Pazar günü eşimle deniz kenarına gittik hava alalım diye max 1 saat durduk sonra görümcem aradı illa bize geçin yakınıma geldiniz diye. Gittik. İkizleri var 8 yaşında.
Kızımı sevmek için görümcem aldı ikizleri de çocuğun üzerine atlıyorlar felan tepesinden inmiyorlar. Biz de seveceğiz diye.
O ara ikizlerden birinin burnu tıkalı olduğunu ve öksürdüğünü gördüm. Aaa uzak dur hastaysan abla yaklaştırma dedim. Yok yok alerjik dedi. Hasta değil korkma.
Kızımı kucaklarına felan verdi. Sürekli elini felan öptüler.
Aradan 2 gün geçti kızım tıkalı burun ve öksürükle dün geceyi acilde geçirdik. Doktorun ilk sorusu kim hastaydı kimden geçti.
Ufacık bebek ya. Nasıl ağladı burnu temizlenirken. Gece yarılarına kadar uykusuz perişan oldu.
Abi benim çocuklar hasta gibi isterseniz başka zaman gelin hastalık geçmesin bebeğe diye uyarsanıza. Bu ne çocuk sevdası. Değdi mi yani şimdi. Bu çocuğa o kadar eziyet çektirdiğiniz. 5 gün de geçmezse yatış verecek doktor. Yazıl günah değil mi.
Sizin veletleriniz oyuncak bebek gibi sevsin diye ben çocuğumla sıkıntı yaşıyorum.
Eşim de kızdı bir sürü. Ne biçim insanlarsınız biz gelmek istesek bile sen gelme demelisin madem çocuğun hasta ne diye ısrarla çağırıyorsun dedi.
Eşime ve diğer görümceme dedim.
Bi daha ağzını açıp da kimse bana çocuğu esirgiyorsun demesin. Yolda bulmadım ben can taşıyor o dedim.