- 28 Temmuz 2016
- 416
- 539
- 103
- 37
Beni doktorumuz aile hekiminin verdigi demirle dvit’e baslattirmadi biliyo musunuzBen forum kurallarını okudum, WhatsApp, Facebook gibi sosyal medyaya yönlendirmek kalıcı hesap silme cezası gerektiriyormuş. Ekim grubunda buna benzer bir şey olmuştu ama onların hesabı aktif. Acaba yönetimin gözünden mi kaçtı bilemiyorum.
Demire başladınız mı? Benim bebiş aşıdan sonra bozuldu daaşı mı yoksa demir mi etki etti anlayamadım
Biz de devletin ilaçlarını kullanmıyoruz. ocean kullanıyoruz ikisini deBeni doktorumuz aile hekiminin verdigi demirle dvit’e baslattirmadi biliyo musunuz
Bana herhangi bisey de baslatmadi. Onlari baslatmadi baska bisey de demedi. Ilginc degil miBiz de devletin ilaçlarını kullanmıyoruz. ocean kullanıyoruz ikisini de
E ne kullanıyorsun?Bana herhangi bisey de baslatmadi. Onlari baslatmadi baska bisey de demedi. Ilginc degil mi
D vitamini hemen başlanıyor ama demir mama içen bebeklerden 6. ayda da başlayan var 8de de. Bize 4te başlattı doktorBana herhangi bisey de baslatmadi. Onlari baslatmadi baska bisey de demedi. Ilginc degil mi
D vitamini kullaniyorum ama demir vermedi mesela.E ne kullanıyorsun?
Sadece anne sütü müydü? Her doktorun anlayışı farklı gerçekten..D vitamini kullaniyorum ama demir vermedi mesela.
Genelde kilo başı 1 damla deniyor. Bebeğin 6 kilo muFermix diye bir demir ilacı yazmış Dr. Üstünde 4-10 yas arası için uygundur yazıyor günde 5 damla diyor ben bebeğe nasıl 6 damla dendi onu anlamadım
Arada mama da aliyo bizimkisi. Anlamadim gitti. Gerçekten her doktor farklı. Bi arkadasimin gittigi doktor tadimlara baslaticakmis mesela. Bizim doktor daha yok dedi.Sadece anne sütü müydü? Her doktorun anlayışı farklı gerçekten..
Genelde kilo başı 1 damla deniyor. Bebeğin 6 kilo mu
Osman gönülal 3 aylık olunca canlı destekle oturtabilirsiniz diyo. Bizimki 4 aya yaklaştı bayadır oturtuyorum hatta cansız destekle de pturttum kısa süreliAy şiştim . Allahım söylemezsem çatlayacğm. Büyük konuştuğumun başıma gelme hızı .kayınvalide çocuğu oturtuyor . Üç aylık . ve oturtuyor . Hiç te öyle elinden alın efendim yapma etme deyin denilmiyor . Maalesef . İstemediğim ne varsa yapıyo . Kırmayacağım dökmeyeceğim diye sözler verdim kendime . Aramız yeni düzeliyor zaten . Ama sabredemiyorum . Tahammül edemiyorum. Eşime söylesem o zaten annem ne yapacağını bilir der . Sadece oturtmak değil birçok saçma sapan şey . Ya sabır ya selamet . Birde diyor ki sizin bir bebeğiniz daha oldu . Oğlanı bana verin ben götüreyim benimle yaşasın bende kalsın . Ona ihtiyaç yok artık bir çocuğunuz daha oldı nasıl olsa diyor . Şaka mi yapıyon ciddi misin deid m? Ciddiyim . Onu vermezsen bir tane daha doğur bana ver ben büyütürüm diyo . Kendi bakması için çocuk doğurup ona vermemi teklif ediyo . Rüyada mıyım ben ya . Daha bu saatte gün üstümden geçti resmen
Evet ben de takip ediyordum, biraz işgüzarlık gibi geliyor açıkçasıEkim grubu da böyle olmuştu. Bazıları instagram grubu kurmuştu. Orası da sessizledi. Ben burası iyi herkes dahil oluyor derken burası da dağıldıikisinden de inatla gitmeyen ben
ben de ilk hipp kullanıyordum hiç doymuyordu saat bası bir anda bagırıyordu aclıktan. arada başka mama da denedim en son bebelac aldım şuan cok cok iyi oldu 2 saati geciyor bazen oyle acıkıyor. ucuz diye içime sinmiyordu ama daha doyurucu olması beni şaşırttıMesajınızı geç gördüm. Şu an 8.6 kg olmuş. Biz de destekli oteutmaya başladık yavaştan biraz daha mutlu edebildik sanırımyoksa benzer şekilde tam dönemeyince, oyuncağı tutamayınca sinir küpü oluyor biz hipp kullanıyoruz şu anda, doktorumuz 1 ay sonra ek gıdaya geçmemizi önerdi çünkü anne sütü almıyor. Hipp ile çok çabuk acıkıyor bence ama doyurucu olmasa boyu kilosu artmazdı diye düşünüyorum
Ah evet siz söyleyince hatırladım kilo artınca artırırsınız demişti ama 4 yaş üstü uygundur deyince bebeğe uygun bir damla değil mi acaba diye düşündüm bugün başlayım bari aç mı tok mu verilecek peki bilen var mıGenelde kilo başı 1 damla deniyor. Bebeğin 6 kilo mu
Bizde ateş yapmadı huzursuzluk oldu ertesi gün devam etti ama ateş yapanlar da oluyor hemşire kontrol et evde annesi demişti gece alarm kurup ateşini kontrol edip yattım4. ay aşısı ateş veya huzursuzluk yapan var mı? kızım 4 ayı geciyor bugun yaptıracaktım gece eşim yok nöbette olacak ateş vs olursa bugun iptal edeceğim tekim ne olur ne olmaz diye
Demir ilaçları aç karnına veriliyor. İlaçtan sonra en az yarım saat emzirilmemeli ya da mama verilmemeliAh evet siz söyleyince hatırladım kilo artınca artırırsınız demişti ama 4 yaş üstü uygundur deyince bebeğe uygun bir damla değil mi acaba diye düşündüm bugün başlayım bari aç mı tok mu verilecek peki bilen var mı
Bizde ateş yapmadı huzursuzluk oldu ertesi gün devam etti ama ateş yapanlar da oluyor hemşire kontrol et evde annesi demişti gece alarm kurup ateşini kontrol edip yattım
Aynen yaa, WhatsApp a geçelim dediler. Özelden numara paylaşınca banlandılar maalesefkizlar noldu gruptaa ben ne kacirdimmm banmi yediler arkadaslar??
hadi yaaa kotu olmusAynen yaa, WhatsApp a geçelim dediler. Özelden numara paylaşınca banlandılar maalesef
Yeşil kaka ishal göstergesiymiş ama mukus neyle ilgili bilmiyorumkizlar bebegimin kakasinda mukus var bugun 3 kez yapti 3ude mukuslu ve bundan daha koyu yesil olduguda oldu neden olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?