddi başladı sanırım ama biberonu da 3 ayda 3-4 kez falan kullandık yani neyi biliyor da memeyi reddediyor anlamadım ben. Önerisi olan var mı?

Oh iyi süper bize çabuk iniyor diye ciğer koruyucu verdi bugün son dozu kullandık havayı hala kullanıyorum. Bana da bulaştı inan ateşim 39 . Çok zor geçecek galiba bu hastalık 1 hafta oldu bugün
Ben de fenalardayim. Bogazi kurtardim ama bugun oksururken boguluyorum sandim. Hepimize gecmis olsun. Daglara taslara gitsin.

Kızlar bu arada meme reddi yaşayıp çözen oldu mu? Bizimkinde meme reddi başladı sanırım ama biberonu da 3 ayda 3-4 kez falan kullandık yani neyi biliyor da memeyi reddediyor anlamadım ben. Önerisi olan var mı?
bizimkinin arada geliyorlar kavga edip duruyor ve cok sık oluyo ben memeye yaklastirmadan once biraz konusuyorum sakin sakin yaklastiriyoeum vercegim sira sarki soylemeye basliyorum basta soylene soylene emiyo sonra emmeye devam ediyo belki ise yarar canim birde yuruyerek emzirmeyi dene istersen onu duymustum

Burnunu temizliyor musun canım bazen burun tıkanıklığı etkiliyor benim kızım da bir ara memeye gelince ağlıyordu eşim alıyordu kucakta konuşuyor oyun yapıyordu sonra bir anda memeye getiriyordu öyle öyle çözdük ama kesinlikle zorlama ısrar etme huysuzken memeden tiksiniyorlar arkadaşımın bebeği memeden tiksindi görünce bile ağlamaya başlıyordu bende bazen memeyi reddettiğinde emzik veriyordum kucağımdayken biraz emiyordu baktım sakin emziği çıkarıp anında hızlıca meme veriyordum oda işe yaramıştı şimdilerde maşallah maşallah sorunumuz yok geçen biraz rahatsızlandım buzlukta sağdığım sütü vereyim dedim biberonla içmedi biberonu da reddediyor benimki sevmiyor çekmiyor sütü onun için çok korkuyorum meme reddi olacak diye

Katılıyorum bu tarz konularda çok değişik düşünüyorlar kız dün bile ben bebeğin bezini değiştiriyorum eltime kaynanam bak bak yeğeninin pipisine diyor oda ben gibi sinir olur böyle anne neyine bakiyim bildiğimiz pipi bizim cocuklarda da vardı onlarda sünnet oldu ben bakmam anası babası zaten ilgileniyorlar diye dedi kv sustu
Varya evime gitmek istiyorum uzun bir süre kv yi falan görmek istemiyorum inan varya sadece bu olay olsa keşke ben izin vermiyorum bebeği bile sapur şupur opuyolar benim ailemde bu yok öpme abla yüzü yara oluyor diyorum siz gidince iyileşir diyor Allah'ım yarabbim yaaa

Valla yaşıyorum sanırım. Çözüm bulamadım henüz. Kucağıma gelince hatta emzirme pozisyonuna gelince bile yırtınıyor resmen kendisini geri atıyor yay gibi. Zaten zar zor süt artırmaya çalışıyorum. Kilo alsın diye uğraşıyorum yok olmuyor. Gündüz bir nebze de olsa emziriyorum ama akşam 5 6 Dan sonra imkanı yok emzirmenin. Gece de 5 dk zar zor emiyor uyku arasında sütüm azalır diye korkuyorum vallahi
Ayy tiksinirse hapı yuttuk. Biberon da veriyoruz çünkü. Onu hemen içiyor

Yaa bizde durumlar hiç böyle değil bi hafta gitmiyor iki adet 400 gram yani son gün muhakkak yenisini açıyorum tamam bazen bırakıyor israf da oluyor ama onu saymazsak bir haftada 800 gr mama kullanmış oluyoruz ayda 8 kutu en az oluyor ortalama 9 kutuyu yetişmeye çalışıyorum sma comfort kullanıyorum acaba hızlı mı acıktırıyor, kilosu kaçtı bebeğinizin

Havalar ı dikkatle kullanın biz tam 2.ayda yaşadık önemsemedim çok başta ama ilerledi havayı kullanınca çok hızlı iyileşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…