• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ya valla ben çok faydasını gördüm şekerim olduğu için hamilelikte. Hem çok doyurucu öğünler hazırlıyordu bana hem de şekerim hiç yükselmiyordu. Ek gıda da solid starts ile beraber kullanmayı düşünüyorum bakalım😍
Whatsappa gelsene ya dewi😁

Merhaba . Birşey sormak istiyorum. Bilgisi olan varsa . Benim kızım 3ay 23 günlük . 3 ay kontrolüne götürdüğümde doktor herşey yolunda demişti ( başını 45 ‘ dik tutma vs ) bir arkadaşın bebeği de üç ay 15 günlük . Bebeği elini yumruk yapıyormuş , uzatılan nesneyi tutmuyormuş . Sizin bebekleriniz 3-4 at y arası uzatılan nesneyi tuttu mu ? Tutmaya çalıştı mi ? Arkadaşa doktor nörolojik muayeneye götür demiş . Çok üzgün, bende bilmiyorm ki hangisi doğru . Benim dr normal dedi . Onun dr ise bunun normal olmadığını söylemiş .

Ya valla ben çok faydasını gördüm şekerim olduğu için hamilelikte. Hem çok doyurucu öğünler hazırlıyordu bana hem de şekerim hiç yükselmiyordu. Ek gıda da solid starts ile beraber kullanmayı düşünüyorum bakalım😍
Solid i de indireyim yine kuşanıp giriyoruz yeni bir evreye hadi bakalım hayırlı olsun 😄

Merhaba . Birşey sormak istiyorum. Bilgisi olan varsa . Benim kızım 3ay 23 günlük . 3 ay kontrolüne götürdüğümde doktor herşey yolunda demişti ( başını 45 ‘ dik tutma vs ) bir arkadaşın bebeği de üç ay 15 günlük . Bebeği elini yumruk yapıyormuş , uzatılan nesneyi tutmuyormuş . Sizin bebekleriniz 3-4 at y arası uzatılan nesneyi tuttu mu ? Tutmaya çalıştı mi ? Arkadaşa doktor nörolojik muayeneye götür demiş . Çok üzgün, bende bilmiyorm ki hangisi doğru . Benim dr normal dedi . Onun dr ise bunun normal olmadığını söylemiş .
3 ay 15 günlük bende biraz erken bizimki 4 ay 5 günlük oldu 1 haftadır yeni yeni uzatılan nesneyi tutmaya başladı daha öncesinde yumruk yapıp tutmuyordu daha erken yapan yapamayan bebişler var bende bunu çok kafaya takmasın

Bende öyleyim cnm
Valla bu durumda olanlarla bi diyet mi yapsak ne yapsak
Mesela haftalık program yapıp diyetisyenler gibi
Kolaylık olur
Bende duba gibiyim vermem lazım
Süt içinde cnm bir cezvede bir avuç kuru dutu bir bardak su ile 1-2 taşım kaynat ılık iç günde iki kez yapabilirsin denedim etkisini görüyorum hem de enfeksiyona da iyi geliyor vücutta varsa
2-3 adet kuru inciri de bir bardak süt ile kaynat 1-2 taşım ılıyınca iç bunu denemedim ama arttırdığını söylüyorlar
Ay ben de varım ama sütümün de etkilenmemesi lazım. Başlamayın diyorlar emziren annelere. Ama yaza da duba gibi girmek istemiyorum. Zayıf annelere imreniyorum

Ay ben de varım ama sütümün de etkilenmemesi lazım. Başlamayın diyorlar emziren annelere. Ama yaza da duba gibi girmek istemiyorum. Zayıf annelere imreniyorum
Yok zaten ona göre olmalı sağlıklı beslenme
Mesela dut kurusu kaynatıp ılıyınca içilirse süt arttırıyor denildi yaptım gerçekten de öyle
Mesela kısır bol dereotlu bulgur pilavı bunlar olur illa ki öğünlerde yürüyüş de eklenmeli tabi

Yok zaten ona göre olmalı sağlıklı beslenme
Mesela dut kurusu kaynatıp ılıyınca içilirse süt arttırıyor denildi yaptım gerçekten de öyle
Mesela kısır bol dereotlu bulgur pilavı bunlar olur illa ki öğünlerde yürüyüş de eklenmeli tabi
Ayda bir kilo versem ona bile razıyım dogumdan sonra giden 10 kilo sonra geriye 10 kilo öylece kaldı

Canım benim biz haftaya 4 aylık olucaz ama hala gaz devam ediyor. Benim bebeğimin devam ediyor diye seninki de devam edicek diye bir şey yok. Sen ı love you masajı var onu dene çok rahatlatıyor. Gaz damlası olarak nurse harveys ve metsil kullanıyoruz. Her fırsatta ayaklarına ve karnına masaj yapıyorum.
Merhabalar metsilil hergunmu kullanıyordunuz?ne kadar bır sure devam ettınız kullanmaya

Back
X