• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
Kızlar bı kaç saattir karnım ağırıyor gaz sancısı gibi geçenlerde de aynısını yaşadım ondan biliyorum ama şöyle bişey oldu tuvalete gidince vajinadan parmak kalınlığında bı pıhtı düştü peceteye silince de kahverengi bi lekelenme vardı devamı gelmedi 16. Haftamdayim korktum biraz ya ne yapacağımı bilmiyorum şehir dışındayım bide düğün için geldim
Geçmiş olsun arkadaşım. Şimdi gelmedi leke dimi. 16. Haftada olmuştu yani. Bende de karın ve bel ağrısı oluyor arada. Seninki şiddetli mi? Benim de ayağım yanıyor ondan uykum kaçtı.

Geçmiş olsun arkadaşım. Şimdi gelmedi leke dimi. 16. Haftada olmuştu yani. Bende de karın ve bel ağrısı oluyor arada. Seninki şiddetli mi? Benim de ayağım yanıyor ondan uykum kaçtı.
Bugünden bahsediyorum 16 haftaliğim pıhtı düşünce karın ağrisi da geçti

Teşekkür ederim canım bende korkudan uyuyamadım wcye gidip kontrol ediyorum ikide bir

Bugünden bahsediyorum 16 haftaliğim pıhtı düşünce karın ağrisi da geçti
Geçmiş olsun canım. Hamilelik günlüğü 17. Haftayı gösterince önce oldu sandım. Tekrar gelir mi diye takip et. Sabah doktora git bence. Kahverengi olması iyi derler. Eski kanama yani. Yine de sabah gidersin için rahat eder.

Kızlar bı kaç saattir karnım ağırıyor gaz sancısı gibi geçenlerde de aynısını yaşadım ondan biliyorum ama şöyle bişey oldu tuvalete gidince vajinadan parmak kalınlığında bı pıhtı düştü peceteye silince de kahverengi bi lekelenme vardı devamı gelmedi 16. Haftamdayim korktum biraz ya ne yapacağımı bilmiyorum şehir dışındayım bide düğün için geldim
bazen ciddiye almayın diyorlar ama bence siz riske atmayın bir an önce doktora gözükün derim inşallah bebişiniz iyidir ❣️

Back
X