2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa benim 8+1 bugün bi anda kesildi bende korktum evham yaptım eşimde yapma üzülme bebekte üzülüyor diyor bi anda grip oldum bir de öksürük var doğal ne yesem zararı falan olur diye korkuyorum
Dinlediğim doktor hiç birşey yapmayıp tamamen içgüdüsel davransanız o gebelik kendi kendine sürer gider diyor. Yani vücut emek verip komple enerjisini oraya harcadığı birşeyi kolay kolay bırakacağını düşünüyor musunuz diyor. Bence abartı olmadıkça herşey yenilip içilebilir canım. Maydanoz nane hurma bunları tüketiyorum ben abartmıyorum. Kendine zencefil çayı yap gebelikte faydalı o hem rahime kan akışı sağlıyor hem hazımı kolaylaştırıyor hem grip için iyi. Bebek sağlıklı ve güçlü olduğu müddetçe hiç birşey onu etkilemez o senden daha korunaklı şuan merak etme. Belirtiler gider gelir. Yarın bi bakmışsın bu gününü aramışsın. Çok stres olup kendine günü zehir edeceksen doktora gitmen daha faydalı, yoksa bi dışarı çık hava al eşinle biraz yürü bi yere oturup gökyüzünü izle. Gökyüzü insanın içini ferahlatıyor

Evet canım mesela dün ben 15. Haftada kalbi duran birini okudum. Bebeğin gelişimi önde felan gidiyormuş. Ben hep 13. Haftada 3 ay bitiyor rahatlarım demiştim. O 13-20 haftalarda hastalıklar çıkıp bu olabiliyormuş hiç bir sorun yoktu bi anda oldu belirtilerim devam ediyordu yazmış. Mesela benim 13. Hafta algım onu görünce yerle bir oldu. Kendimi kötü hissettim canım sıkıldı. Ama sonra diyorum ki doğacaksa doğacak yapabilecek birşeyim yok. Bunlar yaşanıyorsa da bir sürüde doğuran var onları önümüze koyalım

Malesef iki gun onceki degerim 28,600 bugunse 35000 cikti cok az yukselmis smdi tek dusundugum sey ben bu dusugu nasil yapacam. Adet gbi atilabiliyormu
Cnm. Neden. Hemen dusuge yorumladin dr olumsuzmu konustu bazen basi hamilelerde beta cok hizli ilerlemez ama gebelik saglikli ilerler kese gorundukten sonra beta onemsenmez keseye bebegin olusumu takip edilir

Yaa benim 8+1 bugün bi anda kesildi bende korktum evham yaptım eşimde yapma üzülme bebekte üzülüyor diyor bi anda grip oldum bir de öksürük var doğal ne yesem zararı falan olur diye korkuyorum
benim 8. haftaya kadar her gün midem bulanıyordu 3 gün hiçbir şekilde olmadı tüm belirtilerim gitti kafayı yiyecektim cok şükür bi sorun olmadı. normalmiş canım bu durum korkma sen de

Canm doktorum baktrdi iki katina cikmasi lazm dedi bilemedim baktrdm bnde ins dedgn gbi yazarim buraya amin
Benim 6. Haftada kesenin birinde yolk kesesi bile yoktu diğerinde de bebek yoktu ve lekelenmem vardı. Ben de sizin gibi endiselenip tekrar bhcg vermek istedim ama laboratuvar personeli 10 binin üzerindeki değerlerin hatalı cikabilecegini söyledi. Ben de yaptırmaktan vazgeçtim ve 7. Haftada ikisin de kalp atışını duyduk . Ben bu süreçte 3 tane doktor değiştirdim. Size de tavsiyem başka bir doktora daha görünün. Umarım bebeğiniz sizinledir

Ahhh keşke doğayla başbaşa kalmak favorim ama çalışıyorum işim çok stresli biraz da onun etkisi var tabi yok sizle konuşunca stresi bıraktım kendimi dinlemeyeceğim artık

benim 8. haftaya kadar her gün midem bulanıyordu 3 gün hiçbir şekilde olmadı tüm belirtilerim gitti kafayı yiyecektim cok şükür bi sorun olmadı. normalmiş canım bu durum korkma sen de
Hafta olarak seninle aynıyız tamam canım kendime stres yapmayacağım bıraktm gebeliğim güzel geçsin inşallah yoksa hergünü kendime de bebeğime de zehir etmiycem

Ya nickiniz çok tanıdık geliyor. 2018 Kasım anneleri grubunda var mıydınız acaba?

Aynen eşimde bunu dedi dünyada nasibi varsa gelir yoksa gelmez bu kadar dert etmeye değer mi dedi dünyada bu kadar da çocuk doğuyor bak falan diye biraz sekinet verdi

Aynen eşimde bunu dedi dünyada nasibi varsa gelir yoksa gelmez bu kadar dert etmeye değer mi dedi dünyada bu kadar da çocuk doğuyor bak falan diye biraz sekinet verdi
Öyle tabi hemen düşecek birşey olsa düşürmek isteyenler neler yapıyor onlarınki düşerdi. Tamamiyle nasip meselesi

devlet hastaneleri öyle maalesef bende gitmiştim. ama neden 16 ya kadar söylemiyorlar makineler eski göremiyorlar ondan mı acaba ?
Ben bir yerde şey diye duymuştum mesela daha erken de belli olabilir belki ama bilerek söylememeleri ve sanırım yasal olarak , cahil kesim cinsiyet tercihinden ötürü zarar vermek, gebeliği sonlandırmak istemesin diye.

Ne güzel benim kahverengi akıntım pembe açık renge ve kana dönünce çok korkmuştum bugün sanki yok gibi inşallah olmaz arkadaşlarımda düşük olsa sancıdan duramazsın canın çok yanar kıvranırsın diyor inşallah öyledir

Canım bende bu iki gündür öyleyim ama ben seviniyorum açıkcası belirtilerin azalmasına çünkü ben çok çektim bulantıdanda duygu değişiminden de

İnşallah bir alerjileri pişikleri falan olmazda elimizde patlamaz :)) evet bende numaraların içindeki adet sayısına göre bakıyeım
Gerçi o zaman hepsini aynı markadan almasak mı diyeceğim de o da olmaz ki, eşim sleepy alırken pure baby diye bir marka görmüş uygun fiyatlı ama göstergeli falan ileri teknoloji duruyordu bir araştır istersen ondan da alalım bazısını dedi de hiç bildiğim bir marka değil senin bilgin var mı ?

Evet canım biliyorum kullanan arkadaşlarım var sorun yaşamadılar hiç. Bende alabilirim bir kaç numarasını ama 1 numaradan 1 tane x marka 1 tane başka bir marka mı alsak acaba :))

Keşke bizde şu eşlerimiz kadar rahat olsak o zaman her şey daha kolay olurdu gerçekten. Eşin doğru söylemiş canım, sen içini rahat tut. Biz elimizden geldiği kadar dikkat ettikten sonra gerisi Rabbimde. Gerçekten de nasibi yiyecek ekmeği olan bebek hopla zıpla koş karnına taşla vur inan düşmüyor doğuyor, rabbim kucağımıza vermek istedikten sonra ne yaparsak boş. Olmayacağı varsa da pamuğa da sarsan 3 ay yataktan da kalkmasan olmuyor bazen. O yüzden içimizi rahat tutmaya çalışalım hep, iyi düşünüp güzel günlerin hayalini kuralım öyle olsun :))

Yaa kızlar herkes bana kaç aylık hamileüsn diyor göbeğin çok çıkmış diyorlar 11. Hafta

Canım bende bu iki gündür öyleyim ama ben seviniyorum açıkcası belirtilerin azalmasına çünkü ben çok çektim bulantıdanda duygu değişiminden de
Yaaa hamilelik içgüdüsü herhalde illa bi belirti bi işaret mi arıyoruz yada biz kadınlar fazla mı takıyoruz bilmiyorum bulantım öğlen tekrar başladı bu arada doktorum 12. Haftaya kadar devam eder dedi hemen edelim bu demeden ilacı veriyor bana zevkle bir midemi bulandırmadı

Erkeklere bize göre rahat ama dediğin gibi güzel günlerin hayali ile yaşıyorum bu sene tatile gitmeyeceğiz ama seneye arabanın arka koltuğunda bebeğimle diyorum Marmaris yolları daha güzel olacak eşim aferin pozitif ol diyor ama kıyamaz o yine bana çarşamba kendinin işi varmış seni de götüreyim hastaneye dedi bebeği göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…