2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Gündüzleri maksimum 40 dakika 4 uyku yapıyor o da düştü bu ara yavrum .yarım saatte bir kalkıyor gece üç günden beri uyku gerilemesi başladı sanırım
Ya inanın bazen 10 dk uyuyup kalkıyor bugün sebepsiz çığlık çığlığa ağlamalar kucakta bile ağlamalar mahvoldum tüm gün sürekli altını değiştiriyorum satte bir dikkati ancak öyle dağılıyor poposu silinince hoşuna gidiyor çiş olsun olmasın bide baba da bile durmuyor sadece bende olmak istiyor uykuya dalamıyor gündüz gece çok çok zorlanıyorum

Nasıl ben hiç ihmal vermedim oral dönem diye bizimki 10 dk da altına geçecek kadar tükürük üretiyor artık eli hariç katı nesneleri de ağzına götürüyor ben oralı olmadım diş için erken diye inanın kızlar 20 tane önlük var bir günde yetmiyor kaloriferde kurutup kurutup takıyorum akşam tencerede kaynatıp ertesi gğn yine kullanıyorum

Kuzu damaklarina bak sertleşmiş mi benim bebişim baya sert elimi emiyor ve damakları acıtıyor ona dikkat et kız bu bebişler ileri seviye

Oyyy belki çıkar bizede öyle demişti doktor. İkinci rotayı martta olcaz çiçeğim biz

Şimdi bile üç kere yatağına yatırdım on dakika da kalktı aynı şeyler inan ki duşa bile giremiyorum illa ki derin uykuya geçecek. O da bu aralar zor sürekli uyanıyor

Selam kızlar uzun zamandır giremiyordum, bagımlılık yapmış resmen aklım kaldı burada herkes iyidir umarım
Benim bebiş bir hafta sonra 4 aylık olacak, gülücükler saçıyor bağırıyor bir şeyler söylemeye calısıyo burdan etkilenip zeka kartları aldım yastığın yorganın desenine bakıyor da o kartlara bakmıyor sıpam
Çok kusuyor ama neden olabilir çözemedim öyle bol bol sütüm de yok ki fazla geliyor desem, ya da var da ben mi öyle düşünüyorum acaba sütlacım diye seviyorum resmen

kızlar sürekli bebisle ilgileniyormusunuz? yani oglumla konusursam oynarsam filan gulucukler saciyo konusuyo ama baska biseyle ilgilendigim an oyle sadece bakiyo izliyo surati dusuyo bende kendimi suclu hossediyorum hep ilgilenmekte istiyorum ama isin gercek yüzü var evler almis basini gidiyo birazcik ayrintili bir temizlik yapmak istiyorum mesela grdrop icleri gibisinden. ama oyle birakmakda icime sinmiyor ilgi manyagi bu cocuk bayiliyor ilgiye alakaya

Bizimki de öyle ona bakmadığımızda bize bağırıyor hatta döndüğümüzde susuyor ben işlerimi onu anakucağına ya da kanguruya koyup onunla birlikte yapabiliyorum ya da babasıylayken

Pazar günü eşimle deniz kenarına gittik hava alalım diye max 1 saat durduk sonra görümcem aradı illa bize geçin yakınıma geldiniz diye. Gittik. İkizleri var 8 yaşında.
Kızımı sevmek için görümcem aldı ikizleri de çocuğun üzerine atlıyorlar felan tepesinden inmiyorlar. Biz de seveceğiz diye.
O ara ikizlerden birinin burnu tıkalı olduğunu ve öksürdüğünü gördüm. Aaa uzak dur hastaysan abla yaklaştırma dedim. Yok yok alerjik dedi. Hasta değil korkma.
Kızımı kucaklarına felan verdi. Sürekli elini felan öptüler.

Aradan 2 gün geçti kızım tıkalı burun ve öksürükle dün geceyi acilde geçirdik. Doktorun ilk sorusu kim hastaydı kimden geçti.
Ufacık bebek ya. Nasıl ağladı burnu temizlenirken. Gece yarılarına kadar uykusuz perişan oldu.

Abi benim çocuklar hasta gibi isterseniz başka zaman gelin hastalık geçmesin bebeğe diye uyarsanıza. Bu ne çocuk sevdası. Değdi mi yani şimdi. Bu çocuğa o kadar eziyet çektirdiğiniz. 5 gün de geçmezse yatış verecek doktor. Yazıl günah değil mi.
Sizin veletleriniz oyuncak bebek gibi sevsin diye ben çocuğumla sıkıntı yaşıyorum.

Eşim de kızdı bir sürü. Ne biçim insanlarsınız biz gelmek istesek bile sen gelme demelisin madem çocuğun hasta ne diye ısrarla çağırıyorsun dedi.
Eşime ve diğer görümceme dedim.
Bi daha ağzını açıp da kimse bana çocuğu esirgiyorsun demesin. Yolda bulmadım ben can taşıyor o dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…