Hahahha inşallah görcez güzel günleri30 gün müay yarabbim. Bitince b güzel bir dönem başlıyormuş onu düşünüp teselli olalım bari
Ya inanın bazen 10 dk uyuyup kalkıyor bugün sebepsiz çığlık çığlığa ağlamalar kucakta bile ağlamalar mahvoldum tüm gün sürekli altını değiştiriyorum satte bir dikkati ancak öyle dağılıyor poposu silinince hoşuna gidiyor çiş olsun olmasın bide baba da bile durmuyor sadece bende olmak istiyor uykuya dalamıyor gündüz gece çok çok zorlanıyorumGündüzleri maksimum 40 dakika 4 uyku yapıyor o da düştü bu ara yavrum .yarım saatte bir kalkıyor gece üç günden beri uyku gerilemesi başladı sanırım
Nasıl ben hiç ihmal vermedim oral dönem diye bizimki 10 dk da altına geçecek kadar tükürük üretiyor artık eli hariç katı nesneleri de ağzına götürüyor ben oralı olmadım diş için erken diye inanın kızlar 20 tane önlük var bir günde yetmiyor kaloriferde kurutup kurutup takıyorum akşam tencerede kaynatıp ertesi gğn yine kullanıyorumSamaklarida sertlestiyse kuzu senin bebekte dış çıkaracak demek bugün doktor bana öyle dedi dış çıkaracak bu dedi sende dikkat et ben zaten bakıyordum özelde rotavirus aşısı olduk baktı bugün boğazına damaklarina falan damakları sertleşmiş dişleri çıkacak dediki yeni sünnet olduk bakalım belki bayrama falan dişlerimiz çıkar
Kuzu damaklarina bak sertleşmiş mi benim bebişim baya sert elimi emiyor ve damakları acıtıyor ona dikkat et kız bu bebişler ileri seviyeNasıl ben hiç ihmal vermedim oral dönem diye bizimki 10 dk da altına geçecek kadar tükürük üretiyor artık eli hariç katı nesneleri de ağzına götürüyor ben oralı olmadım diş için erken diye inanın kızlar 20 tane önlük var bir günde yetmiyor kaloriferde kurutup kurutup takıyorum akşam tencerede kaynatıp ertesi gğn yine kullanıyorum
Oyyy belki çıkarSamaklarida sertlestiyse kuzu senin bebekte dış çıkaracak demek bugün doktor bana öyle dedi dış çıkaracak bu dedi sende dikkat et ben zaten bakıyordum özelde rotavirus aşısı olduk baktı bugün boğazına damaklarina falan damakları sertleşmiş dişleri çıkacak dediki yeni sünnet olduk bakalım belki bayrama falan dişlerimiz çıkar
Hayırlısı yavrumOyyy belki çıkarbizede öyle demişti doktor. İkinci rotayı martta olcaz çiçeğim biz
Şimdi bile üç kere yatağına yatırdım on dakika da kalktıYa inanın bazen 10 dk uyuyup kalkıyor bugün sebepsiz çığlık çığlığa ağlamalar kucakta bile ağlamalar mahvoldum tüm gün sürekli altını değiştiriyorum satte bir dikkati ancak öyle dağılıyor poposu silinince hoşuna gidiyor çiş olsun olmasın bide baba da bile durmuyor sadece bende olmak istiyor uykuya dalamıyor gündüz gece çok çok zorlanıyorum
Bize birsey dememisti direk gittik ağızdan verdi hemşireKızlar rota aşısına aç tok gitmesi gerekir mi hemşire aç karna getir dedi ama anlam veremedim siz nasıl yaptınız
Çok yok baby 6.sında 3 ay oldu bizimdeHayırlısı yavrumden bizden büyüksün biz daha yeni 3. Ayı bitirdik ay
Gerçi çokta yok aramizda
Bana da aç getir dedi bazı bebekler yok karnına kusuyormuş o yüzden canımKızlar rota aşısına aç tok gitmesi gerekir mi hemşire aç karna getir dedi ama anlam veremedim siz nasıl yaptınız
her tusa basmak lazim galiba birazcik soluklanqbilmek icin..Hahaha ne güzel biraz dinlenmişsinn gibi olmuşKahve yapmayalı çok olmuş şimdi sende okuyunca farkettim. Bende pusetini koydum yatağa hahahah onda salladım valla
Bizimki de öyle ona bakmadığımızda bize bağırıyor hatta döndüğümüzde susuyorkızlar sürekli bebisle ilgileniyormusunuz? yani oglumla konusursam oynarsam filan gulucukler saciyo konusuyo ama baska biseyle ilgilendigim an oyle sadece bakiyo izliyo surati dusuyo bende kendimi suclu hossediyorum hep ilgilenmekte istiyorum ama isin gercek yüzü var evler almis basini gidiyo birazcik ayrintili bir temizlik yapmak istiyorum mesela grdrop icleri gibisinden. ama oyle birakmakda icime sinmiyor ilgi manyagi bu cocuk bayiliyor ilgiye alakaya
İşe yaradı uyudu pusette bir saather tusa basmak lazim galiba birazcik soluklanqbilmek icin..
Bizimde 18 de olduÇok yok baby 6.sında 3 ay oldu bizimde
Anlatım inşallah ahaha hiç ağzına elimi sokmamıştımgkgkgkKuzu damaklarina bak sertleşmiş mi benim bebişim baya sert elimi emiyor ve damakları acıtıyor ona dikkat et kız bu bebişler ileri seviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?