- 15 Ekim 2010
- 834
- 1.990
- 638
Ben de aynı durumdayım saç kalmadı kafamdaKızlar bu saç dökülmesi ne zaman duracak acaba evin her yeri saçım dolu toplamakta çare değil. Avuç avuç dökülüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı durumdayım saç kalmadı kafamdaKızlar bu saç dökülmesi ne zaman duracak acaba evin her yeri saçım dolu toplamakta çare değil. Avuç avuç dökülüyor
Aynı durumdayız ya. Evde her saçım. Kısacık kestirmek istiyorum eşim istemiyor. Napsak yaKızlar bu saç dökülmesi ne zaman duracak acaba evin her yeri saçım dolu toplamakta çare değil. Avuç avuç dökülüyor
Ben kan tahlili de verdim her şey normal dedi ama resmen kopuyor avuç avuç. Açamıyorum da gün içinde ya oğlum çekiyor ya da her yere dökülüyor. Muhtemelen dipleri hava almadığı için biraz daha fazla kopuyor. Doktor kafein içeren tonik falan kullanabilirsin demişti. Hala gidip bakamadımKızlar bu saç dökülmesi ne zaman duracak acaba evin her yeri saçım dolu toplamakta çare değil. Avuç avuç dökülüyor
Eskiler buna bebek annesini tanıyor derlermişBen kan tahlili de verdim her şey normal dedi ama resmen kopuyor avuç avuç. Açamıyorum da gün içinde ya oğlum çekiyor ya da her yere dökülüyor. Muhtemelen dipleri hava almadığı için biraz daha fazla kopuyor. Doktor kafein içeren tonik falan kullanabilirsin demişti. Hala gidip bakamadım
Benimde öyle aşırı dökülüyor bide uzunKızlar bu saç dökülmesi ne zaman duracak acaba evin her yeri saçım dolu toplamakta çare değil. Avuç avuç dökülüyor
Benim ki geliyor hatta doğduğundan beri kafayı kaldırıyor elleri tutunca kalkmaya çalışıyor son bir aydırda oturmak istiyor korkuyorum oturmaya yarı yatar vaziyette oturtuyorumMerhaba dört aylık bebeği olan anneler bebekleriniz kollarından tutup öne çekince geliyor mu başını öne doğru kaldırıyor mu
Benimki 4,5 aylık ben yavaş yavaş oturtuyorum çok uzun olmamak kaydıylaBenim ki geliyor hatta doğduğundan beri kafayı kaldırıyor elleri tutunca kalkmaya çalışıyor son bir aydırda oturmak istiyor korkuyorum oturmaya yarı yatar vaziyette oturtuyorum
Ben korkuyorum beli batar derler eskilerBenimki 4,5 aylık ben yavaş yavaş oturtuyorum çok uzun olmamak kaydıyla
Evet ellerinden tutuyorum ayaklarını havaya kaldırıp başını kaldırıp kendini çekiyorMerhaba dört aylık bebeği olan anneler bebekleriniz kollarından tutup öne çekince geliyor mu başını öne doğru kaldırıyor mu
Benimki 4,5 aylık ben yavaş yavaş oturtuyorum çok uzun olmamak kaydıyla
Ben 4ten beri oturttuyorum. Doktor oturtabilirsin demişti.Ben korkuyorum beli batar derler eskiler
Benim bebeğim 5.530 gr gelmişti damlayı verdigindeKaç kg bebeğiniz
Bnm 7 kg, 7 damla veriyordum
Tabi Sideferi eşimin eczacı akrabası önerip aldık
Sabah çocuk doktoruna danıştım Ferrum öneriyorum dedi 7kg ya 5 damla yeterli dedi bugün alıp yarın ferruma geçeceğim
Anladım biz ferruma geçtik bakalım şifa olsun tüm yavrularaBenim bebeğim 5.530 gr gelmişti damlayı verdiginde
Pudra zararlı gerçekten ama ne yapılır bilmiyorumKızlar tombişimin boynunun altı pişmiş ya hiç de açmıyor orayı terlediği için de nemleniyor pudra sürmek geldi aklıma kimisi de zararlı diyor var mı kullanan
Bizde de vardı aynı sorun ben sabah bakımına düzenli olarak orayı da ıslak pamuk ya da ıslak mendille silmeye başladığımdan beri geçti. Ebe bana kulak arkası, boyun, koltuk altını her gün düzenli silmemi söylemişti.Kızlar tombişimin boynunun altı pişmiş ya hiç de açmıyor orayı terlediği için de nemleniyor pudra sürmek geldi aklıma kimisi de zararlı diyor var mı kullanan
Islak ılık bez ile her gün sil cnmKızlar tombişimin boynunun altı pişmiş ya hiç de açmıyor orayı terlediği için de nemleniyor pudra sürmek geldi aklıma kimisi de zararlı diyor var mı kullanan
Benimki de yapıyor valla hiçte anormal gelmiyor bana hatta elleriyle yüzünü ovuşturup kasıyor öyle ki kulak içini bile çizdirip kanatmışKızlar merhaba bebeğiniz hala ellerini inceliyor mu? 3. ay ellerini yeme ve gözünün önünde birleştirip bakma ile geçti ama bu ay biter sanıyordum ara ara hala yapıyor. Gözünün önüne getiriyor tuhaf tuhaf bakıyor. Ellerini yiyor sonra parmaklarını filan. Birde ayaklarını bilekten çeviriyor ara ara hoşlanmadığı bişe olduğunda. Süreklide dil çıkarıyor. Bebeği bunları yapan var mı? Lohusa depresyonu diyorlar bana ama ben nörolojik bir şey varsa diye çok korkuyorum.