2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi bile üç kere yatağına yatırdım on dakika da kalktı aynı şeyler inan ki duşa bile giremiyorum illa ki derin uykuya geçecek. O da bu aralar zor sürekli uyanıyor
Ben bebekle evde tekken hiç duşa girmedim çöm afedersiniz büyük tuvaletim içi. Bile bazen akşamı bekliyorum bu ne biçim jenerasyon ya annem diyo sen böyle olsaydın ben hiç iş yapamazdım Allah yardımcımız olsun kızlar

Valla bende bekliyorum sınırsızca bekleme özelliği yüklendi bana hahaha ev temizliği desen hak getire saldım anam

Anlatım inşallah ahaha hiç ağzına elimi sokmamıştımgkgkgk
Normalde bende elimi ağzına sokmam ama damaklarina görünce bı bakmak istedim baya sertti sonra kendi elini bırakıp benim kemikleri kendine kaşıyıcı olarak kullanmaya başladı ama daha görünürde dış yok ne zaman gelir nasıl olur onu bilmiyorum annem o bı kaç ayı bulur dedi bende içimden yandık diyorum çünkü huysuz mutlu olduğu anlar daha az habire ağlıyor uyutmak bile zorlaştı gece durup dururken uyanıp bir iki saat bekliyoruz bu ataklarda mi yoksa dişten mi anlamadım

On üç güncük
Aynen kuzu ama o bile fark ediyor ya
Benim bebiste uyurken agliyor uyanırken ağlıyor gece durup dururken uyanıp saatlerce uyanık kalıyor ay seninkide böyle mi
Mutlu olduğu an 1 saati geçmiyor napacam şaşırıyorum babasinda susmuyor hep bende olmak istiyor bu atak mi ne

Valla yavrum bizim bebe uyumuyor ağlama kısmı geçti sadece çığlık atıyor sinirleniyor ama her şeye

kizlar bugun rota asisini olduk ama cogunu tukurdu yutmadi doktor yeter ona dedi ama sizinki yuttumu?
birde menenjit asisi hakkinda doktorunuz filan ne diyor bizimkine sormasam soylemeyecek 3.ayda ve 5. ayda dedi biz 3 ay 1 haftaligiz suan zaten.

Bizimki de öyle ona bakmadığımızda bize bağırıyor hatta döndüğümüzde susuyor ben işlerimi onu anakucağına ya da kanguruya koyup onunla birlikte yapabiliyorum ya da babasıylayken
bende oyle yapiyorum ama direkt onunla giz temasi kuramadığım zaman yine oyle bombos bakıyor ihmal ediyo gibi hssediyorum bendee

kizlar bugun rota asisini olduk ama cogunu tukurdu yutmadi doktor yeter ona dedi ama sizinki yuttumu?
birde menenjit asisi hakkinda doktorunuz filan ne diyor bizimkine sormasam soylemeyecek 3.ayda ve 5. ayda dedi biz 3 ay 1 haftaligiz suan zaten.
Canım geçmiş olsun biz menenjit aşısının ilk dozunu yaptırdık. Almanyadayız burda zorunlu aşı takviminde değil ama doktorumuz öneriyorum yaptırmanızı dedi yaptırdık.

Ne diyeceğimi bilemiyorum inan çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun inşallah hiç hastaneye yatış yapılmasına gerek kalmadan iyileşir kızın.

kızlar bebeği hasta olanlar. Kaç güne toparladınız. Kıyamıyorum miniğime. Hava veriyoruz 2 ilaçla. Burnunu temizliyoruz. Ateş şükür yok. Burnu çok tıkalı ve keyifsiz. Ara ara da öksürüyor.
Ciğere inmemiş bin şükür. Üst solun yolu enfeksiyonu dendi.

Bebeği hasta olup iyileşen annelerim kaç güne toparladınız ? Bugün çok az uyanık kaldı. Resmen baygın gibi uyumak istiyor. Uyanınca zaten tıkalı çok huzursuz oluyor. İçim gidiyor çok üzülüyorum

Canım geçmiş olsun biz menenjit aşısının ilk dozunu yaptırdık. Almanyadayız burda zorunlu aşı takviminde değil ama doktorumuz öneriyorum yaptırmanızı dedi yaptırdık.
ne zaman yaptirdiniz canim? iki cesitmi sizinkife? 3 gun arayla iki tane asi oldugunu soyledi doktor

Merhaba sevgili Kasım anneleri Benim kız 30 Kasım da dünyaya geldi. Normalde Aralık grubundaydim sizleri de takip ara ara edebildim. Benim Mart başı doğum iznim bitiyor ve iş başı zamanım geliyor çalıştığım kurum özel banka önce süt izni+ yıllık izin kullanmamı sonra ücretsiz izin olarak belirtmiş bu arada süt izni ve yıllık izinide ücretsiz izne katarak.. sizde durumlar nasıldı? Bu konuda beni aydinlatabilecek anneler var mıdır?

Yavrum inan bir haftayı buluyor sizin de rsv sanırım . Hala burnu tıkanıyor açıyorum sürekli . Bizde hava vererek toparladık ventolin ve cortair verdik. Birde ciğer koruyucu şurup verdi onu kullandık . Burnunu yıkaman lazım sürekli biz onu beceremedik yatarken ikişer ml şırınga ile sıkıyorum sonra sırtına pat pat o da akıttı hep . Birde bunu hava dan sonra yaptım öyle balgamı da çıkardı. Öyle öyle toparladı.Çocuklar hasta olmasın

Hiç bilgim yok canım. Bende özel sektördeyim. Benim iznim 4 Şubat'ta bitti. 19 Mart'ta iş başı ancak ben süt iznini haftada bir olarak kullanacağım.

ne zaman yaptirdiniz canim? iki cesitmi sizinkife? 3 gun arayla iki tane asi oldugunu soyledi doktor
İlk dozu 10. Haftada yaptılar canım ikinci dozu da nisan başında yapacak 4. Ay bitmiş olacak işte. B tipi menenjit aşısı bu olduğumuz. Galiba 3. dozunu da 12. Ayda yapacak. Aşı takviminde C tipine karşı da aşı yapıldığını gördüm ama tarihini hatırlamıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…