2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim cücüğü seri başparmak emcüklerken yakaladim. Biraz izin verdim sonra hadi annem cikaralim diyip yavas yavas cikardim. Mudahale etmese miydim acaba ya

Kizlar benim cücüğü seri başparmak emcüklerken yakaladim. Biraz izin verdim sonra hadi annem cikaralim diyip yavas yavas cikardim. Mudahale etmese miydim acaba ya
Benimkinde de başladı bazen çıkarıyorum , bazen müdahale etmiyorum , uykusu geldiğinde daha çok yapıyor bakalım inşallah bırakır devam etmez ya. 3-4 ay arasında ne varsa her şey bu arada başlıyor

Ay şiştim . Allahım söylemezsem çatlayacğm. Büyük konuştuğumun başıma gelme hızı . kayınvalide çocuğu oturtuyor . Üç aylık . ve oturtuyor . Hiç te öyle elinden alın efendim yapma etme deyin denilmiyor . Maalesef . İstemediğim ne varsa yapıyo . Kırmayacağım dökmeyeceğim diye sözler verdim kendime . Aramız yeni düzeliyor zaten . Ama sabredemiyorum . Tahammül edemiyorum. Eşime söylesem o zaten annem ne yapacağını bilir der . Sadece oturtmak değil birçok saçma sapan şey . Ya sabır ya selamet . Birde diyor ki sizin bir bebeğiniz daha oldu . Oğlanı bana verin ben götüreyim benimle yaşasın bende kalsın . Ona ihtiyaç yok artık bir çocuğunuz daha oldı nasıl olsa diyor . Şaka mi yapıyon ciddi misin deid m? Ciddiyim . Onu vermezsen bir tane daha doğur bana ver ben büyütürüm diyo . Kendi bakması için çocuk doğurup ona vermemi teklif ediyo . Rüyada mıyım ben ya . Daha bu saatte gün üstümden geçti resmen

Ben forum kurallarını okudum, WhatsApp, Facebook gibi sosyal medyaya yönlendirmek kalıcı hesap silme cezası gerektiriyormuş. Ekim grubunda buna benzer bir şey olmuştu ama onların hesabı aktif. Acaba yönetimin gözünden mi kaçtı bilemiyorum.

Demire başladınız mı? Benim bebiş aşıdan sonra bozuldu da aşı mı yoksa demir mi etki etti anlayamadım

Mesajınızı geç gördüm. Şu an 8.6 kg olmuş. Biz de destekli oteutmaya başladık yavaştan biraz daha mutlu edebildik sanırım yoksa benzer şekilde tam dönemeyince, oyuncağı tutamayınca sinir küpü oluyor biz hipp kullanıyoruz şu anda, doktorumuz 1 ay sonra ek gıdaya geçmemizi önerdi çünkü anne sütü almıyor. Hipp ile çok çabuk acıkıyor bence ama doyurucu olmasa boyu kilosu artmazdı diye düşünüyorum

Ne zamana doğmuştu tarih olarak

Ekim grubu da böyle olmuştu. Bazıları instagram grubu kurmuştu. Orası da sessizledi. Ben burası iyi herkes dahil oluyor derken burası da dağıldı ikisinden de inatla gitmeyen ben

Kızlar 4. Ay aşısı iki tane dimi
İkisi de koldan mı yoksa bir bacak bir kol mu
Ateş yapıyor mu
Evet 2 tane bacaktan. Ateş yaptı oğluma. 2 gün sürdü huzursuzluğu ateşi. İnşallah sizin kolay geçer. Hemşire ilkinde yapmadıysa bunda da yapmaz demişti ama ilkinde ateş olmadı bunda oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…